Gönderen Konu: Vertex / Life Hair Şahin Çelik 3000 greft Yaş:25 / 23.06.2021  (Okunma sayısı 76234 defa)

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
Ynt: Vertex / Life Hair Şahin Çelik 3000 greft Yaş:25 / 23.06.2021
« Yanıtla #256 : 15 Mart 2022, 19:03:37 »
Son durum nedir Leo?
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #257 : 20 Mart 2022, 20:37:18 »
Kardes masallah azmine hayran kaldim. O kadar da olsun az biraz aciklik. Yasin genc uzmek istemem ama istemesende dokulecek yas ilerledikce az da olsa. Bence tadini cikar aman 3.ekimi dusunme 30dan once:))

Minox vs denemissindir kesin memnun kalmadinmi

Hayır hocam minox vs denemedim denemeyi de düşünmüyorum bence faydalı bi ürün olabilir ama bi ömür bağlı kalacağım bişe değil böyle durumlar da da götürdüğü getirdiğinden fazla olabiliyor.

Leo dostum saçların gayet güzel. Bahsettiğin sorunları saç sorunu olmayan insanlar da yaşıyor emin ol. Bence biz artık o kadar çok inceliyoruz ki normal problemler sanki çok ciddi sorunlarmış gibi geliyor gözümüze. Dediğinde haklısın belki 300 500 greft sakaldan alınsaydı hiç rahatsızlık duymayacaktın ama sen benden çok ekim konusu incelemişsindir biliyorsundur 5-10 yıl sonra o 300 greft'e çok daha fazla ihtiyacın olabilir (tabi olmayadabilir olasılık) o yüzden artık kafana takma ve güzel saçlarının keyfini çıkar. Bizim gibi takıntılı insanlar dışında o bahsettiğin açıklık kimsenin gözüne çarpmayacaktır emin ol.

Hocam güzel yorumun icin çok teşekkür ediyorum, haklısın hemde cok haklı, zaten benim ekim fazlasıyla başarılı oldu. Ama benim burada demek istediğim ekilen saçların tamamı evet çıktı , ama biraz daha iyi olabilirdi. Bu elde ki imkanlar varken olmalıydı. Bir işin yarıda kalmasını istemiyorum. Onca emek verdik tamamen mutlu olmak varken azla yetinmek üzücü sadece. Ben suanda kamufle edebiliyorum , zaten fön çekince hiç bir şekilde toppik vs ihtiyacım olmuyor. Ama gönül ister ki kamufle etmeden de bu rahatlıkta olayım, onu da sadece 300 kök kadar minik bi ekim hallederdi.

daha olcak 12_18 ay arasında bile kalınlaşma gürleşme farkı olur

Abi insallah valla şuan yeni çıkış olmasa da geçmişte çıkanlar uzamayıp kalınlaşmadıysa bu bile fark yaratacaktır.

Leocum canım kardeşim :) birşey dememek için zor tutuyorum kendimi :)) bak hala çok zor tutyorum :)) bence daha fazla şansını zorlama :)

Hahahaha abicim teşekkür ederim yorum icin çok haklısın aslında ben biraz fazla zorluyor gibiyim şansımı ama insanoğlu İşte imkan varken olsun istiyor :)

Tepeye  bir  ekim  daha  yapdir.  Bu  dertden  kurtul.

Ben 12. Ay ı beklemeyi düşünüyorum, 1 senelik süreç durumunda eğer Şahin hoca gel küçük bi revize yapalım derse o an ki ruh Halime göre oladabilir olmayadabilir kesin bişe diyemem..

Saçları komple arkaya yatırsan o bölge kapanacak şekilde çok daha güzel durmaz mı ?

Ben zaten geriye doğru fön çektiğim zaman orası tamamen kapanıyor. Ama o şekilde foto atsam sizleri kandırmış olmaz mıyım? Hem sizi hem de kendimi?
Ben saçı bu şekilde dağınık bir şekilde de kamufle etme ihtiyacı hissetmeden kullanmayı istiyodum açıkcası.

Son durum nedir Leo?

Abi bir kaç gün sonra paylaşım yapicam henüz son paylaşım üstünden 1 ay geçmedi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #258 : 26 Mart 2022, 21:26:43 »
 reytingsin.hani dizinin sonunu bekler iyi kahramanın kotu adamı dovup final sahnesinin olumlu biticeğini hisseder seyirci onun gibi ekimin genetik dokulmeyi dovucek final sahnesinde .tamamen kapanıcak liseden beri goren saçın dokulmuş diyemeyecek  amacımız bu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 27 Mart 2022, 01:20:23 »
Tepe ekimleri zordur, öndeki gibi bir başarı oranı beklemek biraz hayalcilik bence. Ben çok beğendim. Sakaldan da ekilse durumda değişiklik olmazdı çünkü zaten max ekilecek sayıyı ekmişler o bölgeye. Tutan greft sayısında bir artış olmazdı yani. Güle güle tara.

xero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #260 : 27 Mart 2022, 16:59:14 »
hocam güle güle tarayın keyifle takip ettim sürecinizi.
  • Ekim Tarihi: 21.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Evocapil+Plus

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #261 : 27 Mart 2022, 20:45:35 »
Şimdi enseler falan uzamıştır güzel olmuştur saçlar. Bir anda bomba gibi fotoğraflar gelebilir :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #262 : 30 Mart 2022, 13:28:50 »
reytingsin.hani dizinin sonunu bekler iyi kahramanın kotu adamı dovup final sahnesinin olumlu biticeğini hisseder seyirci onun gibi ekimin genetik dokulmeyi dovucek final sahnesinde .tamamen kapanıcak liseden beri goren saçın dokulmuş diyemeyecek  amacımız bu

İnsallah abi. 12 ay sürecin de bir tık daha sıkılaşsa güzel olacak insallah.

Tepe ekimleri zordur, öndeki gibi bir başarı oranı beklemek biraz hayalcilik bence. Ben çok beğendim. Sakaldan da ekilse durumda değişiklik olmazdı çünkü zaten max ekilecek sayıyı ekmişler o bölgeye. Tutan greft sayısında bir artış olmazdı yani. Güle güle tara.

Ben de ekimden memnunum abi , yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle. Bu kafaya anca bu olurdu , ama bu sonucun da üzerinde olması imkanlar dahilindeydi . Çok degil küçük bi miktar sakal istiyodum zaten. Canımı sıkan şey bir işi bir sefer de yapmamak.

hocam güle güle tarayın keyifle takip ettim sürecinizi.

Teşekkür ederim hocam saolun.

Şimdi enseler falan uzamıştır güzel olmuştur saçlar. Bir anda bomba gibi fotoğraflar gelebilir :).

Aynen hocam saçlar baya uzadı tıraş olcam yakında. Bakalım hem enseyi göze çarpıtmadan hem de vertexin hemen alt kısmını çok kısaltmadan kestirmem gerekecek cunku orayı çok kısaltırsam vertexi kamufle edemeyebilirim.
Bomba fotolar mı tartışılır ama atıyorum birazdan. :)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #263 : 30 Mart 2022, 13:42:26 »
Cümleten selam.
9. Ay fotolarını paylaşıyorum.
Ekimimden memnunum, saçı arkaya doğru tarayınca tamamen kapanıyor desem yeridir.

Aynı şekilde saçı arkaya doğru taramasam da yana doğru tarayınca da baya kapanıyor.

Gelisim bu saatten sonra olur mu? Olacağını sanmam. Ha 2 ay önce çıkan saç henüz tam saç kıvamına gelmemiş olabilir bu yüzden 2-3 ay sonra da bi fark olabilir.

Memnun olmadığım konu şu , 300 köklük bi sakal ekimiyle kamufle etmeme gerek kalmayabilirdi, aşağıda fotolar da gördüğünüz üzere duştan çıkıp saçı kuruladıktan sonra ki halini atıcam ilk fotoda , mesela o fotoya göre ciddi bi açıklığım var hala ve bana kızsanız da kelim yani net. Ben isterdim ki saça hiç bi işlem yapmadan duştan çıkıp veya yataktan kalktığım haliyle dolaşabileyim.
2. Foto da ise saçı yana doğru taradığım fotolar var . Orada ise bi nebze daha kapanıyor açıklık.
Ama bu durumda bile sprey sıkıp sabitlemem gerek cunku gün içinde saçlar rüzgarla vs ilk fotoda ki hali alabilir. Bu da ekstra iş.

İnanın bana aynadan bakınca açıklık çok daha az , ama net olsun diye ışığın en dibine vuruyorum bilgi alabilmeniz açısından :D

Dedigim gibi toparlayacak olursak ;
Saç ekimimden memnunum , küçük bi miktar daha ekilse bu iş tamamen bitmişti.
Ama tarayarak tamamen kamufle edebiliyorum.

İlk foto duş sonrası kuruladıktan sonra dağınık hali.

2. Foto yana doğru taranmış hali.

Bi maşallah diyelim size zahmet  |-nazarboncugu-|

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #264 : 30 Mart 2022, 14:17:31 »
Hocam müthiş bir ivme kazanmış, vertex de kapanmış maşallah. Zaten sol üstdeki yuvarlak küçük açıklık  "gül" diye tabir ettiğimiz şey, saçı gür olan insanlar da da "gül" var onlarda da öyle gözüküyor oraya hiç kafaya takmayın bence. Güle güle tarayın 🔥

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #265 : 30 Mart 2022, 14:42:35 »
Hocam müthiş bir ivme kazanmış, vertex de kapanmış maşallah. Zaten sol üstdeki yuvarlak küçük açıklık  "gül" diye tabir ettiğimiz şey, saçı gür olan insanlar da da "gül" var onlarda da öyle gözüküyor oraya hiç kafaya takmayın bence. Güle güle tarayın 🔥

Teşekkürler dostum. Dağınık hali 2. Foto da ki gibi olsa valla başka bişe istemem. Yoksa sonuç cidden iyi. Zaten geriye doğru tararken tamamen kapanıyor %100 civarı, ama İşte dağınık hali de biraz daha kapalı olaydı keşke ben öyle takılmayı çok seviyorum cunku :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #266 : 30 Mart 2022, 15:34:51 »
 daha gelişir.tamamen kapanmasını bekliyorm hem tepe hem sonraki ekimler 12_15  ve 15_18 ay aralarıda fark olur tam sonda alırsın istediği tam kapatıcı sonucu bence
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Nrh01

• Sr. Member
« Yanıtla #267 : 30 Mart 2022, 15:43:35 »
Leo dökülme oluyor mu hiç bide şampuan medikal doğal takviye falan kullanıyor musun ?
  • Ekim Tarihi: 30 ağustos 2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aygın
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 26

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #268 : 30 Mart 2022, 19:17:39 »
Leo çok rahatsız oluyorsan, iyi bir merkezde ufak bir similasyon hem donöre hem de vertexe yaptırabilirsin. Kısa da kullanırsın saçını hem. Ben yerinde olsam (mevcut durumdan rahatsız olsaydım) böyle yapardım açıkcası.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 30 Mart 2022, 19:48:54 »
Bence çok başarılı trpr için tepe gelişimleride 15 aya kadar gelişir dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram