Gönderen Konu: Asmed sonuc ve sorular  (Okunma sayısı 1552 defa)

tesla1757

• Full Member
Ynt: Asmed sonuc ve sorular
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2021, 11:35:15 »
Cok saol hocam :)
Baslik Asmed haklisin cunku ilk basta dedigim gibi, foto atmistim onlara saclar 1 no iken, olumsuz donulunce bende buraya yazip sorayim dedim :)
Durust olmak gerekirse benim saclar gibi acik , Asmed kabul ettigini gormedim ondan dolayi kendimi kandirmiyorum.

Anladim, dedigim gibi o maddeleri pek kullanma taraftari degilim ki zaten recetesiz alamam burda. Ama ekim olursa doktor aciklarsa o ayri konu. Yasim 30, dokulen yerler hemen hemen belli gibi ondan dolayi cok fazla bi supriz olacagini sanmiyorum ekim olursa.

Aslinda benim cok merak ettigigim bir konu var, siz ekim yaptirdiniz. Ileride oldu ki dokulme hizlandi ve donor de kalmadi veya baska bir nedenden dolayi, saclarinizi tekrar 1 numara kestirdiniz. Donor bolgesi nasil gorunuyor ? belli oluyorrsa , jiletle kesince de belli oluyor mu ?

Bu konu aslinda benim cekindigim tek konu acikcasi , acaba geri donusu olmayan bir yol mu gibi hissediyorum

Saygilarimla :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Haziran 2021, 12:19:53 »
Cok saol hocam :)
Baslik Asmed haklisin cunku ilk basta dedigim gibi, foto atmistim onlara saclar 1 no iken, olumsuz donulunce bende buraya yazip sorayim dedim :)
Durust olmak gerekirse benim saclar gibi acik , Asmed kabul ettigini gormedim ondan dolayi kendimi kandirmiyorum.

Anladim, dedigim gibi o maddeleri pek kullanma taraftari degilim ki zaten recetesiz alamam burda. Ama ekim olursa doktor aciklarsa o ayri konu. Yasim 30, dokulen yerler hemen hemen belli gibi ondan dolayi cok fazla bi supriz olacagini sanmiyorum ekim olursa.

Aslinda benim cok merak ettigigim bir konu var, siz ekim yaptirdiniz. Ileride oldu ki dokulme hizlandi ve donor de kalmadi veya baska bir nedenden dolayi, saclarinizi tekrar 1 numara kestirdiniz. Donor bolgesi nasil gorunuyor ? belli oluyorrsa , jiletle kesince de belli oluyor mu ?

Bu konu aslinda benim cekindigim tek konu acikcasi , acaba geri donusu olmayan bir yol mu gibi hissediyorum

Saygilarimla :)

Alınan punchların kalınlığına göre durum değişiyor. Mesela yine örnek Asmed'den olacak ama donör problemi Asmed'de çok olmuyor. Zaten benim Asmed'i seçmemdeki bir neden de donör alımındaki hassasiyetden dolayıydı. Diğer merkezlerde bildiğim kadarıyla temiz alım yapıyorlar. Yani temiz ekim yapıldığı sürece 0 numara yaparsınız hafif belli olasa da çok göze batmaz. Arada ben saçlarımı kazıtarak kullanmayı düşünüyorum mesela. 1 ila 3 numara da göze batabilir ama. İşte tek sorun alımın düzgün şekilde yapılması. Bu arada ekim yaptıracağınız 3 merkezde bildiğim kadarıyla finasterid öneriyor. Biliyorken söylemek istedim :). Eğer aklınızda ekim varsa şimdiden irtibat kurmanız bu merkezlerle yararınıza olabilir. Bu arada Asmed'in geniş alan açıklıklarında çok başarılı sonuçları da var forum da. Eğer donörü yeterli görüyorlarsa yani kabul ediyorlarsa başarılı sonuç alıyorlar. Yine dediğim gibi en doğru kararı siz verirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Haziran 2021, 22:16:17 »
Acikcasi tabi ki en iyisi olsun isterim manuel olsun isterim. Sibel Hoca ve Serkan Hoca manuel mi yapiyor bilmiyorum

Yuzyuze gorusmeden once mail atmak cok mantikli hocam dogru soylediniz. Acikcasi bende donor bolgesi onemli cunku eger ki baktim biseye benzemiyor o zaman yine eskisi gibi saclari kisa keserim sorun kalmaz. Benim icin en buyuk ikilem burda aslinda.
Valla hocam su aralar cok taktim bu konuya kafami cok mesgul ediyor. Ya karara varicam dicekler olmaz senin donordan tamamen kafamdan silecem yada yaptiracam , arada kalmak kafami mesgul ediyor cok

Ayrica ilaclar icin, kullanmaya pek uygun bakmiyorum. Ben ilaclar konusunda takintiliyim yan etkisi olmasa bile var diye hissederim biliyorum kendimi. Sonra bide onun psikolojisini atlatmak icin ugrasirim :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Haziran 2021, 22:30:54 »
İki yerde micromotor ile alım yapıyor ama alımları bu iki yerde gayet başarılı yapıyorlar. 3 merkezde benim beğendiğim merkezler zaten o yüzden dediğim gibi kararı siz verceksiniz. İyice araştırıp kendiniz adına en doğru kararı verirsiniz umarım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #19 : 25 Haziran 2021, 22:39:46 »
Sibel hoca ve Serkan Bey micro motor , Asmed manuel alim yapiyor diyorsun yani. Peki genel olarak aradaki farklar nedir hocam biri otomatik biri manuel olmasi disinda ? Yani verim iz sonuclar acisindan

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2021, 23:10:22 »
Manuel alımda fire oranı daha az olur ama düşük devirde kullanılan micromotorda da çok sorun olmaz. İz hepsinde olur önemli olan alımda kullanılan punchların boyutudur. Düzgün alım yapan merkezde olsa tamamen izsiz ekim olmaz ama ufak tefek izler olur göze çok batmaz. Özellikle kazıtıldığı zaman. Evet Asmed manuel diğer merkezler micromotorla alım yapıyor. Ekim teknikleri de farklı 3 merkezinde. Asmed keep tekniği kullanıyor kendi geliştirdiği, Sibel Hanım iğneli ekim yapıyor, Serkan Bey de dhi (kalem tekniği) ve normal slit ekimleri yapıyor. Dediğim gibi 3 merkezde alımları temiz yapıyor ama Asmed bu konu da bir tık daha başarılı bence.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2021, 17:45:17 »
Anladim hocam, bakalim . Ben yaptirmasam da yine bi Sibel hocaya danisma icin randevu alicam bakalim bi .
Asmed e bi daha foto atabilirm 1 ay a

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2021, 18:16:27 »
Anladim hocam, bakalim . Ben yaptirmasam da yine bi Sibel hocaya danisma icin randevu alicam bakalim bi .
Asmed e bi daha foto atabilirm 1 ay a

Dediğim gibi 2 merkezde başarılı merkezler çok sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2021, 20:25:48 »
bende oyle dusunyorum bakalim, bildirmeleri yapacagim buraya

Facebook Twitter Instagram