hocam ekimin hayırlı olsun öncelikle bana göre ekimin yavaş ilerliyor ve hala seyrek duruyor donör alanını bana göre kötü almışlar bende ekim düşünüyorum ama en korktuğum donördeki izler senin izler gibi
saçların bence iyi gidiyor sadece donör hırpalanmış biraz.benim sana tavsiyem bu modeli yapma
yorumlar için teşekkür ederim. donör ile ilgili bir korkum yok. 1 ay öncesine kadar yan taraflarda kısmi kellikler vardı donörde. ensenin alt kısmı ve kulak üstlerinde de şok dökülmeler meydana geldi ve zaman içerisinde tüylenmeler oldu. yeni yeni kalınlaşıyor. donörde bulunan boşluk kısımları flashlı yakın çekim yaptığımda oralarda tüylenmeler ya da yeni çıkan saç şeklinde geri dönüşler görmekteyim. foto da ekleyeyim görmeniz açısından.
ekim sonrasında, henüz hem donörde hem ekim bölgesinde şok dökülme başlamadan önce donördeki saç yoğunluğu ve alım yerleri beni tatmin etmişti zaten. şok dökülme donörde başlayınca arka taraf perişan oldu zaten. ekimden sonraki günlerde donörü flashlı fotoğrafladığımda nokta nokta boşluklar yoktu. onlar şok dökülme ile meydana geldi ve yeni yeni kaybolmaya başlıyorlar.
saç çizgisine gelince bundan da memnunum, yalnız kafamı karıştıran şey yoğun olup olmayacağı konusu. istediğim yoğunluğu yakalarsam bu iş beni memnun edecek gibi. bir diğer eleştirim de sağ şakak bölgesinin sağ tarafına doğru çoklu kök kullanılmış. oranın kalınlığı beni rahatsız ediyor. belki genel bir kalınlaşma elde ettiğim zaman göze çarpmayabilir. ama şuan diğer saçlar ince ve cılız haldeyken kenarda simsiyah kalın bir sütun durunca gözüme batıyor. diğer saçlar kalınlaştığında orayı gözlemleyeceğim. hiç olmadı 2 tane teli cımbızla çekerim ya da makasla dipten keserim çok batarsa.
onun dışında herhangi bir takviye kullanmadım. 60. ve 90. günler civarında biyotin alayım dedim 4-5 günde sivilce yapınca onu da bıraktım. biyotin dahil hiç bir takviye kullanmıyorum. o yoğun ataklar başladı mı yoksa daha başlayacak mı bilmiyorum. önden ters ışıkta bakınca çok yoğun gözüküyor. üstten bakınca ve ışıklı bakınca seyrek olduğu belli oluyor
aşağıya donördeki boşlukların yakın fotosunu ekliyorum