Gönderen Konu: İşte saçlarımın durumu / Karar veremiyorum !  (Okunma sayısı 6039 defa)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İşte saçlarımın durumu / Karar veremiyorum !
« : 10 Temmuz 2017, 23:19:05 »
Arkadaşlar forumu 2 haftadır inceledim. Bir çok konu okudum. Ama karar veremedim. Tecrübeli arkadaşlar sizlerden ricam beni yönlendirin. Dönor bölge ve açıklığın olduğu bölgenin fotoğraflarını atacağım. Tek tek doktorlara gidip görüşme imkanım yok. Doktor araştırmalarım oldu. Dediğim gibi karar veremedim. Mail yolu ile mevcut durumun fotoğrafınıatıp bilgi mi toplasam bilemiyorum.

Uzun süredir ilaç tedavisi uyguladım hala uyguluyorum. Ekime karar verdim elimdeki son tedaviyi de yapıyorum. İyi sonuçlarda aldım tedaviden. Ama bıktırıyor bir, ikincisi ise sonuçlar çok dalgalı oluyor. Yani iyi gidiyor çok iyi gidiyor diyorum bir ay sonra saçlar dökülüyor tekrar bir önceki aşamaya geliyorum sonra tekrar bir umutla tedaviye yapışıp sonuç bekliyorum... Ama artık yeter :)

Sizlerle fikir alışverişi yapmak istiyorum.

Fotoğrafların devamı alt taraftaki yorumlarda....

Yaş 26 bu arada.

Bir doktor ile görüştüm 3000 greft dedi. Yeterli gelmeyebilir sıklaştırma için bir 3000 daha yaparız dedi.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İşte saçlarımın durumu / Karar veremiyorum !
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2017, 23:24:35 »
Denedim kardeşim ama 3 taneden fazla almadı. Bende böyle yükledim. Resim kalitesi de bozulmuyor.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2017, 09:17:21 »
2.ekim gerekecek size ilerde sanirim. O yuzden ilk ekimi iyi düşünüp planli yaptirin.kötü yerleri öğrenmişsinizdir foruma baktiysaniz..iyi yerleri listeleyin maddi duruma bakin sonra karar verin. Herkes koray erdogan,Muttalip keser,erkan demirsoy da yaptırmak istiyor ama ilk ikisi maddi olarak yüksek,diğeri de Turkiyede ikamet eden hastayi kabul etmiyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2017, 09:56:12 »
tedavi duz değildir zigzagtır inişli çıkışlıdır saçların dongusunu hızlandırır saçlar bir ii bir kotu olur ilacı bırakınca saçlar gider kafa bayapğı kotu olur zaten bu saçlar ya bol ekim yada tedavi artı ekim ister .
saçları ekmeydi dersin

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2017, 13:41:26 »
2.ekim gerekecek size ilerde sanirim. O yuzden ilk ekimi iyi düşünüp planli yaptirin.kötü yerleri öğrenmişsinizdir foruma baktiysaniz..iyi yerleri listeleyin maddi duruma bakin sonra karar verin. Herkes koray erdogan,Muttalip keser,erkan demirsoy da yaptırmak istiyor ama ilk ikisi maddi olarak yüksek,diğeri de Turkiyede ikamet eden hastayi kabul etmiyor.

İşte kardeşim bende aynen senin gibi düşünüyorum. İlk ikisini mecburen eledim. Yüksek meblağlar veremem. Yok ki vereyim o kadar.
Diğer dediğiniz doktoru araştırmadım.

Serkan Aydın için ne diyorsunuz peki?

---------------

"Serkan aydın " ibaresini yanlışlıkla yazdım. Serdar gökrem ile karıştırdım.
Serkan aydın dan uzak durmalı ! ;)
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2017, 14:05:03 Gönderen: Angmar »

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2017, 13:42:30 »
tedavi duz değildir zigzagtır inişli çıkışlıdır saçların dongusunu hızlandırır saçlar bir ii bir kotu olur ilacı bırakınca saçlar gider kafa bayapğı kotu olur zaten bu saçlar ya bol ekim yada tedavi artı ekim ister .

Evet tedavi inişli çıkışlıdır hep.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2017, 15:06:55 »

İşte kardeşim bende aynen senin gibi düşünüyorum. İlk ikisini mecburen eledim. Yüksek meblağlar veremem. Yok ki vereyim o kadar.

forumu 2 hafta okuyup halen serkan aydın nasıl diyorsanız gerçekten zerre okumamışsınız. dünya da o hariç herkese saç ektirebilirsin diyerek cevap veriyim sana.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2017, 15:14:18 »

forumu 2 hafta okuyup halen serkan aydın nasıl diyorsanız gerçekten zerre okumamışsınız. dünya da o hariç herkese saç ektirebilirsin diyerek cevap veriyim sana.

Çok çok özürdilelerim serdar görkem diyecektim hani şu ferruh bingül ile çalışan. İsimleri karıştırdım. Aranamed için olumsuz yorum dahi yazdım. Evet dediğiniz gibi ona ektirmemek lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2017, 15:34:11 »
Denedim kardeşim ama 3 taneden fazla almadı. Bende böyle yükledim. Resim kalitesi de bozulmuyor.
3 taneyi gönderip ardından bi 3 tanr daha yükleye bılırsınız hızlı foto forum kurallarına aykırıdır hemde direk fotolarınızı gören insanlar için yorum yapmak daha kolay olur buda sizin için daha çok bilgi demel çoğu kışı link tıklamadığı ıcın yorum yapmıyor.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 15:36:25 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2017, 17:06:58 »
Serdar gökrem manuel aliyor fiyatı da uygun manuel yapanlara nazaran.ancak katilan olur olmaz bilemem bana gönül rahatlığı ile gidilecek bir yer imaji vermedi.bu forum için konuşacak olursak sürecini tamamen paylaşıp mutlu olan biri var mi hatırlamıyorum bile.ama mutsuz olan var. Bir de öncesi sonrasi seklinde reklamlar var(bana göre reklam) bence arama kismina serdar gokrem yazip incele içine sinerse git.kendin karar ver.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2017, 20:18:12 »
3 taneyi gönderip ardından bi 3 tanr daha yükleye bılırsınız hızlı foto forum kurallarına aykırıdır hemde direk fotolarınızı gören insanlar için yorum yapmak daha kolay olur buda sizin için daha çok bilgi demel çoğu kışı link tıklamadığı ıcın yorum yapmıyor.

Tamam kardeşim pc başına geçince düzelteyim

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2017, 23:10:46 »
Yeni fotolar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2017, 23:33:00 »
 donör bölgen  çok fazla incelmıs saçların var (tlojen)  onları kurtarabılırsın ılaç kullanarak yada feda edersin...
bu sana kalmıs ama bu kafaya 3000 greft seni tatmın etmez 5000_5500 greft ve%99 fresiz bir ekim gerek ki mutlu etsin
ama dedıgım bı kafanda çok tuy var bunları kaybedersın güçlendırmessen

senın yerınde olsam fınasterıd ı araştırrım kullanmaya karar verirsen  en az 6 ay sonra  bu süre zarfında ciddi anlamda tüm doktorları araştırrım  daha sonra ekıme karar verırrım

bu arada sana çok dogru bır planlama yapılması gerek cünkü saç kaybın devam edecek oyüzden hata yapma şansın yok donör çok dogru  sekılde kullanılmalı... geçmiş olsun
Global Moderator

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Temmuz 2017, 23:45:27 »
donör bölgen  çok fazla incelmıs saçların var (tlojen)  onları kurtarabılırsın ılaç kullanarak yada feda edersin...
bu sana kalmıs ama bu kafaya 3000 greft seni tatmın etmez 5000_5500 greft ve%99 fresiz bir ekim gerek ki mutlu etsin

senın yerınde olsam fınasterıd ı araştırrım kullanmaya karar verirsen  en az 6 ay sonra  bu süre zarfında ciddi anlamda tüm doktorları araştırrım  daha sonra ekıme karar verırrım

bu arada sana çok dogru bır planlama yapılması gerek cünkü saç kaybın devam edecek oyüzden hata yapma şansın yok donör çok dogru  sekılde kullanılmalı... geçmiş olsun

aslında dönor bölge sık ve saçlar kalın.. Fotoğraflarda mı öyle gözüktü acaba ? Hangi fotoğrafta öyle gözüküyor ?

Finasterid tedavsini çok uzun süredir kullanıyorum. Ayrıca minoxidil ve sepiprant ta kullanıyorum. Hatta deriye dfaha fazla intikal etmesi için dmso ile çözüyorum. İmkanlarımın üstünde tedaviler denedim iyi sonuç aldığım zamanlarda oldu ama dalgalı oldu dediğim gibi. Ancak artık bırkmak istiyorum. Güzel bir saç ekimi dediğiniz gibi iyi planlanacak bir saç ekimi...
Fire zaten araştırdığım kadarıyla kesin olacak... En az manuel ekimde oluyor yalnız.

İşte o noktada serdar gökrem matıklı geliyor. Başka alternatif bulamadım şimdilik.

Ben mi yanlış anladım yoksa :D Dönor bölge fazla dediniz virgül koymadınız yanlış anladım bellki doğru mudur ?

Ayrıca inanın artık tedavi bıktırdı beni. Askerede gideceğim. İyi sonuç alırsam askerde kaybolacak.

Çok iyi sonuçlarda aldım gerçekten. Ama nereye kadar ?
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 23:50:29 Gönderen: Angmar »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2017, 23:49:16 »

aslında dönor bölge sık ve saçlar kalın.. Fotoğraflarda mı öyle gözüktü acaba ? Hangi fotoğrafta öyle gözüküyor ?

Finasterid tedavsini çok uzun süredir kullanıyorum. Ayrıca minoxidil ve sepiprant ta kullanıyorum. Hatta deriye dfaha fazla intikal etmesi için dmso ile çözüyorum. İmkanlarımın üstünde tedaviler denedim iyi sonuç aldığım zamanlarda oldu ama dalgalı oldu dediğim gibi. Ancak artık bırkmak istiyorum. Güzel bir saç ekimi dediğiniz gibi iyi planlanacak bir saç ekimi...
Fire zaten araştırdığım kadarıyla kesin olacak... En az manuel ekimde oluyor yalnız.

İşte o noktada serdar gökrem matıklı geliyor. Başka alternatif bulamadım şimdilik.

Ben mi yanlış anladım yoksa :D Dönor bölge fazla dediniz virgül koymadınız yanlış anladım bellki doğru mudur ?
dostum donör bölgen gayet güzel dedim zaten  açıklıgın fazla donör oyuzden dogru kullanılmalı kafanı kapatmak için demek istedim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram