donör bölgen çok fazla incelmıs saçların var (tlojen) onları kurtarabılırsın ılaç kullanarak yada feda edersin...
bu sana kalmıs ama bu kafaya 3000 greft seni tatmın etmez 5000_5500 greft ve%99 fresiz bir ekim gerek ki mutlu etsin
ama dedıgım bı kafanda çok tuy var bunları kaybedersın güçlendırmessen
senın yerınde olsam fınasterıd ı araştırrım kullanmaya karar verirsen en az 6 ay sonra bu süre zarfında ciddi anlamda tüm doktorları araştırrım daha sonra ekıme karar verırrım
bu arada sana çok dogru bır planlama yapılması gerek cünkü saç kaybın devam edecek oyüzden hata yapma şansın yok donör çok dogru sekılde kullanılmalı... geçmiş olsun
aslında dönor bölge sık ve saçlar kalın.. Fotoğraflarda mı öyle gözüktü acaba ? Hangi fotoğrafta öyle gözüküyor ?
Finasterid tedavsini çok uzun süredir kullanıyorum. Ayrıca minoxidil ve sepiprant ta kullanıyorum. Hatta deriye dfaha fazla intikal etmesi için dmso ile çözüyorum. İmkanlarımın üstünde tedaviler denedim iyi sonuç aldığım zamanlarda oldu ama dalgalı oldu dediğim gibi. Ancak artık bırkmak istiyorum. Güzel bir saç ekimi dediğiniz gibi iyi planlanacak bir saç ekimi...
Fire zaten araştırdığım kadarıyla kesin olacak... En az manuel ekimde oluyor yalnız.
İşte o noktada serdar gökrem matıklı geliyor. Başka alternatif bulamadım şimdilik.
Ben mi yanlış anladım yoksa
Dönor bölge fazla dediniz virgül koymadınız yanlış anladım bellki doğru mudur ?
Ayrıca inanın artık tedavi bıktırdı beni. Askerede gideceğim. İyi sonuç alırsam askerde kaybolacak.
Çok iyi sonuçlarda aldım gerçekten. Ama nereye kadar ?