Saç Ekimi Sonuçları
İlhan serdaroğlu templeleri güzel ekiyor ama kalın telli ve çoklu greftleri çizgiye kullanıyor ,bu ekimde çok iyi olmuş ama çizgi doğal durmuyor.Birde ekimlerinde hiç istikrar yok ,bu doktor tercih edilecekse birazda şansa ihtiyacınız var demektir.keşke bütün ekimleri böyle olsa ama değil .zaten hepsi böyle olsa bu kadar ucuz olmazdı sanırım fiyatı.
Ben mi yanlış görüyorum yoksa 1800 kök ile kafanın yarısı mı kapatılmış? Ya bu ekimde 1800'den fazla kök ekilmiş ya da kliniklerin çoğu fazla rakam vererek bizi kandırıyor! Bu ekimde eleştirilebilecek tek şey ön sıraya çoklu köklerin ekilmiş olması. Biraz doğallık sıkıntısı var. Öte yandan bu sayı ile bu sonuç muazzam. Donörde en az 5000 kök daha olduğunu varsayarsak sen kel kalmazsın
Çok güzel bir sonuç. Sıklık olarak çok iyi ve ekim olduğu hiç belli olmuyor.
Çok başarılı güle güle tarayın
tebrikler çok güzel sonuç almışsınız.Nazar değmesin.Ekim alanı,traşsız ekim olması ,ödediğimiz ücretlere kadar herşey aynı ,umarım bende sizinkine yakın bir sonuç alırım.Tekrar tebrikler güle güle kullanın
Merhaba, ben 3 gün önce hocaya ekim yaptırdım. Sizin sonuçlar çok iyi günlerde kullanın. Bana 10 gün sonra fitness’a devam edebilirsin dedi. Siz 1 ay sonra kardio’ya başladım dediğiniz için merak ettim. 10. günden sonra başlamakta bir sakınca var mı?
Öncelıkle hayırlı olsun, tebrik ederim.Fiyat konusunda bilgi verirmisiniz lütfen ben de araştırıyorum da