Hayır yani hep denk geliyorum konuşman sürekli argo içeriyor.Bu kadar büyük platformda göze batıyor.Hal böyle olunca birilerinin kardeş napıyorsun diye uyarması gerekli.O zaman dingonun ahırı gibi bende cümlemin sonlarına mk yazıyım.Açıkcası kişiyi hedef almasanda işin içine küfür girdiğinde sert söylem oluşturuyor.
Maks 1 sefer daha görmüşsündür. Sürekli argo konuştuğumu da nereden çıkardın?
Dediğim gibi amaç küfretmek değil. Küfretmekten çok daha etkli kelimeler, cümleler var bu durumlar için.
Örneğin, fotosunu gördün mi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaş, senin benim belki daha kel bir grubun yanında benzer şekilde konuşabilir miydi? Haa konuşurdu tabi ama alacağı tepkileri bir düşün. Haa arkadaş grubunda olmasa bile benzer tepki alırdı muhtemelen. Bu kadar takılma bunlara. Şimdi dingonun ahırı burası mı oluyor? Yoksa olmuyor mu?
Hadi bu kadar hassassın diyelim, “mahalle çocuğu” öbeğini de olumsuz, belki de aşaĞılamak , hakaret etmek amaçlı kullanmadığına nasıl ikna edeceksin?
Beni gördüğün zaman bu forumda belki 2 sefer yazdığım “amk” kelimesi üzerinden sürekli argo konuşan, “mahalle çocuğu” önyargısından sıyrılarak değerlendir.
İletilerime git bak yüzlercesinde bizzat kendi tecrübelerimden, yaşadıklarımdan, okuduklarımdan, refere ettiklerimle değerlendir. Cevap olarak, bilgi vermek amaçlo yazdığım iletilerin çok çok büyük kısmında göreceksin, uzun uzun yazarım hep. Karşıdaki fikrimi daha iyi anlayabilsin diye. Bu da aslında karşımdakine olan saygmdan, samimiyetimdendir.