Gönderen Konu: Yanlarda dökülme Birde bununla uğraşıyorum  (Okunma sayısı 1872 defa)

Atibaba

• Full Member
Ynt: Yanlarda dökülme Birde bununla uğraşıyorum
« Yanıtla #15 : 20 Haziran 2021, 12:04:01 »
saçla beraber beyinde dökülmüş herhalde.
yok mu şu forumda admin şöyle  banlayacak elini kolunu sallaya sallaya hakaret ediyor
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 01:20:19 Gönderen: Hintell »
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

K4R4K4Y4

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2021, 12:51:51 »
yok mu şu forumda admin şöyle banlayacak elini kolunu sallaya sallaya hakaret ediyor
Bunu sana değil küfür edip saçmalayanlara söylemiştim.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 01:20:49 Gönderen: Hintell »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2021, 16:07:01 »
Yine küfürler havada uçuşmuş.Hadi lauriyi anlarım o mahallede büyümüş bişilere hep koyuyorda bir sonraki arkadaş dahada vahim.Bu ne böyle ya kendinize gelin.Kulak üstünün dökülmesi veya seyrek olması genetik dökülmeye işaret değil.Yani dupa olmayabilir.Benimde hafiften seyrektir.
Amk yı küfür olarak yazmamıştım. Tepki olarak. Küfredecek olsam uzun halini yazardım. Haa arkadaş alındıysa kusura bakmasın özür dilerim. Haa sakızın kanlandırması düşüncesi epey saçma, böyle mantık kurulmaz arkadaş.

Virtüöz kardeş bir sıkıntın varsa, direkt bana gel. Karşılıklı çözelim söylediklerimle alıp veremediğin varsa. Bırak ifadeyi yazdığım adam tepki versin. Sana ne.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 16:17:24 Gönderen: Lauri »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2021, 16:15:22 »
Haa şunu da genele söyleyeyim beyler. İnsanlar buraya gerçekten ciddi dökülmesi olup 20 yaşında geliyorlar. Hakikaten dökülmesi genetik mi değil mi belli olmayan, iki tel saçı dökülünce, buraya gleip abi öldük bittiklerle ağlayan tipleri gördükçe, tepki almanız da gayet normal. Misal bu konuyu açan Atiba nickli ve Gregor nickli arkadaşlar bunlara örnektir. Haa derdin büyüğü küçüğü önemli değil, dertliyim diyorsan dertlsiindir. Lakin öldük bittik naralarıyla dolaşıyorsanız, yazdıklarını okıyacaKların sinirlerini geriyor da olabilirsiniz. Ki geriyorsunuz da. Forumda sürekli böyle mesajlar dolanıyor. Gerek yok yani.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Haziran 2021, 16:19:18 »
Elle,tarakla,masaj aletiyle kafa dersini yumaşatıp kanlandırmaya çalışanlar mı diyor bunu ha masaja lafım yok çok faydalı ama sakıza mı laf ediyorsunuz 1 tane sakız atın ağzınıza sonra bahsedilen yere elinizi götürüp sakızı çiğneyin zaten kesin konuşarak söylemedim çocuk gibi küfür ediyorsunuz hoş değil

Dostum kusura bakma, direkt küfür etmek amacıyla yazmamıştım. Yuh gibi bir tepki olarak al bu ifadeyi.

Ama yorum yapmadan önce de bir düşün yani. Sırf yorum yapmak için yorum yazmış gibisin.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2021, 16:36:52 »
bak atakan özyurtun yanlar da öyle. bazı nw7lerin ise gür. yanların dökülme olayını hala anlayamadım

Arkadaş fotosunu silmiş ama, şu sağdaki elemanın ki gibi olsaydı eğer yanları, kalpten giderdi kesin. Fotodaki elemanınki, çok daha vahim Atiba’nın fotosundakinden. Bu elemanın başka fotolarına da baktım, nw 0 değil, nw -1 sanki eleman. Neredeyse kaşıyla birleşecek maşallah.

Çok yerinde bi örnek olmuş oralminox.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2021, 18:05:38 »
Amk yı küfür olarak yazmamıştım. Tepki olarak. Küfredecek olsam uzun halini yazardım. Haa arkadaş alındıysa kusura bakmasın özür dilerim. Haa sakızın kanlandırması düşüncesi epey saçma, böyle mantık kurulmaz arkadaş.

Virtüöz kardeş bir sıkıntın varsa, direkt bana gel. Karşılıklı çözelim söylediklerimle alıp veremediğin varsa. Bırak ifadeyi yazdığım adam tepki versin. Sana ne.

Hayır yani hep denk geliyorum konuşman sürekli argo içeriyor.Bu kadar büyük platformda göze batıyor.Hal böyle olunca birilerinin kardeş napıyorsun diye uyarması gerekli.O zaman dingonun ahırı gibi bende cümlemin sonlarına mk yazıyım.Açıkcası kişiyi hedef almasanda işin içine küfür girdiğinde sert söylem oluşturuyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2021, 18:31:45 »
Hayır yani hep denk geliyorum konuşman sürekli argo içeriyor.Bu kadar büyük platformda göze batıyor.Hal böyle olunca birilerinin kardeş napıyorsun diye uyarması gerekli.O zaman dingonun ahırı gibi bende cümlemin sonlarına mk yazıyım.Açıkcası kişiyi hedef almasanda işin içine küfür girdiğinde sert söylem oluşturuyor.

Maks 1 sefer daha görmüşsündür. Sürekli argo konuştuğumu da nereden çıkardın?
Dediğim gibi amaç küfretmek değil. Küfretmekten çok daha etkli kelimeler, cümleler var bu durumlar için.

Örneğin, fotosunu gördün mi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaş, senin benim belki daha kel bir grubun yanında benzer şekilde konuşabilir miydi? Haa konuşurdu tabi ama alacağı tepkileri bir düşün. Haa arkadaş grubunda olmasa bile benzer tepki alırdı muhtemelen. Bu kadar takılma bunlara. Şimdi dingonun ahırı burası mı oluyor? Yoksa olmuyor mu?

Hadi bu kadar hassassın diyelim,  “mahalle çocuğu” öbeğini de olumsuz, belki de aşaĞılamak , hakaret etmek amaçlı kullanmadığına nasıl ikna edeceksin?

Beni gördüğün zaman bu  forumda belki 2 sefer yazdığım “amk” kelimesi üzerinden sürekli argo konuşan, “mahalle çocuğu” önyargısından sıyrılarak değerlendir.
İletilerime git bak yüzlercesinde bizzat kendi tecrübelerimden, yaşadıklarımdan, okuduklarımdan, refere ettiklerimle değerlendir. Cevap olarak, bilgi vermek amaçlo yazdığım iletilerin çok çok büyük kısmında göreceksin, uzun uzun yazarım hep. Karşıdaki fikrimi daha iyi anlayabilsin diye. Bu da aslında karşımdakine olan saygmdan, samimiyetimdendir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2021, 20:15:47 »
Maks 1 sefer daha görmüşsündür. Sürekli argo konuştuğumu da nereden çıkardın?
Dediğim gibi amaç küfretmek değil. Küfretmekten çok daha etkli kelimeler, cümleler var bu durumlar için.

Örneğin, fotosunu gördün mi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaş, senin benim belki daha kel bir grubun yanında benzer şekilde konuşabilir miydi? Haa konuşurdu tabi ama alacağı tepkileri bir düşün. Haa arkadaş grubunda olmasa bile benzer tepki alırdı muhtemelen. Bu kadar takılma bunlara. Şimdi dingonun ahırı burası mı oluyor? Yoksa olmuyor mu?

Hadi bu kadar hassassın diyelim,  “mahalle çocuğu” öbeğini de olumsuz, belki de aşaĞılamak , hakaret etmek amaçlı kullanmadığına nasıl ikna edeceksin?

Beni gördüğün zaman bu  forumda belki 2 sefer yazdığım “amk” kelimesi üzerinden sürekli argo konuşan, “mahalle çocuğu” önyargısından sıyrılarak değerlendir.
İletilerime git bak yüzlercesinde bizzat kendi tecrübelerimden, yaşadıklarımdan, okuduklarımdan, refere ettiklerimle değerlendir. Cevap olarak, bilgi vermek amaçlo yazdığım iletilerin çok çok büyük kısmında göreceksin, uzun uzun yazarım hep. Karşıdaki fikrimi daha iyi anlayabilsin diye. Bu da aslında karşımdakine olan saygmdan, samimiyetimdendir.

Tamam kusura bakma.Mahalle çocuğu lafım aşağılamak anlamında değildi.Mahallede sokakta büyüyüpte ağzı alışmış kişiler vardır ya öyle örnek benimkisi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #24 : 21 Haziran 2021, 00:33:11 »
Haa şunu da genele söyleyeyim beyler. İnsanlar buraya gerçekten ciddi dökülmesi olup 20 yaşında geliyorlar. Hakikaten dökülmesi genetik mi değil mi belli olmayan, iki tel saçı dökülünce, buraya gleip abi öldük bittiklerle ağlayan tipleri gördükçe, tepki almanız da gayet normal. Misal bu konuyu açan Atiba nickli ve Gregor nickli arkadaşlar bunlara örnektir. Haa derdin büyüğü küçüğü önemli değil, dertliyim diyorsan dertlsiindir. Lakin öldük bittik naralarıyla dolaşıyorsanız, yazdıklarını okıyacaKların sinirlerini geriyor da olabilirsiniz. Ki geriyorsunuz da. Forumda sürekli böyle mesajlar dolanıyor. Gerek yok yani.
Tamam ben kendimi bilmiyorum kel olunca atarım buraya fotoğraflar sizde öyle cevap verirsiniz
  • Yaşınız 20
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Haziran 2021, 13:19:40 »
Tamam ben kendimi bilmiyorum kel olunca atarım buraya fotoğraflar sizde öyle cevap verirsiniz

Dostum başta attığın fotoda gerçekten birşey yok yanlarında. Boşuna stres yapıyorsunuz. Haa tabi o fotoda tepe vertex falan net gözükmüyor. Ama gözüktüğü kadarıyla orası da gayet sağlıklı yoğun gözküyor.

Boşuna stres yapıyorsunuz.

Haaa önce iletilerin birinde de yazdım. Dertliyim diyorsan, dertlisindir. Buna karşı çıkmam yanlış olur. Misal dökülmenle ilgili dermatologa gittin mi? O mu tavsiye etti finas ve minox’u?

Haa kendi kafana göre başladıysan yine senin bileceğin iş. Seni uyarmaktan ötesi kimsenin haddine değil.

Neyse, seni de alındırdıysak kusura bakma.

Sağlıklı günler dilerim.

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #26 : 21 Haziran 2021, 14:20:15 »
Dostum başta attığın fotoda gerçekten birşey yok yanlarında. Boşuna stres yapıyorsunuz. Haa tabi o fotoda tepe vertex falan net gözükmüyor. Ama gözüktüğü kadarıyla orası da gayet sağlıklı yoğun gözküyor.

Boşuna stres yapıyorsunuz.

Haaa önce iletilerin birinde de yazdım. Dertliyim diyorsan, dertlisindir. Buna karşı çıkmam yanlış olur. Misal dökülmenle ilgili dermatologa gittin mi? O mu tavsiye etti finas ve minox’u?

Haa kendi kafana göre başladıysan yine senin bileceğin iş. Seni uyarmaktan ötesi kimsenin haddine değil.

Neyse, seni de alındırdıysak kusura bakma.

Sağlıklı günler dilerim.
Yorumun benim için değerli alınma gücenmem yok çok teşekkür ederim.Dermatoloğa gittim minoxili o önerdi minoxil yanında aga-e tablet be şampuan önerdi onlarıda hâla kullanıyorum
  • Yaşınız 20

Facebook Twitter Instagram