Gönderen Konu: Kökler görünmüyor, ekim alani boş ?  (Okunma sayısı 3165 defa)

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
Kökler görünmüyor, ekim alani boş ?
« : 18 Haziran 2021, 19:05:58 »
Arkadaşlar merhaba şakaklara Ekim yaptırdım, şok dökülmem 17. Günde falan başlamıştı. Şok kısa sürdü ve ekilenlerin çoğu döküldü, disardayim akşam detaylı fotoğraf yükleyeceğim.  Şimdi ekilen alanda kök görünmemesi normalmi yani alan bomboş sadece kızarıklık var. Ve bir sorum daha olacak ben 20-25. Günlerde falan merkeze danışarak ( daha şok baslamamisti ) çok biçimsiz uzayan bazı kılları kesinlikle köke temas ettirmeden makasla biraz duzellettim. Duzelttikten sonra o kıllar şokta dökülmedi ve çok çok yavaş bir şekilde uzamaya devam etti, yada bana öyle geliyor çünkü çok yavaş uzuyor gibi, bu kisaltmis olduğum saçlara zarar vermiş olma ihtimalim varmi çünkü 22.  Gün falandı daha o kisalttiklarim şoka uğramamışlardı sonrasında şok oldu, onlar kısalltığım gibi kaldı çok az uzadı, çok yoğun stres yapıyorum sürekli aynaya bakıyorum alan bomboş kip kırmızı falan psikopata bağladık iyice.. bu arada 40. Gundeyim şuan

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kökler görünmüyor, ekim alani boş ?
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2021, 19:06:59 »
Aslında durum normal sayılır biliyorum klasik şok dökülme olayı ama ben normal hayatımda da aşırı pimpirikliyim o yüzden ekstra stres yapıyorum

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2021, 19:15:51 »
Kökleri göremezsin zaten kardeşim şok dökülmeden sonra
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2021, 19:19:33 »
Hocam şöyle bazı ekimlere bakıyorum şoktan sonra nokta nokta açılan kanallarda kıl gözüküyor bende tam tersi onlarda yok kanalların izi gözüküyor sadece

Kepenkere

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2021, 20:02:37 »
Hocam şöyle bazı ekimlere bakıyorum şoktan sonra nokta nokta açılan kanallarda kıl gözüküyor bende tam tersi onlarda yok kanalların izi gözüküyor sadece

Bendede aynı müdür kızarıklık var ama diğerleri ile karşılaştırıldığında saç yok
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2021, 20:05:40 »
Hocam fotoğraf ekleyin ona göre yorumlayalım

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2021, 22:58:36 »
40. günde kökler görünecek diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. yarım santim altında derinin o kökler. 3. aydan sonra baş vermeye başlıyor çoğu.

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 22 Haziran 2021, 13:51:28 »
Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum ben şok dökülme daha başlamadan 20. Günde falan bazı uzayan kılları köke temas etmeden dibe yakın bir yerden kestim. Daha sonrasinda şok başladı ekilenlerin hemen hemen hepsi döküldü ama o makasla kisalttiklarim olduğu gibi kaldı dökülmedi de uzamadi da, ama emanet gibi durmuyorlar çok sağlam duruyorlar bir tanesini denemek için cimbizla yokladım çok sert şekilde olduğu yere adapte olmuştu, sizce bu greftlerin durumu nedir ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 22 Haziran 2021, 15:56:02 »
  zamanla otekilere adepte olurlar takılma ayrıntılara
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2021, 18:51:32 »
Kabuk dökümünde kabukla giden saçlar olur, şok dökülme de dökülen saçlar ve bunların uçları gözükmez. Kök zaten derinin altında! Sizin bahsettiğiniz şok dökülmeden kurtulan saçlar ya da kabuk dökümünde bir kısmı giden saçlar. Kabuk dökümüne kadar zaten saçlar tutmuşsa tutmuştur. Önemli olan ana bulbun ekilen alana adapte olması. Yani uzun lafın kısası dışardan müdahale olmadıkça ilk günlerde tutan saçın çıkışını engellemek zor. Boş yere stres yapmayın :).

Edit: Bu arada sizin Adana nickiniz vardı sanırım 2 yıl önce sakal ekimi yaptırmıştınız, şimdi de saç ekimi mi yaptırdınız?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2021, 22:19:15 »
Kabuk dökümünde kabukla giden saçlar olur, şok dökülme de dökülen saçlar ve bunların uçları gözükmez. Kök zaten derinin altında! Sizin bahsettiğiniz şok dökülmeden kurtulan saçlar ya da kabuk dökümünde bir kısmı giden saçlar. Kabuk dökümüne kadar zaten saçlar tutmuşsa tutmuştur. Önemli olan ana bulbun ekilen alana adapte olması. Yani uzun lafın kısası dışardan müdahale olmadıkça ilk günlerde tutan saçın çıkışını engellemek zor. Boş yere stres yapmayın :).

Edit: Bu arada sizin Adana nickiniz vardı sanırım 2 yıl önce sakal ekimi yaptırmıştınız, şimdi de saç ekimi mi yaptırdınız?

aynen hocam anlimda açılma vardı oraya ekildi

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2021, 22:21:55 »

Benim anlamadığım şoktan önce kisalltiklarim neden şokta dökülmedi çünkü onların haricinde hepsi döküldü hiç saç kalmadı sadece makas deyenler kaldı onlarda uzamadi öldüler mi acaba diye düşündüm

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2021, 00:12:33 »
Benim anlamadığım şoktan önce kisalltiklarim neden şokta dökülmedi çünkü onların haricinde hepsi döküldü hiç saç kalmadı sadece makas deyenler kaldı onlarda uzamadi öldüler mi acaba diye düşündüm

Ölmemiştir. Benim kafamda da hiç saç kalmamıştı. 3 ay kırmızı da kaldı sonra saçlarım çıktı. Kalan saçlarınız şoktan kurtulan saçlar olmalı. Eğer 45. günlerdeyseniz saçınızı korkmadan normalde yıkadığınız gibi rahat yıkayın derim. Şok dökülmeniz tamamlansın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2021, 00:21:21 »
Ölmemiştir. Benim kafamda da hiç saç kalmamıştı. 3 ay kırmızı da kaldı sonra saçlarım çıktı. Kalan saçlarınız şoktan kurtulan saçlar olmalı. Eğer 45. günlerdeyseniz saçınızı korkmadan normalde yıkadığınız gibi rahat yıkayın derim. Şok dökülmeniz tamamlansın.

Haklısınız hocam da şoktan kaldıysa neden uzamiyorlar kafamda deli sorular 😄 neyse akışına bırakayım tek tek incelersem stres yapıyorum bu sefer.. Yanlız o makasla kısalltığımin bir tanesini cımbız ile çektim baya sanki kaşı çekermissin gibi zor geldi ve kök gelmedi hani kaşı alırsınız da dibinde kepek gibi bir beyazlık olur ya aynı o şekildeydi ben şaşırdım hatta yerine o kadar sağlam adapte olduğuna sanırım buda olumlu bir şey

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2021, 00:54:08 »
Haklısınız hocam da şoktan kaldıysa neden uzamiyorlar kafamda deli sorular 😄 neyse akışına bırakayım tek tek incelersem stres yapıyorum bu sefer.. Yanlız o makasla kısalltığımin bir tanesini cımbız ile çektim baya sanki kaşı çekermissin gibi zor geldi ve kök gelmedi hani kaşı alırsınız da dibinde kepek gibi bir beyazlık olur ya aynı o şekildeydi ben şaşırdım hatta yerine o kadar sağlam adapte olduğuna sanırım buda olumlu bir şey

Düşünmeyin fazla zaten. Burada @emeklikel nickli üye bir konu da arkadaşının saç çizgisini beğenmeyip ekimden sonra cımbızla ekilen saçları çektiğini yazmıştı o saçlar bile söylediğine göre çıkmış. Ekilen saçın büyümesi, uzaması başlangıçta normal ana saçlarımız gibi değil. Ana saç "bulb"ı yani kökü ekilen alana adapte olduktan sonra yeni saç oluşumuna başlıyor. Tabi bu sürede dinlenme fazında olduğu için saçlar köklerin görünmüyor olması gayet normal. Sonra da zaten bebek tüyü şeklinde ilk çıkışlar yaşanıyor. O nedenle kendinize yapacağınız en büyük iyilik stres yapmadan sabırla beklemek.

Facebook Twitter Instagram