Gönderen Konu: 41 year old, 5 month progress with minoxidil, finasterid,nizoral, dermoroling.  (Okunma sayısı 2721 defa)

LOESS

• Hero Member
Bir ay sonra atsın bakalım kalmış mı o saçlar. Minoxil etkisi yalnızca.
Üstad adam sarı tüy yapmamış ki bildiğin saç çıkarmış bu saçın döngü den etkilenmesi çok zor.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Üstad adam sarı tüy yapmamış ki bildiğin saç çıkarmış bu saçın döngü den etkilenmesi çok zor.
İnşallah yanılırım ama ön çizgi gelmiş sıfırdan arkadaşların dediği gibi inanması güç.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Atibaba

• Full Member
Tek umudum böyle fotoğraflar gençliğim çürüdü gitti gözlerimin önünde bir umut kullanıyoruz ilacı
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

ahmetbird

• Full Member
Tek umudum böyle fotoğraflar gençliğim çürüdü gitti gözlerimin önünde bir umut kullanıyoruz ilacı

bu adamın ki ekstrem bir  durum ya saçımın bu kadar döküldüğü zaman böyle bir toparlama yapcağına inanmıyorum açıkçası. Umuda kapılmıyorum ben bizlerde imkansız şu adamın 2 katı tedavi uygulayıp bunun kadar olamayanlar var.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Lauri

• Hero Member
bu adamın ki ekstrem bir  durum ya saçımın bu kadar döküldüğü zaman böyle bir toparlama yapcağına inanmıyorum açıkçası. Umuda kapılmıyorum ben bizlerde imkansız şu adamın 2 katı tedavi uygulayıp bunun kadar olamayanlar var.

Evet kesinlikle katılıyorum. Bizzat birisi de benim.

Çok nadir bir örnek bu.

LOESS

• Hero Member
Evet kesinlikle katılıyorum. Bizzat birisi de benim.

Çok nadir bir örnek bu.
Dostum bunun kisi çok nadir olabilir fakat buna yakın sonuçları Avrupalı insanların aldığını şahit oldum, belki de yaşam koşullarının az stresinde tedavinin çileği olduğu için olabilir. Şimdi bide bizdeki Minoxiller beş para etmez onlar Rogaine kullanıyorlar en iyisini, onların Ketoral Nizoral, Nizoral cidde anlamda harika bir şampuan bizim ketoralla kıyas olmaz. Biz Propecia alıyoruz 240 TL birde paranın verdiği stres. Kesinlikle yaşam koşulları stres bu tedavide çok önemli.

slade23

• Hero Member
Dostum bunun kisi çok nadir olabilir fakat buna yakın sonuçları Avrupalı insanların aldığını şahit oldum, belki de yaşam koşullarının az stresinde tedavinin çileği olduğu için olabilir. Şimdi bide bizdeki Minoxiller beş para etmez onlar Rogaine kullanıyorlar en iyisini, onların Ketoral Nizoral, Nizoral cidde anlamda harika bir şampuan bizim ketoralla kıyas olmaz. Biz Propecia alıyoruz 240 TL birde paranın verdiği stres. Kesinlikle yaşam koşulları stres bu tedavide çok önemli.
Bugün baktım yine canım sıkıldı adamalr Almanya’da 900-1000 TL’ye 6 aylık rogaine alıyorlar biz burada 100 liraya minoxil forte alınca seviniyoruz :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Lauri

• Hero Member

Hacım proscar/ propecia da gerçekten bir fark yok. İnan olduğunu düşünseydim kıyar propecia alırdım. Şu n propeciaya geçtim 0.5 kullanmak istediğim için, yanetki de bir düzelme görmedim henüz. Minox için 18-20 aylık aktif kullanımımda 1-2 ay dışında hep rogaine foam kullandım. Evet cilt sağlığı için en iyisi ama, vücuduna etki etmiyorsa etmiyordur. Bazen şansına, genetiğine küsmekten başka şansın olmuyor :)

Facebook Twitter Instagram