Ben katılmıyorum.Tek çözüm min, fin veya dut değil.Kendim kullandığım halde bunu söylüyorum.Genelde yağ veya masaj yapanlar çok uzun süre devam ettirmiyor.Sıkılıp bırakıyor.Çünkü fin ve min çok daha kısa sürüyor ardına bakmıyorsun.Doğada bunun çözümü olduğuna inanıyorum.Sadece doğru tedaviyi doğru şekilde uygulayamadığımızdan hüsranla sonuçlanıyor.Evet tam bir eziyet burayada hak veriyorum.Ama işe yaramaz şeylerde değil.Dermaroller bile sıkıyor belli süre sonra ama azimle yapanların güzel sonuçları oluyor.Şöyle düşünün sarımsağı kafada bekletmek 3 saat diyelim kokusunun geçmeside farz edelim 1 hafta.Adam fikir yürütüyor ya ben bunu sürekli kullanıp kokacağıma min sürerim hergün 2 dk daha mantıklı.Yani ikiside aynı kapıya çıkıyor.Birisi meşakatli yoldan tedavi diğeri basit yoldan.Fakat süreklilik açısından atıyorum 1 sene sonunda iki türlüde kazanmışsın.Dht blokera gelirsemde doğada gene bununda çözümü var.Kabak çekirdeği, saw palmetto, yeşil çay, kafein vesayre hepsini bir arada kullanınca finle aynı sonuç elde edilebilir.Amma velakin kim uğraşcak hergün aynı şeyleri almakla dimi? Fini atıyorsun tek seferde iş bitiyor.Yağlar zaten saç tellerini güzelleştirmeye ve hızlı uzatmaya yarıyor.Serum şeklinde olursa o zaman kökler tarafından emilebilir.Diyelimki adamın saçı kuru hindistan cevizi yağı iyi bir nemlendiricidir.Kuru saçta kırılma çok görülür.Hoşta durmaz.Parlak ve canlı görünüm için yağlar faydalıdır.Bazı yağlarsa kan akışını hızlandırır.Hatta içine acı biber atımı iş yapar.