Gönderen Konu: Ne yapacağımı bilmiyorum ozgüvenim bitti :(  (Okunma sayısı 5172 defa)

bohemian

• Hero Member
Ynt: Ne yapacağımı bilmiyorum ozgüvenim bitti :(
« Yanıtla #30 : 21 Haziran 2021, 10:04:19 »
İkisini de kullandım. Min dut kullandığım dönemler pek yanetki gördüğümü hatırlamıyorum. Biraz sperm sıvılaşması vardı belki. Hatırlamıyorum. Ama oral finasdan daha fazla yaketli gördüm.

Topikaller, deriden dha az geçiğ, daha az kana karıştığı için daha sz yanetki demek. Ama faydası aynı derece olumlu olmayabilir, emin değilim.

Bence topikal başlaman çok mantıklı olmuş. Baktın fayda göremiyorsun, dozaj arttrma veya oral kullanıma geçme opsiyonun hala cebinde. Umarım istediğin faydayı görürsün.

Cok tesekkur ederim umarim faydalı olur. Normalde ben epilasyona gidiyorum bu ay gogusum cok killandi muhtemelen tedavimi degistirdigim icin oldu.saw palmetto ve oral hint yagi aldim bide mine dut ekledim o kadar. Bence dut testosteronu arttirdigi icin olmus olabilir

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 21 Haziran 2021, 13:42:17 »
Cok tesekkur ederim umarim faydalı olur. Normalde ben epilasyona gidiyorum bu ay gogusum cok killandi muhtemelen tedavimi degistirdigim icin oldu.saw palmetto ve oral hint yagi aldim bide mine dut ekledim o kadar. Bence dut testosteronu arttirdigi icin olmus olabilir

Hacım Nisan 2020 den itibaren 10 ay civarı oral antiandrojen kullandım finas, dutas. 4-5 ay sadece finas, sonra haftalık 1-2 dutas falan derken, son 2-2,5 ayı günlük dutas kullandım.
Ortalama kıllı bir insanım. Ben bu dönemde özellikle göğüsten, göbeğe kadar olan bölgemde kılların daha da zayıfladığını gözlemledim. Belki seyrelme de olmuş olabilir. Omuzdaki az miktardakiler de azalmış gibiydi. Tedavi öncesi ve ortasındaki testlerimde testo biraz artmıştı. Referans değerin üst sınırlarına yakın bi yere çıkmıştı ama çok bi ekstrem artış yoktu yani.

Sende arttırmış olması ilginç geldi.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 21 Haziran 2021, 13:47:58 »
Hacım Nisan 2020 den itibaren 10 ay civarı oral antiandrojen kullandım finas, dutas. 4-5 ay sadece finas, sonra haftalık 1-2 dutas falan derken, son 2-2,5 ayı günlük dutas kullandım.
Ortalama kıllı bir insanım. Ben bu dönemde özellikle göğüsten, göbeğe kadar olan bölgemde kılların daha da zayıfladığını gözlemledim. Belki seyrelme de olmuş olabilir. Omuzdaki az miktardakiler de azalmış gibiydi. Tedavi öncesi ve ortasındaki testlerimde testo biraz artmıştı. Referans değerin üst sınırlarına yakın bi yere çıkmıştı ama çok bi ekstrem artış yoktu yani.

Sende arttırmış olması ilginç geldi.

Aslinda senin soyledigin gibi olmasi lazim cunku dht ikincil erkeklik karakterini kontrol ediyor vucut kilini da onun kontrol etmesi lazim. 7.seansimi 2gun once yaptirdim daha once hic gogusum bu kadar killi olmamıştı benim de moralimi bozdu
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2021, 18:11:15 »
Ne yaparsan yap hiçbir ilaçlı tedavi seni tatmin etmez kelliğe bırak kendini sonra iyi bir Ekim yap önlere

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 09 Temmuz 2021, 13:39:37 »
Aslinda senin soyledigin gibi olmasi lazim cunku dht ikincil erkeklik karakterini kontrol ediyor vucut kilini da onun kontrol etmesi lazim. 7.seansimi 2gun once yaptirdim daha once hic gogusum bu kadar killi olmamıştı benim de moralimi bozdu

Oral hint yağı vücutta kıllanma yapar eğer vücut bünyene göre çok kullanırsan
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

cafer123

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 04 Kasım 2021, 16:43:53 »
kardeşim son durumun nedir... dut+ minox nasıl tepki verdi
  • Ekim Tarihi: 01.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi kkl
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi xpecia

iRf4n