abilerim merhaba ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim 5.6 yıldır düzenli olarak yavaş yavaş saçlarım dökülüyordu taaki bu pandemi başladı başlayalı son 1 buçuk senede inanılmaz derecede saç kaybı yaşıyorum ön tarafım ve şakak kısmımda saçtan eser kalmadı desem yeridir 1.2 cm geriledi ve aşırı seyreldi her yerde saç görmekten bıktım artık sabah kalkıyorum yastıkta 4.5 tel duşda ellerim oluk oluk saç yumuşacık dokunuyum heryer saç vallahi artık kansermiyim diye düşüncelerim vardı öyle böyle değil. prp tedavisi yaptırdım 4 seans hiç bir işe yaramadığını gördüm yağlar,şampuanlar,serumlar milyarlar harcadım şu saça genede adam olmuyor finasterid felan yan etkisinden dolayı kullanmak istemiyorum daha doğrusu istiyorum ama korkuyorum minok daha berbat ettiğini ona bağımlı hale getirdiğini biliyorum. şimdilik 20 gündür xpecia tablet kullanıyorum artık o kadar yoruldum ki saçı düşünmekten daha şu yaşımda arkadaşlarımda at yelesi gibi saç varken bu dert beni bitirdi gitmediğim ankara da saç ekim merkezi kalmadı parasını geçtim artık ben herşeyi vermeye razıyım şahin çelik hocayla görüştüm erken dedi aşırı saç dökülmen var dedi yerinde olsam ektirmem dedi bir çok merkezle konuştum böyle söylediler yalnız illa istiyorum diyorsan ekeriz dediler o lafları beni ekim için biraz daha ertelemem gerektiğini düşünmeme yol açtı ama onları 2500-3000 greft ile doldurtmak istiyorum zaten doğuştan alnız geniş fazla aşşağıya indirtmeden babamın ve abimin donör bölgeleri inanılmaz güzel ve sık,dayılarım ve amcalarımda at yelesi saçlar var.Yalnız karar veremedim kafayı yemek durumundayım lütfen bilgili abilerim bana yardımcı olun fotoğraflarımı bırakıyorum aşşağıya öncesi ve şimdiki fotoğraflarımı yorum yaparsanız çok sevinirim...