Gönderen Konu: saç dökülmesini durduran-azaltan zararsız ne kullanabiliriz ?  (Okunma sayısı 3016 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: saç dökülmesini durduran-azaltan zararsız ne kullanabiliriz ?
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2021, 16:23:56 »
İğneleme, masaj, vitamin mineral eksikliğin varsa, ona uygun beslenmek. Zararsız yapabileceğin, en temel şeyler bunlar. Tablet vitamin almanın bile tamamen sağlıklı olduğu söylenemez. Nihayetinde karaciğere iş yüklüyorsun, az ya da çok.

İğneleme için, ben özellikle işlem sonrası kesinikikle losyon kullanılmaması gerektiğini söylüyorum. Sebore, tshriş vb durumlara yol açmaması adına.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2021, 20:59:55 »
İğneleme, masaj, vitamin mineral eksikliğin varsa, ona uygun beslenmek. Zararsız yapabileceğin, en temel şeyler bunlar. Tablet vitamin almanın bile tamamen sağlıklı olduğu söylenemez. Nihayetinde karaciğere iş yüklüyorsun, az ya da çok.

İğneleme için, ben özellikle işlem sonrası kesinikikle losyon kullanılmaması gerektiğini söylüyorum. Sebore, tshriş vb durumlara yol açmaması adına.

1 ml dermaroller var hocam onla ara sıra yapıyordum ama bir işe yaramıyordu

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2021, 21:49:32 »
1 ml dermaroller var hocam onla ara sıra yapıyordum ama bir işe yaramıyordu

Bugün başka bir konuda daha yazmıştım, iğneleme bence de bir ana tedavi olamaz. Ama ana tedaviyi desteklemesi de mantıklı. Bende dermarolleri dizenşi yaptığım ve yapmadığım dönemler arasında inanaılmaz bir fark görebildim mi emin değilim. Ama hiç yapmasaydım, şu ana göre kesinlikle fark olmazdı da diyemem.

Sana özelden bir forum linki atacağım. Oradaki vakaları bir incele, çok makul, motive edici before-after lar var.

Yabancı forum da olsa link paylaşımca admin linki silebiliyor. O sebeple merak edenler özelden yazarlarsa, onlara da paylaşırım linki.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #19 : 21 Haziran 2021, 23:56:41 »
Bugün başka bir konuda daha yazmıştım, iğneleme bence de bir ana tedavi olamaz. Ama ana tedaviyi desteklemesi de mantıklı. Bende dermarolleri dizenşi yaptığım ve yapmadığım dönemler arasında inanaılmaz bir fark görebildim mi emin değilim. Ama hiç yapmasaydım, şu ana göre kesinlikle fark olmazdı da diyemem.

Sana özelden bir forum linki atacağım. Oradaki vakaları bir incele, çok makul, motive edici before-after lar var.

Yabancı forum da olsa link paylaşımca admin linki silebiliyor. O sebeple merak edenler özelden yazarlarsa, onlara da paylaşırım linki.
teşekkürler hocam

denixex

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2021, 20:54:43 »
up

denixex

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2021, 22:16:53 »
up

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2021, 22:43:45 »
 dısardan surulen bloker losyonlar veya igf trzı uygulamaları arastır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2021, 01:32:45 »
dısardan surulen bloker losyonlar veya igf trzı uygulamaları arastır
miracle losyon gibi mi ?

denixex

• Full Member
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2021, 21:41:56 »
up

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2021, 21:52:00 »
 hocam onda yan etki gordum diyende varmış oyle diyorlar o tarz losyonlar ama kastım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2021, 22:48:15 »
Miracle kullandım ara ara. Maalesef 1-2 ayı geçen düzenli kullanımım olmadı. Şöyle bi 6 ay şans vermek gerekiyor ki ne derece işe yaradığını amlayabilmek adına. Ama kullandığım kısmen kısa sürelerde bile spermde biraz sıvılaşma yaşamıştım diye hatırlıyorum. Teorik olarak birşeyler dğeiştirdiğini gösterir sanıyorum bu. Kullandığım dönemde dökülmem de azdı bunu da belirteyim. Tabi bu losyon kaynaklı mıdır yoksa dökülme olmayacak mıydı onu ayırt edemem açıkcası.

Diğer forumda, losyonun tarifinin olduğu, tartışıldığı ana konuda, ve o forumda bazı süper sonuçlar var. Orayı inceleyebilirsiniz.

Miracle losyondaki aldactone yani spironolakton etkeni testo baskılıyor. Yani finasteridden daah farklı denebilir işleyiş şekli olarak. Birisi testo diğeri dht baskılıyor.

Bildiğim kadarıyla spironun jinekolasti riski biraz daha fazla. Emin değilim ama öyle okuduğumu hatırlıyorum. Bu yönde bi araştırın isterseniz.

Tabi bu ilaçları denemeden yanetki durumu olup olmayacağı  anlaşılmıyor maalesef. Ama vitamin şu bu cs den ziyada daha etkili daah sert bir redavi arayışında olsam topikal finas olmazsa sonrası bunu denerdim. Eğer yeterli gelmez , çalışmazsa öyle oral tedavileri deperlendirirdim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2021, 22:56:41 »
 3 ay düzenli kullanımda sonucu belli eder.miraclenin etkenlerini bilmiom ağırlık spirodamı o aldactonedende yapılıyor evde kendin hazırlarsın.5 arla testo birleşiyor dht oluşuyor finasterid bu birleşenlerden birinin yerine gecerek bize faydalı oluyor.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #28 : 04 Temmuz 2021, 14:45:34 »
3 ay düzenli kullanımda sonucu belli eder.miraclenin etkenlerini bilmiom ağırlık spirodamı o aldactonedende yapılıyor evde kendin hazırlarsın.5 arla testo birleşiyor dht oluşuyor finasterid bu birleşenlerden birinin yerine gecerek bize faydalı oluyor.

miracle zamanında kullanmıştım hocam ama kötü bir kokusu var , ve yanetki olma ihtimali var onda da :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 04 Temmuz 2021, 16:19:05 »
 nane yağı koyar kokuyu halledersin ama yan etki yapabiliyormuş

Facebook Twitter Instagram