Tam olarak bunu yapıyordum bilgisayarimdaydi bilgisayar yaninca gitti ama cidden eski saçımı atayım birde suankini atayım fark baya var eski saçım hintliler gibiydi ondan hani normal gibi geliyor lakin birde fotoğraf belli etmiyor 1 yıl baya agrasif saç dökülmesi yaşadım artık çevremdekiler bile korkuyordu sevgilim bir keresinde elini saçıma atıp çekmişti kız korkmuştu hastaneye götürmüştü zorla fhdhdh o dereceydi şimdi benim şeyim hani hiç birşeyi olmayan takıntılı ergen şeyi gibi hissettim kendimi o yüzden sürekli kanıtlama çabasına girdim
Yok dostum sorun değil. Kişi en çok kendisi bilir durumunu. Cidden çok dökülüyorsa ilk yağacağın iş dermatologa görünmek.
İşe yarayan tedaviler zaten bir elin parmağı kadar bile değil. Minoxa ilk aşamada bulaşma. Döngü vs ve devamlışıl istemesi, saçta yağlı görüntüsü yapması fln bayabilir kısa sürede. Finasterid vs düşünülebilir ama yanetkileri fln söz konusu olabiliyor. Böyle bir ilaç da düşüneceksen mutlaka doktor kontorlünde tahlilleri dizenli yaptırarak kullan. Dht baskılamak riskli bir iş maalesef.
Yağla şampuanla fln pek tedavi olmuyor benim düşünceme göre. Kaliteli, zararlı içeriği olmayan, saçına uygın bir şampuan kullan yeterli bence.
Dermaroller uygulaması da tedavine ekleyebilirsin.