Gönderen Konu: Saç dökülmesi neden var?  (Okunma sayısı 1507 defa)

Design

• Full Member
Ynt: Saç dökülmesi neden var?
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2021, 00:47:24 »
Olayın kemiklerle ilgili olduğu çok bariz belli ama bu sürecin en fazla durdurulabileceğini düşünüyorum. Ergenlikteki saçlarımıza dönmek imkansız bence.
  • Medikal Tedavi .

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2021, 01:25:03 »
Açıkçası ben bir ortopedik sorun oldugunu düşünmüyorum evrimsel süreçte kellik elenecek bir dezavantaj yaratmıyordu bence bunun nedeni ömrümüzün çok kısa olmasıydı ancak gelişen teknoloji ile biz insanlar ömrümüzü uzatarak yaşlanmaya meydan okuduk buda çoğunlukla yaşla gelen bir sorun ilk çağdaki insan ömrü 20 yılımış orta çağa gelindiğinde 30-40 arası şuan gittiği yere kadar gidiyoruz bir çoğumuz belki 40 yaşında öleceğini bilse kelliği kafasına takmaz kel kalmazdı bence asıl sorun uzun yaşamamız
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2021, 21:51:26 »
 ben inanmıom evrim teorisi bir prof hocada bana eski zamanlarda insanlar 200 yıl yasarlarmış demişti  falan.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2021, 22:24:08 »
Saçlarım dökülmeye başlamadan önce neyle meşgul olduğumu unuttum. Bu kadar şey yapıp uğraşıyoruz ama hâlâ kesin tedavi değil  :)
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #20 : 17 Haziran 2021, 22:28:24 »
şimdi şöyle düşünelim tepedeki saç bir nedenden beslenemiyor ve ölmeye başlıyor. neden olabilir çok ilginç

eğer tepedeki saçların beslenememesi ile ilgili bir şey olsa o zaman ekilenler de dökülür demekki mesele bu değil

ayrıca minoksil kullanınca da tüylenme oluyor yani mesele damar meselesi değil

ya da kafanı delince vücut onu iyileştirmek için oraya kan pumpalıyor bak bu olabilir. o zaman düzenli olarak kafamı delsem saçım çıkacak bu mantıkla.

kadınlar da derma roller kullanıyorlar ince ince deliyor sonra vücut onu iyileştiriyor.

kas yapmakta aynı olay ağırlık kaldırarak kasları yırtıyorsun sonra oraya kan pumpalanıyor ve kaslar yeniden gelişip bu sefer büyüyor.

demekki ilerleme için önce yıkmak lazım.

şu an saç dökülmesinin çözümünü bulmuş olabilirim ben karar verdim derma roller aliyim kafamı deliyim bir kaç ay bakalım sonuc ne olacak

bakın kadın 6 ay yapmış ve sonuç almış tek akıllı ben değilim dünyada

• Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2021, 23:04:37 »
 ben bir aralar kafayı yemiştim makas sokmaya kalkıyordum.tepe beslenmesi zor bolge der drlar ondan ekim tutmaz der ama bazı drlarında tepede ekimi tutuyor bazı ekimcilerde tepede yarıdan biraz fazlası tutsa basarı sayarız die bastan soluyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2021, 23:11:08 »
şimdi şöyle düşünelim tepedeki saç bir nedenden beslenemiyor ve ölmeye başlıyor. neden olabilir çok ilginç

eğer tepedeki saçların beslenememesi ile ilgili bir şey olsa o zaman ekilenler de dökülür demekki mesele bu değil

ayrıca minoksil kullanınca da tüylenme oluyor yani mesele damar meselesi değil

ya da kafanı delince vücut onu iyileştirmek için oraya kan pumpalıyor bak bu olabilir. o zaman düzenli olarak kafamı delsem saçım çıkacak bu mantıkla.

kadınlar da derma roller kullanıyorlar ince ince deliyor sonra vücut onu iyileştiriyor.

kas yapmakta aynı olay ağırlık kaldırarak kasları yırtıyorsun sonra oraya kan pumpalanıyor ve kaslar yeniden gelişip bu sefer büyüyor.

demekki ilerleme için önce yıkmak lazım.

şu an saç dökülmesinin çözümünü bulmuş olabilirim ben karar verdim derma roller aliyim kafamı deliyim bir kaç ay bakalım sonuc ne olacak

bakın kadın 6 ay yapmış ve sonuç almış tek akıllı ben değilim dünyada

Kafa delme olayi kesinlikle etkili. 1.75-2.00 mm yapiyorum ertesi gun dökülme 0 oluyo ama ondan sonra yine eskiye dönüyor. Hergun yapsak kafa delik desik olur youtubede izledigim videolarda 1hafta 10 gunde 1 yapin deniyodu. Hucreler o aralikta tam yenileniyomus daha erken yaparsak bebek hucreler deliniyo deniyordu
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2021, 23:15:18 »
2 mm çokmuş ben az önce 0,5 mm sipariş ettim 3 güne bir delicem tepeyi

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2021, 23:16:08 »
emekli kel sen pandemiye inanmıyosun kafanı makasla delince saç çıkacağına inanıyorsun alem adamsın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Haziran 2021, 23:38:26 »
  bir aralar kafayı yemiştim o aralar yapmıştım yazdım .

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Haziran 2021, 01:20:58 »
Arkadaşlar hala çözüm arıyoruz bunun üzerine konuşuyoruz.Veyahut saç dökülmesine sebepleri inceliyoruz.Benim demek istediğim doğada saç dökülmesi denen şey neden var? Bunun bir cevabı olmalı.Yukarda birisi demiş d vitamini eksikliği yüzünden güneşten beslenmek için.Bunun gibi cevapları olmalı.Ama o teoride çöp çünkü güneş altında çalışan kel insanlarda var.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Haziran 2021, 09:15:13 »
 kelaynakaları incele

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 18 Haziran 2021, 13:01:10 »
Saca anlam yukleyen bizleriz. İnsanlar ona anlam kazandirmis. Trait olarak dusunebilirsin sac dokulmesini. Yas ilerledikce saclarin beyazlamasi, sari sacin koyulasmasi gibi .. basit bir olay aslinda.

Guzel, cirkin, kotu, iyi  algisini yaratan insanlar. Tanrinin bununla bir ilgisi yok.

Ornek: Para=Kagit parcasi

Sac=Kil
Ee goguste de kil var? Kimsenin umrunda olmaz ama.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2021, 13:08:14 Gönderen: Snowly12 »
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Haziran 2021, 16:27:48 »
 kılda marifet olsa g.tte çıkmaz derdi 17sinde saçları dokmuş bir arkadas

Facebook Twitter Instagram