Gönderen Konu: Ön çizgi belirleme  (Okunma sayısı 575 defa)

Ersin3416

• Yeni üye
  • *
Ön çizgi belirleme
« : 16 Haziran 2021, 13:31:37 »
Merhaba, Serkan Aygın bey ile görüşmeye gittim. 4800 gref ilk ekim için uygun buldu.  Genel olarak yaklaşımı olumlu geldi. Yalnız ön çizgiyi için iki seçenek sundu.
1- ön çizgiyi biraz geriden başlayıp tepeyi de tamamen kapatmak
2- Ön çizgiyi biraz öne çekip. Tepede açıklık bırakmak. 1 yıl sonra gerekirse 2. ekimi yapmak.

Bana iki seçenekte de çizilen ön çizgi çok geride geldi. Sizin düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ön çizgi belirleme
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2021, 14:01:33 »
çok ileri almamakla birlikde bence 2 ci seçenek sizin için uygun olsan - Ön çizgiyi biraz öne çekip. Tepede açıklık bırakmak. 1 yıl sonra gerekirse 2. ekimi yapmak
Global Moderator

Ersin3416

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2021, 14:33:00 »
Cevabınız için teşekkür ederim. Bana her iki seçenekte de yanlar çok açık kalacakmış gibi geldi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2021, 15:07:43 »
Cevabınız için teşekkür ederim. Bana her iki seçenekte de yanlar çok açık kalacakmış gibi geldi.

Açık alan fazla anca kapanır o yüzden gayet iyi planlama olur 2 secenek sizin için sonuç olarak açıklık az değil bu durumu göz önünde bulundurup makul davranmak gerek. Rica ederim
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2021, 16:03:36 »
Bu kafa tek ekimle kapanmaz zaten . Tavsiyem çizgiyi hocanın söylediği gibi geriden başlatın ama ekimde vertexe girmeyin. 3500 -3800 civarı bir ekim . Donörün duruma göre 1 yıl sonra bir ekim daha yapılabilir .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram