Gönderen Konu: Erkek Tipi Dökülme Yaş 20  (Okunma sayısı 1739 defa)

kelaynak3636

• Sr. Member
Ynt: Erkek Tipi Dökülme Yaş 20
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2021, 01:39:22 »
Alnımdaki girintili çıkıtılı yerler nedir bende tam anlayamıyorum önceden yoktu öyle
Alnındaki girintiyle saçın ilgisi anlamadım.Saçın dökülüyorsa kel kalacaksın diye bir şey yok.Finasterid dutasterid de bir mucize değil,senin saçların dht duyarlılığından dökülmüyorsa dht yi bloke etmen de saçın üzerinde hiçbir işe yaramayacak.Öncelikle sakin ol,doktora gidip testlerini falan yaptır.Ben erkek tipi olduğunu bile düşünmüyorum

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2021, 01:53:59 »
Saç dökülmesi ve saç minyatürize olması arasındaki farkı karıştırmayın. Saçların babana benziyorsa ve kel değilse sende kel kalmayacaksın. Saç dökülmen muhtmelen başka bir sebepten fakat bu kellik anlamına gelmez. Boşu boşuna evhamlanıyorsun bu yaşta dutasterid bulaşma , kullanacaksan illa finasterid

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2021, 01:54:41 »
Alnındaki girintiyle saçın ilgisi anlamadım.Saçın dökülüyorsa kel kalacaksın diye bir şey yok.Finasterid dutasterid de bir mucize değil,senin saçların dht duyarlılığından dökülmüyorsa dht yi bloke etmen de saçın üzerinde hiçbir işe yaramayacak.Öncelikle sakin ol,doktora gidip testlerini falan yaptır.Ben erkek tipi olduğunu bile düşünmüyorum
doktora gittim kan değerlerim normal minoxil şampuan birde aga e tablet verdi ben Finasteride kullanıyorum ek olarak
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2021, 02:20:39 »
doktora gittim kan değerlerim normal minoxil şampuan birde aga e tablet verdi ben Finasteride kullanıyorum ek olarak

Saçların aslında iyi senin ya  çok kafayı takma bide saç uzun tutma kısa kes  kimyasal şampuanlar uzak dur sarımsak suyu kullanıyo çogu kişi iyide gelenler görmüştüm ama önler ince çok ilerde eğer dökülcekse bi kayıp yaşarsın ama artık tıp gelişti ektirirsin tek seans güzel olur yine korumaya çalış sen uzun tutarsan dökülme kırılmalar olcaktır

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2021, 02:23:35 »
Merhaba abiler ve kardeşlerim daha öncedende buraya konu girdim.Ama her girdiğimde saçında birşey yok denildi ama benim saçlarım her geçen gün daha kötüye gidiyor gözlerimle şahit oluyorum.7 aydır finasteride kullanıyorum ve şakaklara minoxil sıkıyorum bunun yanında aga-e tablette kullanıyorum çektiğim fotoları koyuyorum aklımda önler için dudasteride kullanmak var ama finasterideyi 1 yılı tamamladıktan sonra düşünüyorum

Tepe bölgede saç dönüş yeri orası herkes orası gözükmektedir kısa kes öyle seyrek durmaz saçların uzamış yön almış etrafa orasi gözükmüş

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2021, 13:16:39 »
Gün ışığında fotolar ekledim
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2021, 22:53:07 Gönderen: Atibaba »
  • Yaşınız 20
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Haziran 2021, 23:56:15 »
Saç dökülmesi ve saç minyatürize olması arasındaki farkı karıştırmayın. Saçların babana benziyorsa ve kel değilse sende kel kalmayacaksın. Saç dökülmen muhtmelen başka bir sebepten fakat bu kellik anlamına gelmez. Boşu boşuna evhamlanıyorsun bu yaşta dutasterid bulaşma , kullanacaksan illa finasterid

Ne alaka hocam Arjen Robbenin babası Hans Robbene bak istersen bir de Arjen Robbene. Keklik karmaşık mevzu babaya da benzese saç tip fotokopi de olsa kel kalabilir çocuk. Ki bu arkadaş kel kalacak önlem almazsa.

Birbirimizi kandırmayalım erkekte dökülme = kelleşme. Kel kalmayıp genetik kelliği olmayan adamlara sor 1 tel saçı dökülmez temiz tutuyorsa  günlük. 

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #22 : 16 Haziran 2021, 00:01:00 »
.
  • Yaşınız 20

Facebook Twitter Instagram