Gönderen Konu: HairextreM Saç Ekim Merkezi - Saç Ekim Uzm. Haydar Aslan 14.06.2021 - 5000 greft  (Okunma sayısı 3218 defa)

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
zamanla normale döner ağrı kalmaz alan çok geniş ekim sık durmuyor ve fazla sıralı umarım ıyı bir görüntü olur hayırlı olsun

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim umarım güzel bir görüntü yakalarım

Aras23

• Jr. Member
  • **
Erman hayirli olsun. İnş istedigin sonucu alirsin. Bende haydar beyde ekim yaptim. Çok sıkıntılı bir sürecin başındasın. İlk aylar zor geçer. Birde haziran ayında ekim yapman büyük cesaret. Kafayı güneşten surekli koru.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Erman hayirli olsun. İnş istedigin sonucu alirsin. Bende haydar beyde ekim yaptim. Çok sıkıntılı bir sürecin başındasın. İlk aylar zor geçer. Birde haziran ayında ekim yapman büyük cesaret. Kafayı güneşten surekli koru.
Teşekkür ederim abi mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum D vitamini takviyesi alıyorum yaptırmadan önce senin sonucunuda  görmüştüm doğal buldum görüntünü benim için bir referans oldu yazdığın için memnun oldum umarım senin gibi bir sonuç elde ederim

Erkan Mihr

• Full Member
Dostum Hayırlı olsun ekimin umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın.. kafanın sol tarafında ağrıdan bahsetmişsin.. ilk 20 günde ara ara bölgesel ve noktasal sızlama batma hissi falan bendede oldu 20 günden sonra kalmadı diyebilirim..

Soul

• Full Member
Hayirli olsun. Ben de Haydar Bey’ de ekim yaptirdim ve su ana kadar genel anlamda tatmin edici oldu. Umarim istedigin sonuca ulasirsin. 5.ay sonrasinda cikislar hizlaniyor.

KcH®

• Jr. Member
  • **
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Ağrı ve sızlama konusundaki sorunları bir süre daha yaşamaya devam edebilirsin, hele ki kafadaki hassasiyet böyle dokunduğunda daha önceki dokunuşların gibi hissedememe ve biraz his kaybı durumu daha da uzun sürdü bende. Yaklaşık 1-1.5 ay sonra his kaybı baya baya azaldı. Ama hassasiyet hala sürüyor dokunduğumda bir garip hissediyorum eskiden kafama dokunduğumdaki his ile aynı değil. Bu geçer mi sebebi ne bilmiyorum, belki bilen biri bizi de bilgilendirir.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Arka bölgelerimdeki bölgesel ağrılar geçti fakat şimdi saçlarım dökülüyor bu normal mı?

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Ağrı ve sızlama konusundaki sorunları bir süre daha yaşamaya devam edebilirsin, hele ki kafadaki hassasiyet böyle dokunduğunda daha önceki dokunuşların gibi hissedememe ve biraz his kaybı durumu daha da uzun sürdü bende. Yaklaşık 1-1.5 ay sonra his kaybı baya baya azaldı. Ama hassasiyet hala sürüyor dokunduğumda bir garip hissediyorum eskiden kafama dokunduğumdaki his ile aynı değil. Bu geçer mi sebebi ne bilmiyorum, belki bilen biri bizi de bilgilendirir.
O his kaybı bende de var baş bölgem hala gergin yapıda sanırım 5 ay kadar sürecek ektirenler süreç hakkında daha bilgilidir

Aras23

• Jr. Member
  • **
Normal. Şok dökülme süreci. Kafayi hergun yika. Arada masaj yap. Kafayi kesinlikle terletme. Surekli nemli tut.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Merhaba uzun zamandır sonucumla ilgili paylaşım yapmıyordum kasım ayı saç ekim sonucum son halimide ilerleyen günlerde paylaşacağım

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Bu fotoğrafları da dün çektim

Bakalım nolcak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, hocam hayırlısı olsun. 11 ay bitti sanırım. Takviye olarak hangi ilaç ve vitaminleri kullandınız? İlk çıkışlar ne zaman başlamıştı.

Bakalım nolcak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, hocam hayırlısı olsun. 11 ay bitti sanırım. Takviye olarak hangi ilaç ve vitaminleri kullandınız????
İlk çıkışlar ne zaman başlamıştı???

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Xpecia kullandım 4 kutu ve biotine dikkat ettim. Sigara ve alkolü bıraktım hiç içmedim sigarayı hala içmiyorum alkolde arada, hergün bir diş sarımsak yuttum ve sonuçtan memnunum. prp, mezoterapi falan yaptırmadım ama prp yi belki denerim gerek yok şuanlık yaptıranlar daha da güçleniyor diyor, denemek lazım.

Facebook Twitter Instagram