Gönderen Konu: HairextreM Saç Ekim Merkezi - Saç Ekim Uzm. Haydar Aslan 14.06.2021 - 5000 greft  (Okunma sayısı 3207 defa)

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Merhaba forumu ziyaret eden bir fikir edinmek isteyen tüm arkadaşlar, Yaşım 28 araştırmalarım sonucu bugün saç ekimi için anlaştığım HairextreM Dr.Haydar Aslan beyle saat 8:30-9:00 arası ekim için hazır bulundum. Haydar beyin asistanları nazik bir şekilde anestezi uygulaması yapıp neredeyse hiç acı çekmeden greftlerimi aldı. Saçlarım arışı ince saç tipi ve sarıya dönük renkli oduğundan ilk konuştuğumuzda 3500-4000 greft anca çıkar demişti fakat 5000 greft çıktığını bildirdiler sonrası çizim aşamasına geçtik kafam doguştan yamuk olduğundan çizgiyi oturmak biraz sıkıntı oldu fakat şuan kafam şiş telefonda fotoğrafta farklı, aynada daha da  farklı duruyor anlamadım. Haydar bey kanalı kendisi açtı süreç bu şekilde asistanların ekmesiyle devam etti, fue tekniği kullanıldı ekimde normalde panik atak rahatsızlığım var fakat işlem  düzgün ilerledi büyük panik yaşamadım. Bir kez öğle molası verdik saat 18:00 ı geçmişti işlemimiz bitti. Size bilgi vermesi açısından burada tüm süreçleri paylaşacağım sağlıklı günler dilerim.

salvo

• Full Member
  • Tevekkül
Ynt: HairextreM Saç Ekim Merkezi - Dr. Haydar Aslan 5000 greft
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2021, 21:33:25 »
Hayırlı olsun ekim öncesi fotograflarınizi da paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2021, 21:47:45 »
Bunlarda ekim öncesi görüntüm

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2021, 21:49:01 »
Hayırlı olsun ekim öncesi fotograflarınizi da paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

Teşekkür ederim paylaştım  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2021, 22:47:40 »
5000 gibi yüksek bir sayı için ekim öncesi, görüntünüz uygun değilmiş bence umarım güzel olur ama keşke ekim yaptırmadan önce ilk olarak tedavi deneseydiniz.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2021, 23:08:09 »
5000 gibi yüksek bir sayı için ekim öncesi, görüntünüz uygun değilmiş bence umarım güzel olur ama keşke ekim yaptırmadan önce ilk olarak tedavi deneseydiniz.

Tedaviden kastınız nedir ben bu konuda doktorlara danıştım fakat istediğim sonucu alamadım maalesef

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2021, 08:33:33 »
On hat daha estetik olabilirmiş kendi var olan saç cizgisine göre ayarlasalarmis bile çok iyi olurdu , onun dışında açıklığıniz fazla Ekim alanı sağlıklı kendi saclanizda incelmiş gibi takviyelerle güçlendirmenizi öneririm ekiminiz hayırlı olsun bol sabırlar
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2021, 08:40:13 Gönderen: Ekime Meraklı :) »
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2021, 11:30:38 »
On hat daha estetik olabilirmiş kendi var olan saç cizgisine göre ayarlasalarmis bile çok iyi olurdu , onun dışında açıklığıniz fazla Ekim alanı sağlıklı kendi saclanizda incelmiş gibi takviyelerle güçlendirmenizi öneririm ekiminiz hayırlı olsun bol sabırlar
Çok tesekkür ederim evet ön çizgiye çok müdahal ettirdim söyledim yani Haydar beye fakat kafa tasımın yamukluğu açıyı ve hattı çekmede zorlaştırdı sağ tarafımda hala şişlik var umarım indiğinde daha doğal bir görüntü olur  :D
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2021, 13:37:47 Gönderen: Erman Tekin »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2021, 11:43:40 »
selamlar saç ekiniz Hayırlı olsun planlamanızı pek beğenmedim diyebilirim

çok geniş alanı kapatmaya çalışmışlar tek ekimle böyle bir açıklık kapanmaz yanlış yapmışlar

2 dolgun ekim yapıp daha iyi sonuç hedeflenmeliydi

ön cizginiz zaten belirgin ekim öncesi bu çizgiyi bozmasalar daha iyi olurmuş

eğer saç ekiminizi ben yapıyor olsam geriye doğru çizdiğim alana kadar eker sakal desteği alırdım
ve ön çizginizi de böyle bu sekılde yapardım ve sizin için bence en doğrusu bu olurdu

bir ekime daha ihtiyacınız olacak sizi çok tatmin edecek bir sonuç alacağınızı pek düşünmüyorum umarım yanılırım ve çok güzel bir sonuç alırsınız

saç ekim planlamaları çok önemlidir doğru plan yapan yerler araştırılmalı ekim öncesi ve saç ektirmeden önce saç ekim planlaması hakkında herkes bilgi sahibi olmalı

Global Moderator

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2021, 13:36:39 »
selamlar saç ekiniz Hayırlı olsun planlamanızı pek beğenmedim diyebilirim

çok geniş alanı kapatmaya çalışmışlar tek ekimle böyle bir açıklık kapanmaz yanlış yapmışlar

2 dolgun ekim yapıp daha iyi sonuç hedeflenmeliydi

ön cizginiz zaten belirgin ekim öncesi bu çizgiyi bozmasalar daha iyi olurmuş

eğer saç ekiminizi ben yapıyor olsam geriye doğru çizdiğim alana kadar eker sakal desteği alırdım
ve ön çizginizi de böyle bu sekılde yapardım ve sizin için bence en doğrusu bu olurdu

bir ekime daha ihtiyacınız olacak sizi çok tatmin edecek bir sonuç alacağınızı pek düşünmüyorum umarım yanılırım ve çok güzel bir sonuç alırsınız

saç ekim planlamaları çok önemlidir doğru plan yapan yerler araştırılmalı ekim öncesi ve saç ektirmeden önce saç ekim planlaması hakkında herkes bilgi sahibi olmalı

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben buradaki ve facebookta yorumlara bakarak Haydar beyi tercih ettim fakat bende planlamayı beğenemedim bu yüzden müdahale edilmesi gerektiğini söyledim kendisi müdahele etti ama yine de ön çizgim yamuk dediğiniz gibi geniş bir alana ekim yapıldı fakat sonuç nasıl olur bilmiyorum donör bölgemden ilk başta 3500-4000 alacaklarını söylemişlerdi, nasıl olduysa 5000 greft alıp ekim yapıldı. Saç tipimde çok ince bu yüzden kaliteli greftim olmadığını söyledi Haydar bey bu aşamada sonuçtan tatmin olur muyum eski halime göre olurum diye düşünüyorum bekleyip göreceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2021, 15:09:26 »
Haydar bey madem grefr kalitenizi çok beğenmedi bu durumda riski büyütüp böyle bir açıklığa tamamen neden ekim yapıldı.. kafayı ikiye bölüp donörü kısıtlı kullanarak daha garanti bir ekim yapmalıydı demezler mi adama :) düşünmesi gerekirdi biraz zeka ve mantık gerek bu işlerde

Neyse umarım hayırlısı olsun.
Global Moderator

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2021, 16:15:18 »
Haydar bey madem grefr kalitenizi çok beğenmedi bu durumda riski büyütüp böyle bir açıklığa tamamen neden ekim yapıldı.. kafayı ikiye bölüp donörü kısıtlı kullanarak daha garanti bir ekim yapmalıydı demezler mi adama :) düşünmesi gerekirdi biraz zeka ve mantık gerek bu işlerde

Neyse umarım hayırlısı olsun.

Haydar beye bu platformdan da bahsettim dedim iyi sonuçlar doğal görünüm almış millet dedim ikahmet ettiğim yere anormal uzak olmasına rağmen kendisini tercih ettim bunuda söyledim kendisine ve forumda paylaşacağımıda bildirdim. Şuan pişman olmam için erken kendimi motive etmeye çalışıyorum beğenmediğim tarafları var ön çizgim gibi, süreci burda daha detaylı paylaşacağım çok saç ekimi merkezi var gezdiğim yerler oldu herkes ayrı birşey söyledi risk aldım bu yola girdim inanın ilk yaptırdıktan sonra bugün düşüncem değişti keşke yaptırmasamıydım diyorum doğal halimide beğeniyordum çünkü şuan bu halim anormal gelmeye başladı. Daha da ekim yaptıracağımı sanmıyorum umarım neticesi güzel olur bu kadar ilacın bir vucuda estetik için kullanılması kendi açımdan büyük bir karar. Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2021, 17:04:21 »
Saç ektirmek böyle bir şey dostum.
Saç ektirene kadar bunun nasıl bir şey olduğunu anlamaz insan kendini bir B.k biliyor sanır. Sonra da ulan keşke şu forumu araştırıp bura daki insanların söylediklerini dikkate alsaydım diye yakınır. Umarım güzel sonuç alırsınız.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2021, 17:56:51 »
Saç ektirmek böyle bir şey dostum.
Saç ektirene kadar bunun nasıl bir şey olduğunu anlamaz insan kendini bir B.k biliyor sanır. Sonra da ulan keşke şu forumu araştırıp bura daki insanların söylediklerini dikkate alsaydım diye yakınır. Umarım güzel sonuç alırsınız.

Emin ol araştırdım dostum ama her kafadan farklı bir yorum farklı bir sonuç çıkıyor birazda şans işi sonuç nasıl olacak bekleyip göreceğiz. Şuan yakınmak için erken kendi adıma umarım güzel sonuç elde ederim. Sonuc kötü olursada yapacak birşey yok artık taşıyacağım ömür boyu.

Erman Tekin

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba bugün tam bir hafta saç ekimi dahil 8. günüm yaralarım normalde çok çabuk iyileşir bu saç ekiminde de bunu gördüm. Kabuklarımın bi kısmı dökülünce sonuç çok tatmin edecek gibi durmuyor ama en azından kel değilim artık diyebileceğim kadar umarım saçlarım olur. Dönür bölgemde ağrı yok fakat anestezi kalemi ile vurdukları sadece bir yerde ağrı var bunun için ilaç almıyorum fakat almalımıyım bilmiyorum. Bu ağrıyı çeken oldu mu aranızda çünkü ekildikten sonra başımın arkasında sol taraftaki üst bölge sadece burası sızlıyor.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2021, 15:12:33 Gönderen: Erman Tekin »

Facebook Twitter Instagram