Merhaba forumu ziyaret eden bir fikir edinmek isteyen tüm arkadaşlar, Yaşım 28 araştırmalarım sonucu bugün saç ekimi için anlaştığım HairextreM Dr.Haydar Aslan beyle saat 8:30-9:00 arası ekim için hazır bulundum. Haydar beyin asistanları nazik bir şekilde anestezi uygulaması yapıp neredeyse hiç acı çekmeden greftlerimi aldı. Saçlarım arışı ince saç tipi ve sarıya dönük renkli oduğundan ilk konuştuğumuzda 3500-4000 greft anca çıkar demişti fakat 5000 greft çıktığını bildirdiler sonrası çizim aşamasına geçtik kafam doguştan yamuk olduğundan çizgiyi oturmak biraz sıkıntı oldu fakat şuan kafam şiş telefonda fotoğrafta farklı, aynada daha da farklı duruyor anlamadım. Haydar bey kanalı kendisi açtı süreç bu şekilde asistanların ekmesiyle devam etti, fue tekniği kullanıldı ekimde normalde panik atak rahatsızlığım var fakat işlem düzgün ilerledi büyük panik yaşamadım. Bir kez öğle molası verdik saat 18:00 ı geçmişti işlemimiz bitti. Size bilgi vermesi açısından burada tüm süreçleri paylaşacağım sağlıklı günler dilerim.