Kardeşim ben araştırdım ve ilk görüşmede soracağım bilgileri derledim not defresine kayı ettim mobil ugulamaya.
Ben buraya notu yazayım sen oku ölç biç tart...
""
1-Hangi Ekim yöntemini kullanıyorsunuz sagital ve lateril SLİT?
2-Manuel Ekim yapıyor musunuz, kalem tekniğini kullanıyor musunuz?
Manuel greft alımı, dokuyu çok daha az zedeleyen bir yöntemdir. Öncelikle ortada ısı üreten bir cihaz olmadığından, ısıya bağlı olarak greftlerin zedelenmesi ihtimali ortadan kalkmaktadır.
3-Micro motor çapları (punch) kaç ml? ( bu çok önemli hatta en önemlisi bence )
Köklerin alım tekniğine ait nedenler Saç köklerinin alımının, oldukça kalın uçlu punchlar ile yapılması kalın çapta follikül ünitelerin elde edilmesine neden olur.Yani 2 veya 3 adet saç içeren follikül ünitelerin etrafında kendi çapının 3-4 katı kalınlığında deri parçasının bulunması ekim sırasında da geniş kanalların açılmasını zorunlu kılar. Aksi taktirde kalın bir çaplı bir follikül ünite küçük bir kanala yerleştirilirken travmaya uğrayabilir. Kalın çapta bir kanalın ise iyileşirken çekilme(kontraksiyon) yaparak iyileşmesi saçlar çıktığı zaman dip kısımlarının rahatsız edici bir görüntü(çukur şeklinde) almasına neden olur.
4-kullanılan Micro motor un devir hızı noktasına dikkat ediyor musunuz? ( bu da 3. madde kadar önemli. Çünkü buna dikkat edilmediği zaman köklerde fire oranı çok artıyor.)
gayet güzel ve doğru sorular ama bunu gıt nereye sorarsan sor herseyın olması gerekenını evet der onaylar ama iş ekımde değişir yanı aslında önemlı olan bunları ona sorman degil bunları o yapıyormu bu isteklerıne hıtap edıyormu onu bilip gitmek önemli
buda forumda ekımlerını takıp ederek ortaya cıkar. yoksa herkez 1 numara ekımcı kıme gidersen gıt
tamamen özetlemek gerekırse doktoro soru sormak degil önemli olan doktoru tanıyıp neler yapabılecegini bilmek
misal suan piyasadaki tüm doktroların yapabılecegi ekımlerı ezbere bılırım
kullandıkları teknıklerı hatalarını ekıme bakınca 12 ay kı sonucunu tahmin edecek kadar bu konuda bılgıye sahıbıyim
ve sızlerde busekılde bu konuma gelmeden bu işe girmeyin. yanı benım bı kaç doktor dışında gıdıp soru soracagım bır soru yok şuan
onların belkı vardır ama
merak ettiklerimide dr Koray Erdoğan dr wong dr Ferıdunı dr Loranzo dr gınzburg dr lupanzula ya sordum yüz yüze zaten