Gönderen Konu: Saç Ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(21 yaş)  (Okunma sayısı 1882 defa)

Burak1283

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(21 yaş)
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2021, 21:28:08 »
zor bir kafa 2 ya da 3 ekim gereke bilir donör durumun nasıl ince mi ?

bu arada var olan saçlarını kaybedeceksin çok incelmiş

altta ki duruma göre planlamanı yaptır tepeye ektirme sakın 2 ekime bırak

öyle diğer arkadaşın önerdiği gibi Hulusi akar modeli minedir :) öyle planlama olmaz dalga geçiyor sanırım arkadaş her yere aynı resmi atıp umarım buna son verir artık

bu arada serkan hoca iyi evet ama senin ekim kafa başarı anlamında zor bir kafa belirteyim

Hocam 5 6 sene sonra tekrar Ekim yaptırabilirim ama şuan 2 Ekim için maddi durumum elvermez. Ensemdeki saçlar gayet kalın onları Bi türlü ekleyemedim şu şekilde ekleyeyim. Birde buraya ilk attığım fotolarda saçım çok yağlıydı ve flashla böyle çıktı baya.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2021, 21:38:42 »
Cildiyeye gitmeni tavsiye ederim
Aynı anda minoxil ve xpecia kullanımını sor...tuycuklerde ve uyuyan saçlarda bayağı bir hareketlenme olur...tamamen hiç birsey yapmadan bekleme...olmadı ektitirsin...dönörun iyi duruyor...ancak yaş küçük ilerde ne olur muamma....Maddi durumun aileden iyiyse Koray Erdoğan...değilse şahin çelik Ankara...

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2021, 22:15:23 »

Hocam 5 6 sene sonra tekrar Ekim yaptırabilirim ama şuan 2 Ekim için maddi durumum elvermez. Ensemdeki saçlar gayet kalın onları Bi türlü ekleyemedim şu şekilde ekleyeyim. Birde buraya ilk attığım fotolarda saçım çok yağlıydı ve flashla böyle çıktı baya.
Herhangi bir ilaç kullandın mı?Finasteridle var olanları güçlendirebilirsin
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2021, 22:39:56 »
Herhangi bir ilaç kullandın mı?Finasteridle var olanları güçlendirebilirsin

Hocam kullanmadım lakin o ilaçla bazı cinsel bozukluklar yapıyormuş sanırım ondan çekindim birazcık açıkçası

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2021, 05:50:09 »
Hocam kullanmadım lakin o ilaçla bazı cinsel bozukluklar yapıyormuş sanırım ondan çekindim birazcık açıkçası
Mevcut saçların çok zayıf onlar da gidici.Hem bu yaşta bu kadar döküldüyse ekilen saçların da dökülme ihtimali var.Finasterid yan etki yapabilir ama o olmadan da iyi bir saça kavuşmak zor duruyor.Bunları ektireceğin yerle konuşursun gerekli görürlerse kullanırsın.
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 16 Haziran 2021, 11:20:57 »
Mevcut saçların çok zayıf onlar da gidici.Hem bu yaşta bu kadar döküldüyse ekilen saçların da dökülme ihtimali var.Finasterid yan etki yapabilir ama o olmadan da iyi bir saça kavuşmak zor duruyor.Bunları ektireceğin yerle konuşursun gerekli görürlerse kullanırsın.

Hocam ektireceğim yer uygun görürse kullanırım zaten.

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 16 Haziran 2021, 12:20:57 »
Cildiyeye gitmeni tavsiye ederim
Aynı anda minoxil ve xpecia kullanımını sor...tuycuklerde ve uyuyan saçlarda bayağı bir hareketlenme olur...tamamen hiç birsey yapmadan bekleme...olmadı ektitirsin...dönörun iyi duruyor...ancak yaş küçük ilerde ne olur muamma....Maddi durumun aileden iyiyse Koray Erdoğan...değilse şahin çelik Ankara...

Hocam cildiyeye gittim erkek tipi saç dökülmesi dedi yani genetik diye. Komik olan taraf ailemde saçı dökülen kimse yok babamın hafif tepesi açıldı sadece o da 50 yaşında dedemin hala saçları duruyor 70 yaşında keza dayılarımın saçları duruyor hala koca sülalede piyango bana vurdu sanırım. İlk attığım fotoğraflarda saçım epey yağlı çıkmış bir de uzundu o zaman son çektiğim fotoları şimdi yüklüyorum. Açıkçası tepe bölgemin açık olmasına çokta üzülmüyorum ön taraf ve orta bölge olsun yeterli zaten görüştüğüm yerlerde ön taraf ve orta bölgeye asıl Ekim yapılacağını söylediler asumanhair az miktarda tepe ekilimi yapılacak dedi keza Serkan hoca da 1000 greft tepe bölgesi olur dedi.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Haziran 2021, 13:07:29 »
500 yıl oncesinde ailede bir zenci olsun ileride zenci doğar.. saç ta böyle...genetik dedeye kadar gitmez sadece...

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 16 Haziran 2021, 17:19:22 »
500 yıl oncesinde ailede bir zenci olsun ileride zenci doğar.. saç ta böyle...genetik dedeye kadar gitmez sadece...

Doğrudur usta valla ne diyeyim

Facebook Twitter Instagram