Gönderen Konu: Saç Ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(21 yaş)  (Okunma sayısı 1880 defa)

Burak1283

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 21 yaşındayım ve saçlarım oldukça döküldü önleri açıldı neredeyse önde saçım yok gibi çıkıyor ve bu benim çok moralimi bozmaya başladı adeta üniversiteye bile gitmek istemiyorum neredeyse. Neler tavsiye edersiniz, bursada oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? Fotoğrafları yüklüyorum. Yanları ve enseyi Bi türlü yükleyemedim ama oralardan tam aksine saç fışkırıyor. Haydar dümen gibi olucam ondan korkuyorum

erkenekim

• Full Member
Ynt: Saç Ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(21 yaş)
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2021, 15:57:06 »
sana şimdi ektirme yaşın genç diyenler olacak dinleme onları git ektir bence. arka tarafı unut orayı kurtarmaya çalışırsan ön tarafı da kaybedersin

senin yeni saç stilin hulusi akar tarzı olmalı. ben de erken ektirdim 23 yaşında ektirdim 6 sene önce. Geçen hafta 2. ekimimi yaptırdım. Dökülmeye devam eden yerleri kapattırdım ve ön tarafa sıklaştırma yaptırttım. Bu süreç içerisinde hiç kel gezmedim bu sayede yoksa kel gezcektim. pişman değilim. Dökülme daha devam ederse 4-5 sene sonra 700-800 greft ile dökülen yerleri kapatırım hiç sorun olmaz. 

• Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2021, 15:58:28 »
bu fotoğrafta gördüğün kalın siyah noktaların hepsi  ilk ekimde ekilenler. gördüğün gibi eğer onlar olmasaydı 6 yıldır kel geziyordum.

• Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2021, 16:53:02 »
sana şimdi ektirme yaşın genç diyenler olacak dinleme onları git ektir bence. arka tarafı unut orayı kurtarmaya çalışırsan ön tarafı da kaybedersin

senin yeni saç stilin hulusi akar tarzı olmalı. ben de erken ektirdim 23 yaşında ektirdim 6 sene önce. Geçen hafta 2. ekimimi yaptırdım. Dökülmeye devam eden yerleri kapattırdım ve ön tarafa sıklaştırma yaptırttım. Bu süreç içerisinde hiç kel gezmedim bu sayede yoksa kel gezcektim. pişman değilim. Dökülme daha devam ederse 4-5 sene sonra 700-800 greft ile dökülen yerleri kapatırım hiç sorun olmaz. 

hocam arkadaş için verdiğiniz örnek iyi ve resimli olması da takdire şayan..  |-onayisareti-|
benim de dökülme devam ediyor ve malesef 45-50 yaşa kadar durmayacak çünkü babamdan biliyorum, neyse yaş 26, sen bu konuda tecrübelisin ektirmeye karar verdim konun linki atacam yorumlar mısın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22537.0
  • Ekim Tarihi: 14-15.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Her gün -Solgar Biotin 5000, Finasterid 1/5 (1 mg)

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2021, 16:59:47 »
dostum bence ektir ama her yerin dolmasını bekleme tepe yi 2.plana atıp, ön ve orta kısma sık bir şekilde ekim yaptırmalısın hatta arkadaşın dediği gibi tepeye hiç girmeden sadece ön ve orta kısım, güzel bir ön saç çizgisi ile bu kelimsi görüntüden %70 kurtulursun bence..
  • Ekim Tarihi: 14-15.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Her gün -Solgar Biotin 5000, Finasterid 1/5 (1 mg)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2021, 17:02:16 »
Zaten pek bir şey kalmamış kafada kardeşim, ektirme bekle dediğimiz arkadaşların durumu daha farklı oluyor. Senin agresif dökülmen mevcut, 1-2 yıla haydar dümen olacağın zaten ortada bir durum maalesef. Şimdi ektireceksen ön bölge çalışması yapılacak sadece, geri kalan saçların maalesef çok zayıf, o saçların arasına girilse her türlü kayıp olacağını düşünüyorum. Ön bölge ekimi ve finas(yaş itibariyle sıkıntılı olabilir) kullanımı seni mutlu eder ama finas bıraktığın an vertex ve orta bölge muhteşem hızla dökülmeye devam edecektir. Saçlarının da ince telli olduğunu düşünüyorum ilaç kullanımı da şart. Saçları toparlamak bir serüven, bu serüvene girmek istersen yarın git ektir zaten kafa ekime hazır ama sakın mega seans gibi saçma işlere girişip her yeri kapattırmaya çalışma. İyi bir merkez ile bu serüvene girişerek eski haline doğru yol alabilirsin.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2021, 17:47:59 »
Yukarıda da yazılmış sizin durumunuz bekle dediğimiz arkadaşlardan farklı . Ön ve orta bölüme bir ekim düşünebilirsiniz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2021, 17:51:52 »
Arkadaşlar cevaplar için sağ olun tavsiye edebileceğiniz bir klinik veya doktor var mı acaba İstanbul veya Bursa da olursa güzel olur ve ayrıca fiyatlar ne aralığında oluyor acaba. Yaptırabilirsem bu yaz yaptırabilirim eylülde okul açılsa dahi yarım dönem dondurabilirim 6 ay da az çok toparlar diye tahmin ediyorum. Bu arada dediğiniz gibi cidden çok hızlı bir dökülme oldu 1 sene önce çok fazla gür bir saçım vardı bende noldu anlamadım

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2021, 19:10:25 »
Bu arada ek olarak geçen sene mart nisan saçım bu şekildeydi 1 yılda bu hale geldi. Tepemden çok orta ve ön bölgenin dökülmesi beni çok rahatsız ediyor

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2021, 19:24:57 »
Bir yılda epey saç dökülmüş,agresif dökülmeyi durdurmak için scalp masajı + dermarller yapabilirsin.
Ayrıca kerozan yada aga e tablet başla bence.
Sprey olarakta minoxil iş görür ama sonrası daha kötü olma ihtimali olduğu için procapil içeren bir sprey kullanmanı tavsiye ederim.
Hairforte yada evocapil gibi.
Dermarollerdan sonra kullanırsan özellikle çok işe yarar.

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2021, 11:35:18 »
Bence ön-orta kısma ektir,finasteride başla ilerleyen süreçte tepeye 2.seansı düşünürsün.
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2021, 14:21:34 »
Yorumlar için teşekkürler zaten açıkçası tepemin açılması o kadar üzmüyor ama orta ve ön bölgenin açılması cidden moralini bozuyor insanın yani şöyle 6-7 yıl sonra olsa üzülmezdim. Sağ olun

Burak1283

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2021, 18:06:24 »
Arkadaşlar Serkan aygın'In kliniği ile görüştüm 3000 kök ön bölgede 1000 kökte tepede uygun gördü fotoğraflardan bu tabi değişebilir. Lakin ben ağustos gibi yaptırabilirim anca maddi sıkıntılardan dolayı öğrenci olunca biraz para birikmesi lazım. Serkan hoca iyidir değil mi? İnternette ve forumda en iyi yorumları onda gördüm bide asuman hoca da. Yorumlarınızı bekliyorum abilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2021, 19:44:11 »
zor bir kafa 2 ya da 3 ekim gereke bilir donör durumun nasıl ince mi ?

bu arada var olan saçlarını kaybedeceksin çok incelmiş

altta ki duruma göre planlamanı yaptır tepeye ektirme sakın 2 ekime bırak

öyle diğer arkadaşın önerdiği gibi Hulusi akar modeli minedir :) öyle planlama olmaz dalga geçiyor sanırım arkadaş her yere aynı resmi atıp umarım buna son verir artık

bu arada serkan hoca iyi evet ama senin ekim kafa başarı anlamında zor bir kafa belirteyim
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2021, 19:50:51 »
medeks ekimleri de güzel geniş açıklıklar da
şahin çelik
suman hanım

araştır serkan hoca da başarılı ama pek dhı uygun olmaz diye düşündüm sana

Facebook Twitter Instagram