Gönderen Konu: Mersin medikalpark hastanesi saç ekimi  (Okunma sayısı 5721 defa)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mersin medikalpark hastanesi saç ekimi
« Yanıtla #76 : 09 Kasım 2021, 22:33:53 »
Saçlarını öne doğru yapınca daha hoş sanki. Yukarı kaldırdıgında ön çizgini pek beğenmedim. Boşluklar dolacaktır 1 yıla kadar sabır..

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 09 Kasım 2021, 22:39:25 »
Saçlarını öne doğru yapınca daha hoş sanki. Yukarı kaldırdıgında ön çizgini pek beğenmedim. Boşluklar dolacaktır 1 yıla kadar sabır..
Hocam şuan tek kafama taktığım ekilenlerin çıkıp boşlukların dolması. Eğer ilerde yani dolduktan sonra ön çizgim çok sırıtırsa Serkan aygın da Falan ön hat revizyonu yapmayı düşüneceğim ama şuan bana kötü gelmiyor açıkçası sadece dediğim gibi seyreklikler canımı sıkıyor.

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 09 Kasım 2021, 22:58:44 »
Bunlarda ıslak çekilmiş fotoğraflar

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 09 Kasım 2021, 23:40:15 »
Ön tarafa 3000 greft biraz fazla olmamışmı hocam Yani çok ekince çok çıkmıyor diye biliyorum hatta bazen sonuca başarısızlık olarak yansıyor aşırı sık ekim.
Bu açıdan bakarsak ekimin başarısız gidiyor ama  greft sayısını baz almazsak şu anki durumun fena sayılmaz sonuç mutlu edebilir seni ama fazladan giden greftlerine yazık olmuş.

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 10 Kasım 2021, 08:54:34 »
Ön tarafa 3000 greft biraz fazla olmamışmı hocam Yani çok ekince çok çıkmıyor diye biliyorum hatta bazen sonuca başarısızlık olarak yansıyor aşırı sık ekim.
Bu açıdan bakarsak ekimin başarısız gidiyor ama  greft sayısını baz almazsak şu anki durumun fena sayılmaz sonuç mutlu edebilir seni ama fazladan giden greftlerine yazık olmuş.
Sürece bakınca 150. Gün aslında daha erken ama ekilen greft sayısına da bakınca 150. Günde bile daha sık olmalıydı sanki.

çellini

• Full Member
« Yanıtla #81 : 10 Kasım 2021, 09:21:05 »
ekimin kötü gitmiyor sadece ince henuz saçların zamanı var

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 10 Kasım 2021, 10:10:34 »
ekimin kötü gitmiyor sadece ince henuz saçların zamanı var
daha kalınlaşır mı diyorsunuz? peki bunlardan başka çıkan olurmu acaba aslında alttan kıl gibi çıkanlar var ama çok az onlardan başka çıkan olur mu acaba? çünkü siyah nokta veya çıkmayı gösterecek bir belirti göremedim

çellini

• Full Member
« Yanıtla #83 : 10 Kasım 2021, 10:25:17 »
sarı açık tenli saçların süreci diğer ekimlere göre geriden geliyor gibi gozukebilir. benimde  açık sarı saç yapım var 2 ekim yaptrmış biri olarak söyluyorum bunları

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 10 Kasım 2021, 10:30:19 »
sarı açık tenli saçların süreci diğer ekimlere göre geriden geliyor gibi gozukebilir. benimde  açık sarı saç yapım var 2 ekim yaptrmış biri olarak söyluyorum bunları
hocam teşekkür ederim ilgin için umarım hacimlenir boşluklar dolar artık

1kavala1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 10 Kasım 2021, 12:39:16 »
Dostum hemen hemen aynı dönem saç ekimi yaptırmışız. Bende de aynı problem mevcut, bir taraf diğer bölgeye nazaran epey seyrek zamanla toparlanacağı söyleniyor ama ümidim azalıyor git gide. 1-2 ay içinde toparlamazsa daha sonraki zamanda toparlaması mümkün değil.
  • Ekim Tarihi: 24/05/2021
  • Ekim Merkezi ismi arenamed
  • Greft Miktarı 5700
  • Yaşınız 32

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 10 Kasım 2021, 13:42:38 »
Dostum hemen hemen aynı dönem saç ekimi yaptırmışız. Bende de aynı problem mevcut, bir taraf diğer bölgeye nazaran epey seyrek zamanla toparlanacağı söyleniyor ama ümidim azalıyor git gide. 1-2 ay içinde toparlamazsa daha sonraki zamanda toparlaması mümkün değil.
evet hocam ben de şimdi sizin ekime baktım sağ tarafınız biraz seyerek bende de seyrek süreci artık takip edeceğiz umarım sonucu iyi olur

1kavala1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 11 Kasım 2021, 00:16:05 »
evet hocam ben de şimdi sizin ekime baktım sağ tarafınız biraz seyerek bende de seyrek süreci artık takip edeceğiz umarım sonucu iyi olur

İnşallah toparlar. Ben şimdi dermaroller aldım onu kullanacağım bakalım işe yarayacak mı
  • Ekim Tarihi: 24/05/2021
  • Ekim Merkezi ismi arenamed
  • Greft Miktarı 5700
  • Yaşınız 32

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 11 Kasım 2021, 11:19:36 »
İnşallah toparlar. Ben şimdi dermaroller aldım onu kullanacağım bakalım işe yarayacak mı
umarım tatmin edici seviye olur hocam ikimiz içinde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 11 Kasım 2021, 11:47:50 »
Gidişat bence güzel sürece göre ama senin var olan saçların dökülmeye devam ediyor bir yerden eksilirken bir yerden artıyor gibi

Destek olarak ne ürün kullanıyorsun.

Sürece gidişat olumlu güzel ama daha gelişecek
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram