Gönderen Konu: Mersin medikalpark hastanesi saç ekimi  (Okunma sayısı 5714 defa)

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
Ynt: Mersin medikalpark hastanesi saç ekimi
« Yanıtla #60 : 10 Ekim 2021, 01:19:52 »
Evet arkadaşlar 120. Güne 1 2 gün var. Elimden geldiğince çok fazla fotoğraf attım flaşlı ve flaşsız bir şekilde. Sürece gelirsem evet kafada kapanma mevcut ama özellikle parlak ışıkta kafa derisi görünüyor yani seyreklikler belli oluyor en ön taraf ve yanlarda. Bu durum rahatsız etmiyor değil. Gidişatım bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 10 Ekim 2021, 22:56:48 »
Güncel.
Düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 11 Ekim 2021, 22:34:31 »
Burda herhalde bazı ekim merkezlerine tek yorum yapılıyor

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #63 : 12 Ekim 2021, 00:24:42 »
Yok be abi ama insanların merak ettiği merkezlere yorum çok oluyor o öne çıkıyor seninki altta kalıyor

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #64 : 12 Ekim 2021, 01:08:17 »
Yorum alınmayacak günlerdesin dostum 150’den sonra daha fazla dikkat çekecektir. Sen paylaşımlarına devam et, elbet  yorumlar artacaktır ve şunu unutma, sürecini tamamladıktan sonra google’a mersin medikalpark yazanlar hep seni bulacak. İnsanlara iyi bir rehber olacaksın. :)

Ekimine gelecek olursam beğendim, son yüklediğin fotoğraflar bana bu ekimin olduğunu söylüyor. 150-210 arası saçların uçacağını düşünüyorum. Tek eleştirim ise çizgi, oval devam etse daha doğal olacakmış, temple bölgelere doğru niye kıvrılmış onu çözemedim.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 12 Ekim 2021, 11:36:23 »
Yorum alınmayacak günlerdesin dostum 150’den sonra daha fazla dikkat çekecektir. Sen paylaşımlarına devam et, elbet  yorumlar artacaktır ve şunu unutma, sürecini tamamladıktan sonra google’a mersin medikalpark yazanlar hep seni bulacak. İnsanlara iyi bir rehber olacaksın. :)

Ekimine gelecek olursam beğendim, son yüklediğin fotoğraflar bana bu ekimin olduğunu söylüyor. 150-210 arası saçların uçacağını düşünüyorum. Tek eleştirim ise çizgi, oval devam etse daha doğal olacakmış, temple bölgelere doğru niye kıvrılmış onu çözemedim.
Hocam yorumun için teşekkür ederim sadece canımı sıkan halen seyreklikler çok var parlak ışıkta bakınca deri görünüyor. Ekim sık yapıldı aslında ama süreçte daha erken insanda çıkmazsa korkusu olmuyor değil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 13 Ekim 2021, 19:54:34 »
120 gün için son paylaşımın güzel görünüyor çıkışlar iyi ön çizgi sağlam şekilde dolarsa ileri ki süreçlerde güzel sonuç olacaktır
Global Moderator

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 14 Ekim 2021, 14:57:46 »
120 gün için son paylaşımın güzel görünüyor çıkışlar iyi ön çizgi sağlam şekilde dolarsa ileri ki süreçlerde güzel sonuç olacaktır
evet hintel yorumun için teşekkür ederim. ön sıkılık şuan istediğim gibi değil bende ön tarafın dolmasını bekliyorum. bakalım artık

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 14 Ekim 2021, 15:13:27 »
son resimleriniz saç ekiminden sonra ki kaçıncı gününüz gelişim güzel süreciniz de erken daha sanıyorum umarım dolar özellikle ön hat 6 ay da %60 oranın da ekilen saçlar da çıkış olur diye düşünüyorum gidişata göre

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 14 Ekim 2021, 19:13:53 »
son resimleriniz saç ekiminden sonra ki kaçıncı gününüz gelişim güzel süreciniz de erken daha sanıyorum umarım dolar özellikle ön hat 6 ay da %60 oranın da ekilen saçlar da çıkış olur diye düşünüyorum gidişata göre
120. Gün hocam

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 19 Ekim 2021, 10:06:13 »
Arkadaşlar merhaba ya bugün elimi kafama atınca toplu halde baya bi saç geldi elime aynı yerden. Bi kabuğa tutunmuş halde 4 5 saç teliydi ekilen saçlardan. böyle 4 aydan fazla zaman geçti bu şekil saçın dökülmesi bana normal gelmedi açıkçası fotoğraflarını yüklüyorum rica etsem bakarmısınız?
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2021, 10:15:06 Gönderen: Abdullah Kaya »

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 19 Ekim 2021, 10:10:02 »
.

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 09 Kasım 2021, 22:26:50 »
Merhaba arkadaşlar
150. Güne yaklaştım son durum bu şekilde xpecia ve solgar  biotin devam ediyorum.

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 09 Kasım 2021, 22:28:45 »
Devamı

Abdullah Kaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 09 Kasım 2021, 22:30:57 »
Beyaz ışık altında oldukça fazla fotoğraf çekip paylaştım. Kendi düşüncelerim ise en ön taraf ve  yan taraflar bence baya seyrek 150. Günde çok daha fazla çıkış olur diye düşünmüştüm. Daha da süreç devam edecek ama seyreklikler ne kadar dolacak bilmiyorum.

Facebook Twitter Instagram