Gönderen Konu: vücut gelişimi nasıl sizce  (Okunma sayısı 799 defa)

orientis

• Hero Member
vücut gelişimi nasıl sizce
« : 13 Haziran 2021, 14:17:22 »
arada 8-9 kilo civarı fark var

evde sadece bir tane düz bar ile çalışıyorum başka da alet yok bi de vücut ağırlığı ile egzersiz yapıyorum

arada 6 ay civarı var ama son 1 aydır düzenli yapmaya başladım bu işi
önceden hep yarım yamalaktı hiç yapmadığım haftalar da oldu yani

ön vücudu atmadım çünkü karın bölgesindeki yağları eritemedim bir türlü orayı da inceltince ekleme yapacağım.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: vücut gelişimi nasıl sizce
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2021, 14:58:05 »
 fazla spor dhtyi arttırıp dokulmeyi çoğaltır kararında yap zaten fazla yapınca bırakınca sarkıyor guzel vucut dahada abartma fazlası hantallık yapar futbolculara hocaları der yazın fazla yuzmeyin on kaslar çok gelişir arka kaslar onden iki kat fazla olmalı yoksa hantallık olur ben gecen seneler bayağı kaslanmıştım aynaya bakınca doğuşun superman elbisesi ile resmi vardı o geliyordu o tarz bir şişiş yasadım ama istediğm gibi yurur koşarken o vucutla tıkanıyordum hızımı kesiyord fazlası zarar bu kadar kalsın yeter vucut guzel yapmışsın bilincli yapılmış bu işin yüzde 80i beslenme yüzde20si çalışma derdi biz abimiz oda turkiye 7siydi galiba yada 8miydi ole bişi tabi 25 sene onceden bahsediom.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2021, 17:14:20 »
fazla spor dhtyi arttırıp dokulmeyi çoğaltır kararında yap zaten fazla yapınca bırakınca sarkıyor guzel vucut dahada abartma fazlası hantallık yapar futbolculara hocaları der yazın fazla yuzmeyin on kaslar çok gelişir arka kaslar onden iki kat fazla olmalı yoksa hantallık olur ben gecen seneler bayağı kaslanmıştım aynaya bakınca doğuşun superman elbisesi ile resmi vardı o geliyordu o tarz bir şişiş yasadım ama istediğm gibi yurur koşarken o vucutla tıkanıyordum hızımı kesiyord fazlası zarar bu kadar kalsın yeter vucut guzel yapmışsın bilincli yapılmış bu işin yüzde 80i beslenme yüzde20si çalışma derdi biz abimiz oda turkiye 7siydi galiba yada 8miydi ole bişi tabi 25 sene onceden bahsediom.

öyle çok büyümeyi düşünmüyorum zaten biraz parçalı vücudum olsun yeter

saç dökülmesinin sporla yada testosteron la alakası yok ki dökülme saç kıllarının testosteronun dönüştüğü dht hormonuna karşı dayanıksız olmasından kaynaklanır.kısaca senin saçın zaten dökülecekdir, spor ama özellikle küre girip testosteron hormonunu tavan yaptırırsan sadece süreci hızlandırmış olursun.

doğal yollarla çok ağır çalışılmayan bir antrenmanın dht üzerinde pek etkisi olduğunu düşünmüyorum
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2021, 19:01:58 »
 dhtyi arttıranlar dokulmeyi hızlandırır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2021, 20:05:05 »
bende spor yapıyorum gerçekçi konuşalım sırt evde kolay kolay büyümez , kollarına gelirsek de 6 ayda gelişim göremedim.
gerçekten evde birşeyler yapmak istiyorsanız daha sert antrenmanlar yapmalısınız.
günde 3 yumurta 250 gr tavuk yemek evde spor yapan biri için ideal öğün sayılır , bu da günlük 90 gram protein yapar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2021, 20:40:35 »
 dayancan tavuklu pilava kaslar güzel büyüyor

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2021, 23:00:25 »
Bence epey fark var.evde olmaz diyenlere aldanmamak lazım gayet güzel olur ama proteine çok abanmak lazım en sıkıntılı tarafı bu.
Ben bırakmak zorunda kaldım aşırı klosterolden dolayı şu an malesef tüm kazanımlar gitmiş durumda.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2021, 23:58:35 »
bende spor yapıyorum gerçekçi konuşalım sırt evde kolay kolay büyümez , kollarına gelirsek de 6 ayda gelişim göremedim.
gerçekten evde birşeyler yapmak istiyorsanız daha sert antrenmanlar yapmalısınız.
günde 3 yumurta 250 gr tavuk yemek evde spor yapan biri için ideal öğün sayılır , bu da günlük 90 gram protein yapar.

evde kolay olmuyor zaten ben salona yazılacağım evde altyapı oluşturuyorum kendime

3 yumurtayı her gün yiyorum ben.genelde 3-4 günde bir et oluyor yemekte o günler antrenman yapıyorum
antrenman günlerim biraz dağınık oluyor böylelikle
  • Yaşınız 20

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2021, 00:00:39 »
Bence epey fark var.evde olmaz diyenlere aldanmamak lazım gayet güzel olur ama proteine çok abanmak lazım en sıkıntılı tarafı bu.
Ben bırakmak zorunda kaldım aşırı klosterolden dolayı şu an malesef tüm kazanımlar gitmiş durumda.

hocam antrenman günleri gerekli protein ihtiyacını karşılasan yeter aslında
her gün yumurta falan yiyorum ama et tavuk yemiyorum ben ev halkına göre hareket ediyorum

• Yaşınız 20

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2021, 00:17:12 »
Bodybuilding işinde vucut tipi önemli. Ektomorf um ben yağ yok gibi bişey vucut çalışınca direk kaslar belli ediyo kendini fakat bi yerden sonra gelişim durma noktasına geliyo. Arkadaşım vardı endomorf, aynı anda başladık yağlı olduğu için vucudu nerdeyse hiç fark olmadı  nasıl iş bu dedi bıraktı salonu gitti 😂
Jö vucut tipi de ektomorf gibi  kısa sürede gelişim olur ama sonrası çok zor ilerliyo

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2021, 02:49:33 »
Bodybuilding işinde vucut tipi önemli. Ektomorf um ben yağ yok gibi bişey vucut çalışınca direk kaslar belli ediyo kendini fakat bi yerden sonra gelişim durma noktasına geliyo. Arkadaşım vardı endomorf, aynı anda başladık yağlı olduğu için vucudu nerdeyse hiç fark olmadı  nasıl iş bu dedi bıraktı salonu gitti 😂
Jö vucut tipi de ektomorf gibi  kısa sürede gelişim olur ama sonrası çok zor ilerliyo

ben ekto değilim ki mezoyum bence özellikleri bana uyuyor yani.ama zaten pek bir beklentim yok ya biraz daha kas kütlesi eklesem yeter gerisini parçalanmak için uğraşacağım
  • Yaşınız 20

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2021, 07:27:01 »
Yorumlara bak ya:) bizim milletin en buyuk ozelligi herkesin her konuda fikri, bilgisi var:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2021, 11:39:39 »
 yıllarını verdiyse bu spora olcak tabi.nettende her hocanın videoları tek tek izleniyor her açıklayıcı bilgileri ezber yapılıyor.ortada herbokologluk bir durum yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2021, 10:46:10 »
 gecen bir arkadas evde calısılırmı diyordu konusunu bulamadım bu sahıs evde calısıp sampiyon olmuş
https://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-evinin-15-metrekarelik-odasinda-yaptigi-antrenmanlarla-avrupa-da-sampiyon-oldu-1420435.html

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2021, 12:12:58 »
gecen bir arkadas evde calısılırmı diyordu konusunu bulamadım bu sahıs evde calısıp sampiyon olmuş
https://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-evinin-15-metrekarelik-odasinda-yaptigi-antrenmanlarla-avrupa-da-sampiyon-oldu-1420435.html

hocam bu eleman mac fit yapmış odasına bizim durumumuz bununla aynı mı 😀

evde bi dambıl ve bar ile gelişirsin ama pek tatmin etmez seni 
  • Yaşınız 20

Facebook Twitter Instagram