Öncelikle planlamaya uymadı diye birşey yok ortak alınan bir kararla anlatayım daha detaylı
İlk planlamamız şu şekildeydi ; Gökhan bey elimizde alternatif var dedi ve bana seçenekleri sundu . 1.seçeneği ; Benim ön tarafta saç olduğunu fakat bunların dökülmesini varsayarak ön tarafı ekip tepe noktasını bırakmak oldu. 2. seçeneği ben komple ekerim eşit dağatırım(Ön bölge daha sık gür olmak şartıyla) ama senin finasterid kullanıp olan saçlarını koruman lazım dedi ve ömür boyu kullanmam gereken bir ilaç olucağından kararsız kaldım. Ve sonra 1. seçenek ağır bastı finanstreidi kullanmamak için ve tepe noktasının kalmasını söyledim kararlaştırdık . Uzandığımda fikrimi değiştirdim tepeye seyrekte olsa biraz atabilirmiyiz dedim . Ve oradaki diğer arkadaşlarda zaten ön bölgede saçınız var mantıklı olanda bu dedi , bana da mantıklı gelen buydu . Gökhan Beyle tekrar konuştuk ve söylediği bölgeye 5000 greft değilde 4000 greft ekilip , 1000 greftte tepeye ekilmesine karar verdik . Tabiki 5000 Greftin hepsi oraya ekilse daha verimli sonuç alınırdı ama bu seferde tepenin komple açık kalmasını istemedim.
Finansterid konusuna gelirsekte ısrarla önerdi çünkü boş alanlarda , saç köklerimin aslında var olduğunu fakat zayıf ve güçsüz olduğunu kıl şeklinde değilde tüy şeklinde yoğunluğun olduğu söyledi . Eğer kullanırsam çok iyi sonuç alacağımı da söyledi . Şuan forum içi araştırma halindeyim kullanıcam gibi ama biraz daha araştırıp net karar vermek istiyorum .