Finasteridin uzun süre kullanımı karaciğeri yorar ancak kullanmayı bırakırsan 2 ay sonra DHT salınımı baskıladığın zaman kadar artar ve resmen 2.ergenliğini yaşamış gibi olursun. Saçlarda önce aşırı yağlanma daha sonra sünme ve sönükleşme yaşarsın. Bu süreçte bugüne kadar kaybetmediğin saçlar şoka girerek aşırı derece dökülür. Kurtuluş için tekrardan finasteride başlaman gerekir vakit kaybetmeden. Çünkü bahsettiğim minyatürleşme x2 x3 hızda olur. Ekimsiz koruma amaçlı finasteride başlayacaksan asla bırakma! Dozajı düşür ama asla bırakma. Ekime müsait bir yaşta bu 30-35-40 olur o zaman sağlam donörlerle mükemmele yakın bir ekim yaptırırsın. Bu arada 10-15 yıl dozajı doğru zamanlarda düşürerek ya da 1 aylık aralar vererek kullanmaktan çok büyük zararlar geleceğini düşünmüyorum.
Milyonlar bu ilacı kullanıyor ve çok azı olumsuz dönüşler yapıyor. Olumlu olanlar forumlara bile uğramıyor çünkü saç stresinden kurtuluyor. Misal ben 3 aydır forumu ziyaret etmiyorum. Merak edip baktım sadece. Şu an sürecim çok iyi, yakın zamanda da 6 aylık finasterid sürecini fotoğraflarla paylaşacağım. Sadece yan etki olayı için şunu söyleyebilirim. İçinizde bir abazan yatıyorsa onu terbiye ediyor. Cinsel açıdan normal bir insan oluyorsunuz. Bilişsel yetenekte gelişme oluştu. DHT stresi ve kafaya takmayı arttıran bir şey. Kuş gibi hafifliyorsunuz. Saç dökülme derdi yok, çabuk yağlanma derdi yok. Kepek ve egzama yok. Beyin sisi yok aksine bilişsel ve sözel yetenek arttı. Fiziksel güç testosteron fazlası sebebiyle arttı. Sadece bazen yorgunluk ve uykusuzluk oluyor. Arada çok nadir kulak çınlaması.