Gönderen Konu: Finasterid'in bir kullanım süresi var mı? Bırakınca ne oluyor?  (Okunma sayısı 4615 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Finasterid'in bir kullanım süresi var mı? Bırakınca ne oluyor?
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2021, 13:40:55 »
5e veya 6ya bölüyorum usta benim için 0,5ten üstte olsun dozaj gerisinin çok önemi yok dalgalanma falan da bana hikaye geldi hiç ters tepmedi.
|-onayisareti-|

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2021, 20:43:37 »
5e veya 6ya bölüyorum usta benim için 0,5ten üstte olsun dozaj gerisinin çok önemi yok dalgalanma falan da bana hikaye geldi hiç ters tepmedi.

6'ya nasıl bölüyorsunuz hocam? Yan etkisi olmadı mı hiç?

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Haziran 2021, 10:35:48 »
6'ya nasıl bölüyorsunuz hocam? Yan etkisi olmadı mı hiç?
5e bölerken kırılıyo bazen bi tarafı 6 yapıyorum. Xpecia bile idrar sıklığımı arttırmıştı finin şuana kadar bana kötü tepkisi olmadı.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #19 : 14 Haziran 2021, 14:00:09 »
Biotin + finasterid kullan iyi olur.

Proscar ama 4 bölmelisin bir ilacı ben bölmek ile uğraşmam dersen
Propecia alırsın günlük yutarsın

Alanlar geniş donör bölgede telojen saçlar var onların sağlıklı çıkması için
Ekilen saçların iyi beslenip fre oronınu düşürmek için en az 9 ay kullanman iyi olur.

hocam proscar aldım bugün merkezden bunu 4e bölüp içmeye başlıcaz abimle beraber. Şimdi vita h diye bir markanın vitaminini verdiler ama biotin, multivitamin ve minarller içeriyormuş. Bunun yanına ekstra biotin kullansam fazla olur heralde. Yanına bi çinko hapı mı eklesem acaba?
  • Ekim Tarihi: 10.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2021, 15:13:41 »
 baskı için finasterid yeterli.vitamin hapınıda ekleyebilirsin çinkoya gerek yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2021, 16:35:57 »
baskı için finasterid yeterli.vitamin hapınıda ekleyebilirsin çinkoya gerek yok

teşekkürler
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 14 Haziran 2021, 23:36:05 »
5e bölerken kırılıyo bazen bi tarafı 6 yapıyorum. Xpecia bile idrar sıklığımı arttırmıştı finin şuana kadar bana kötü tepkisi olmadı.

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam, teste gittiniz mi, doktor onaylı mı kullanıyorsunuz?

kellerhertotoyueller

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 14 Haziran 2021, 23:37:05 »
Finasteridin uzun süre kullanımı karaciğeri yorar ancak kullanmayı bırakırsan 2 ay sonra DHT salınımı baskıladığın zaman kadar artar ve resmen 2.ergenliğini yaşamış gibi olursun. Saçlarda önce aşırı yağlanma daha sonra sünme ve sönükleşme yaşarsın. Bu süreçte bugüne kadar kaybetmediğin saçlar şoka girerek aşırı derece dökülür. Kurtuluş için tekrardan finasteride başlaman gerekir vakit kaybetmeden. Çünkü bahsettiğim minyatürleşme x2 x3 hızda olur. Ekimsiz koruma amaçlı finasteride başlayacaksan asla bırakma! Dozajı düşür ama asla bırakma. Ekime müsait bir yaşta bu 30-35-40 olur o zaman sağlam donörlerle mükemmele yakın bir ekim yaptırırsın. Bu arada 10-15 yıl dozajı doğru zamanlarda düşürerek ya da 1 aylık aralar vererek kullanmaktan çok büyük zararlar geleceğini düşünmüyorum.

Milyonlar bu ilacı kullanıyor ve çok azı olumsuz dönüşler yapıyor. Olumlu olanlar forumlara bile uğramıyor çünkü saç stresinden kurtuluyor. Misal ben 3 aydır forumu ziyaret etmiyorum. Merak edip baktım sadece. Şu an sürecim çok iyi, yakın zamanda da 6 aylık finasterid sürecini fotoğraflarla paylaşacağım. Sadece yan etki olayı için şunu söyleyebilirim. İçinizde bir abazan yatıyorsa onu terbiye ediyor. Cinsel açıdan normal bir insan oluyorsunuz. Bilişsel yetenekte gelişme oluştu. DHT stresi ve kafaya takmayı arttıran bir şey. Kuş gibi hafifliyorsunuz. Saç dökülme derdi yok, çabuk yağlanma derdi yok. Kepek ve egzama yok. Beyin sisi yok aksine bilişsel ve sözel yetenek arttı. Fiziksel güç testosteron fazlası sebebiyle arttı. Sadece bazen yorgunluk ve uykusuzluk oluyor. Arada çok nadir kulak çınlaması.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid, konazol, multivitaminler
Proscar Finasterid(Günlük 1.25mg 8 gün)
Avodart Dutasterid(8 günün sonunda 9 günde bir 0.5mg)
Konazol Şampuan(Haftada 2 kez)
Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan(Seboroik Dermatit dökülmesi için 3 günde 1)
Multivitaminler(B12-Çinko-Magnezyum-Omega3-D Vitamini)

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2021, 07:59:58 »
bu proscarı 4e 5e nasıl bölüyoruz acaba? Zaten ufacık bir ilaç kolay bir bölme yöntemi var mı acaba
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2021, 10:20:58 »
 youtubeye finasterid yaz orda videoda anlatır proscar falan yaz çıkmazsa
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2021, 23:47:51 »
bu proscarı 4e 5e nasıl bölüyoruz acaba? Zaten ufacık bir ilaç kolay bir bölme yöntemi var mı acaba
Şöyle bir kırıcı kullanıyorum,oldukça basit bir şekilde neredeyse eşit olarak 4 e bölebiliyorum.Tavsiye ederim
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın (Halil bey)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4 günlük),Solgar Biotin 5000,Keçiboynuzu özü (Her gün 1 kaşık)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21768.0

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000
Keçiboynuzu özü (Her gün 1 kaşık)

kellerhertotoyueller

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2021, 01:44:06 »
Ya şu bölme işlerini çok kafanıza takmayın. Gerekirse maket bıçağı veya makasla bölün. Orantısız bölünecek şeklinden dolayı. Hapı oval üçgen yapmış MSD firması. Hap kırıcı alsanız da düzgün bölmeniz garanti değil. Önemli olan böldüğünüz parçaların bozunmaması. Hava almayan bir yerde saklamaya özen gösterin. Yok biri 1.5 diğeri 1 diğeri de 1.75 mg olmuş bu çok önemli değil totalde 4 günde 5 mg alacaksınız her halükarda. Önemli olan da bu. Birazcık mg fazla aldınız diye yan etki olayı inanılmaz derecede değişmez.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid, konazol, multivitaminler
Proscar Finasterid(Günlük 1.25mg 8 gün)
Avodart Dutasterid(8 günün sonunda 9 günde bir 0.5mg)
Konazol Şampuan(Haftada 2 kez)
Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan(Seboroik Dermatit dökülmesi için 3 günde 1)
Multivitaminler(B12-Çinko-Magnezyum-Omega3-D Vitamini)

Facebook Twitter Instagram