Gönderen Konu: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi - 10.06.2021  (Okunma sayısı 8486 defa)

KırmızıKara

• Full Member
Ynt: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #30 : 12 Haziran 2021, 09:08:59 »
Hocam dün maçın sonlarına doğru uyuya kalmışım bu seyahatlerde kullanılan boyunluklu yastıklardan aldım dün kafamı dönmeyeyim diye kalktığımda çok şükür ağrı falan yok dedim güzel uyumuşum ama demin aynaya bi baktım gözlerimin yanları şişmiş. Bu ödem atıcı demişsiniz ne kullandınız acaba ödeme atıcı olarak. Bir de telefona falanda bakmıyordum ödem öne inmesin diye dik duruyordum ya da yatıyordum ama keşke bandaj taksaydık diyorum şimdi. 4-5 gün sürüyor yazmışlar internette ama ödem atıcı kullansam iyi olucak galiba. Size doktor mu verdi ödem atıcıyı yoksa kendiniz mi alıp kullandınız hocam
Evet şahin hoca verdi zaten 4 adet vermişti, ilk 4 gün kullanmıştım 0 ödemle geçirdim süreci, yalnız baktım şimdi ne kullandım diye ismini bulamadım malesef

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
Ynt: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi - 10.06.2021
« Yanıtla #31 : 12 Haziran 2021, 09:32:08 »
Evet gecmis olsun ben dunden beri sadece yemek ve lavabo ihtiyaci icin kalkiyorum yatakta yastik dahi kullanmadiim havluyu rulo halinde enseme koydum biraz zr uykusuz geciyor ama ödemden cekiniyorum bol sivi tüketin
  • Ekim Tarihi: 11 Haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #32 : 12 Haziran 2021, 09:47:16 »
teşekkürler, ben de yatıyorum aslında genelde ama oldu yapacak bişey yok artık :) Hocayla görüştüm prednol alabilirsin dedi ama yan taraflardaysa göze gelmez ayakta dik dur aşağı doğru akar dedi yatmana gerek yok dedi. Yatıyordum şimdi kalktım ayapa bol su içmeye devam, iki tane de prednol içelim bakalım iyi oluruz insallah
  • Ekim Tarihi: 10.06.2021
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Haziran 2021, 09:52:26 »
Selamlar Hayırlı olsun saç ekimin Alan geniş tepeye doğru bir ekim ihtiyacın daha olabilir malum zor bölge zor kapanıyor.

Ekimin sık ve güzel özenli temiz çalışmış saç ekimi merkezin ön çizgi tasarımında gayet hoş ve yüz yapına yakışacak şekilde dizayn edilmiş.

Umarım sonucun güzel olur. Abinde ayrı bir konu açıp kendi paylaşırsa takip ederiz kardeşim
Global Moderator

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #34 : 12 Haziran 2021, 10:02:45 »
Selamlar Hayırlı olsun saç ekimin Alan geniş tepeye doğru bir ekim ihtiyacın daha olabilir malum zor bölge zor kapanıyor.

Ekimin sık ve güzel özenli temiz çalışmış saç ekimi merkezin ön çizgi tasarımında gayet hoş ve yüz yapına yakışacak şekilde dizayn edilmiş.

Umarım sonucun güzel olur. Abinde ayrı bir konu açıp kendi paylaşırsa takip ederiz kardeşim

teşekkürler hocam ben ekim esnasında biraz zorlandım açıkçası bir daha göze alabilir miyim bilmiyorum. İnşallah sonuçlar memnun eder de gerek kalmaz :) Hocam ekstra olarak bana ne kullanmamı tavsiye edersiniz? Vitamin finasterid vs olarak
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 13 Haziran 2021, 20:43:02 »
teşekkürler, ben de yatıyorum aslında genelde ama oldu yapacak bişey yok artık :) Hocayla görüştüm prednol alabilirsin dedi ama yan taraflardaysa göze gelmez ayakta dik dur aşağı doğru akar dedi yatmana gerek yok dedi. Yatıyordum şimdi kalktım ayapa bol su içmeye devam, iki tane de prednol içelim bakalım iyi oluruz insallah

InsAllah hocam durum nedir artis varmi

Bende yatıyorum cok kalkmadim hala sadece ihtiyaclar icin ama benimde kulaklarimin altindan boynuma dogru bi şişme  var ama ilaç almadim sanırım gerekecek
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #36 : 14 Haziran 2021, 13:56:40 »
InsAllah hocam durum nedir artis varmi

Bende yatıyorum cok kalkmadim hala sadece ihtiyaclar icin ama benimde kulaklarimin altindan boynuma dogru bi şişme  var ama ilaç almadim sanırım gerekecek

hocam valla 2 gün acayip kötüydü bugün biraz daha iyiydi. Dün ve önceki gün uzaylı gibiydim kulaklarım kepçe kulak olmuş oralar şişmişti aynaya bakamadım düzgün şimdi biraz daha arkaya gittiler bir kısmı gözümün çevresinde kaldı gibi buz koyuyorum. Abimin gözü sanki dayak yemiş gibi oldu hem kızardı hem de şiş sanki tam yumruk atılmış gibi duruyor. Bugün ilk yıkama için gittik, çok şükür bir problem görünmüyor Gökhan hocayla da görüştük proscarları unutmuştuk onları aldık.

Yıkamayı öğrenmiş olduk bugün yarın şişlikler geçer heralde görüntü fena olabiliyor. Bundan sonraki süreçte yarından itibaren

Vita h vitamin hapı
Proscar çeyrek tablet

içmeye başlıyoruz. Yanına bir şeyler daha eklemeyi düşünüyorum. Solgar biotin veya ona benzer bir biotin takviyesi olabilir gerçi bu vita h nin içeriğine de bir bakmam lazım belki içerisinde varsa çok fazla yüklenmenin de anlamı yok heralde.

Sonuç olarak ilk yıkamayı yaptırdık, şişlikler azalsa da geçmiş değil. Kafamda yıkama sonrası bir sızlama hissi olmaya başladı. Yıkama öncesinde kaşıntı gibiydi yıkanma sonrasında sızlama gibi oldu. Dayancaz insallah güzel olacak :)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 14 Haziran 2021, 14:21:52 »
Her saç ekimi sonrası ödem olur normal durumlar sonuçta operasyon geçirdiniz bunlar olacak donör bölgende sızlama yanma olacak o zamanda ağrı kesici iç rahatlatır bunlar normal durumlar
Global Moderator

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 14 Haziran 2021, 14:28:37 »
hocam valla 2 gün acayip kötüydü bugün biraz daha iyiydi. Dün ve önceki gün uzaylı gibiydim kulaklarım kepçe kulak olmuş oralar şişmişti aynaya bakamadım düzgün şimdi biraz daha arkaya gittiler bir kısmı gözümün çevresinde kaldı gibi buz koyuyorum. Abimin gözü sanki dayak yemiş gibi oldu hem kızardı hem de şiş sanki tam yumruk atılmış gibi duruyor. Bugün ilk yıkama için gittik, çok şükür bir problem görünmüyor Gökhan hocayla da görüştük proscarları unutmuştuk onları aldık.

Yıkamayı öğrenmiş olduk bugün yarın şişlikler geçer heralde görüntü fena olabiliyor. Bundan sonraki süreçte yarından itibaren

Vita h vitamin hapı
Proscar çeyrek tablet

içmeye başlıyoruz. Yanına bir şeyler daha eklemeyi düşünüyorum. Solgar biotin veya ona benzer bir biotin takviyesi olabilir gerçi bu vita h nin içeriğine de bir bakmam lazım belki içerisinde varsa çok fazla yüklenmenin de anlamı yok heralde.

Sonuç olarak ilk yıkamayı yaptırdık, şişlikler azalsa da geçmiş değil. Kafamda yıkama sonrası bir sızlama hissi olmaya başladı. Yıkama öncesinde kaşıntı gibiydi yıkanma sonrasında sızlama gibi oldu. Dayancaz insallah güzel olacak :)

Anladim tekrardan geçmiş olsun herkeete olabilen birseymis hintell hicamin dedigi gibide

Ben merkezden vitamin almamistim gokhan bey telefonda daha snrs solgar 5000 yada zpecia 2 sinden birini alabilirsin dedi

Proscar dan benimde haberim yok  :)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 14 Haziran 2021, 16:07:30 »

Tam olarak dediğiniz gibi uzaylı görüntüsü bendede oluştu :) şuan arkada bi şişme var ve azda olsa alnımda var aşağılara inermi acaba inmeden nasıl birşey uygulayabilirim fikri olan varmı acaba ?  Proscarları unutmuştuk derken sizde ordan ilaçları komple satın almamışmıydınız ? Tam olarak size ne ilaç verdiler 500tl karşılığında
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2021, 18:22:59 »
Bugün saç ekimi sonrası 5. gün 2. yıkamayı yaptım. Ara sıra kafamda sızlama oluyor sanki yaraya tuz basmışım gibi. Onun dışında şişlikler iyice geçti gibi sade arka tarafta var yüzümden gitti yani.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2021, 20:35:36 »
Bugün saç ekimi sonrası 5. gün 2. yıkamayı yaptım. Ara sıra kafamda sızlama oluyor sanki yaraya tuz basmışım gibi. Onun dışında şişlikler iyice geçti gibi sade arka tarafta var yüzümden gitti yani.

Hocam ilk yikama sonrasi temas  yukardan asagiyami yoksa dairesel olarakmi yapiyorsunuz malum merkeze yikama icin gitmedim dokunmadan su ile arindiriyorum dogrumi yapiyorum bilmiyorumda

Msj kutunuzdan ulasmaya calismistim hocam size
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Haziran 2021, 20:44:35 »
Maşallah gayet güzel ve sağlıklı ekim alanı
Ekimin güzel ön çizgin de kafa yapına uyumlu estetik
Artık geriye güzel bir sonuç alman kalıyor o da zamanla sabır ister hayırlısı olsun.
Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Haziran 2021, 20:58:15 »
Sağlıklı güzel duruyor saç ekilen alan hayırlısı kardeşim

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 15 Haziran 2021, 22:05:23 »
Hocam ilk yikama sonrasi temas  yukardan asagiyami yoksa dairesel olarakmi yapiyorsunuz malum merkeze yikama icin gitmedim dokunmadan su ile arindiriyorum dogrumi yapiyorum bilmiyorumda

Msj kutunuzdan ulasmaya calismistim hocam size

Bende merkeze gitmedim yıkamaya . internetteki hemen hemen tüm videoları izledim de baya çekiniyom , dokunmadan su ile yıkama yaptım bugün.
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

Facebook Twitter Instagram