InsAllah hocam durum nedir artis varmi
Bende yatıyorum cok kalkmadim hala sadece ihtiyaclar icin ama benimde kulaklarimin altindan boynuma dogru bi şişme var ama ilaç almadim sanırım gerekecek
hocam valla 2 gün acayip kötüydü bugün biraz daha iyiydi. Dün ve önceki gün uzaylı gibiydim kulaklarım kepçe kulak olmuş oralar şişmişti aynaya bakamadım düzgün şimdi biraz daha arkaya gittiler bir kısmı gözümün çevresinde kaldı gibi buz koyuyorum. Abimin gözü sanki dayak yemiş gibi oldu hem kızardı hem de şiş sanki tam yumruk atılmış gibi duruyor. Bugün ilk yıkama için gittik, çok şükür bir problem görünmüyor Gökhan hocayla da görüştük proscarları unutmuştuk onları aldık.
Yıkamayı öğrenmiş olduk bugün yarın şişlikler geçer heralde görüntü fena olabiliyor. Bundan sonraki süreçte yarından itibaren
Vita h vitamin hapı
Proscar çeyrek tablet
içmeye başlıyoruz. Yanına bir şeyler daha eklemeyi düşünüyorum. Solgar biotin veya ona benzer bir biotin takviyesi olabilir gerçi bu vita h nin içeriğine de bir bakmam lazım belki içerisinde varsa çok fazla yüklenmenin de anlamı yok heralde.
Sonuç olarak ilk yıkamayı yaptırdık, şişlikler azalsa da geçmiş değil. Kafamda yıkama sonrası bir sızlama hissi olmaya başladı. Yıkama öncesinde kaşıntı gibiydi yıkanma sonrasında sızlama gibi oldu. Dayancaz insallah güzel olacak