Gönderen Konu: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi - 10.06.2021  (Okunma sayısı 8480 defa)

monoblok

• Hero Member
Ynt: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2021, 13:24:46 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminizin geniş açıklık temiz ve sağlıklı bir saç ekimi gibi görünüyor ön çizginin de size yakışacağını düşünüyorum umarım mutlu eder saç ekiminiz.

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2021, 13:34:49 »
Ekiminz hayırlı olsun. Ben de medeks e ektirdim yaklaşık bir ay kadar önce.. Donör bölgesi acı ve yanma olayını uzun bir süre yaşadım ta ki fitokrem i keşfedene kadar. Siz de bırakın diğr tüm kremleri ve gidin fitokrem alın ve uygulayın donör bölgenize. Geçmiş olsun

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2021, 13:46:55 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminizin geniş açıklık temiz ve sağlıklı bir saç ekimi gibi görünüyor ön çizginin de size yakışacağını düşünüyorum umarım mutlu eder saç ekiminiz.

çok teşekkürler hocam insallah güzel bir sonuç alırız
  • Ekim Tarihi: 10.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2021, 13:49:01 »
Ekiminz hayırlı olsun. Ben de medeks e ektirdim yaklaşık bir ay kadar önce.. Donör bölgesi acı ve yanma olayını uzun bir süre yaşadım ta ki fitokrem i keşfedene kadar. Siz de bırakın diğr tüm kremleri ve gidin fitokrem alın ve uygulayın donör bölgenize. Geçmiş olsun

ilk yıkamaya kadar 2 gün kullanayım hocam bunu geçmezse ona geçerim ağrı yok da böyle sıcaklık hissi geliyor. Bir de hocam şimdi dün sargı varken yatmak çok problem değil de açıkken nasıl yatıyoruz acaba? Yani kremliyken öylece yatıyor muyuz sırtüstü? Bir de ekstra bişeyler kullanıyor musunuz finasterid vs
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2021, 14:33:36 »
Hayırlı olsun güzel işçilik olmuş umarım sonuçta güzel olur
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2021, 14:43:22 »
Hayırlı olsun güzel işçilik olmuş umarım sonuçta güzel olur

teşekkürler hocam, sizde Medeks'de yaptırmışsınız inşallah güzel sonuçlar alırız.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2021, 15:09:09 »
Hayırlı olsun umarım istediğiniz bir sonucu alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2021, 17:01:49 »
Hayırlı olsun umarım istediğiniz bir sonucu alırsınız.

teşekkürler hocam insallah
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #23 : 12 Haziran 2021, 06:35:49 »
Bugün saç ekimi sonrası 2. gün. Şu an için önemli bir ağrı acı bulunmuyor çok şükür. Sabah ve akşam ense kremini donör bölgeye sürüyoruz. Birer tane yine sabah aksam augmentin içiyoruz. Dün akşam biraz donör yanıyor gibi olunca dolorex içtim. Normalde 3. gün yıkamaya gidicektik ama muhtemelen merkez pazar günü kapalıdır, sokağa çıkma yasağı da var. O yüzden pazartesi yani 4. gün ilk yıkamaya gidicezsorun olmaz heralde bir gün gecikmeyle yıkanması.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

KırmızıKara

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Haziran 2021, 07:21:35 »
Günaydın, ekimin temiz gözüküyor ön çizgini de beğendim inşallah ekilenlerin hepsi çıkar çok güzel bir sonuç alırsınız. Soruna gelecek olursak hiç farketmez yıkamanın 4.gün yapılması sorun olmaz gönlünü ferah tut. Ufak bir tavsiyem süreci sakin şekilde götür, yine araştırmalarını yap ama ne kadar çok soru o kadar çok kafa karışıklığı yaratır sende. Bol şans umarım gönlünce olur. Bu arada kullanıcı adını beğendim :)
  • Ekim Tarihi: 02.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 30

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2021, 07:46:44 »
Günaydın, ekimin temiz gözüküyor ön çizgini de beğendim inşallah ekilenlerin hepsi çıkar çok güzel bir sonuç alırsınız. Soruna gelecek olursak hiç farketmez yıkamanın 4.gün yapılması sorun olmaz gönlünü ferah tut. Ufak bir tavsiyem süreci sakin şekilde götür, yine araştırmalarını yap ama ne kadar çok soru o kadar çok kafa karışıklığı yaratır sende. Bol şans umarım gönlünce olur. Bu arada kullanıcı adını beğendim :)

Çok teşekkürler hocam, konunuza da okudum şimdi zor zamanları atlatmışsınız gidişat güzel görünüyor, inşallah beklentinizin üzerinde bir sonuçla süreci tamamlarsınız :)

Haklısınız çok soru çok kafa karışıklığı demek ama bir şey daha sorayım izninizle :) Proscar ve bir ilaç daha yazmışsınız onları doktor mu önerdi acaba kendiniz mi başladınız ve ekimden hemen sonra kullanmaya başladınız mı? Bizim iki gün oldu ek bişeyler alıp başlamak istiyorum, minoxil gibi kafaya sürülen şeyler dışında.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

KırmızıKara

• Full Member
« Yanıtla #26 : 12 Haziran 2021, 08:43:16 »
Çok teşekkürler hocam, konunuza da okudum şimdi zor zamanları atlatmışsınız gidişat güzel görünüyor, inşallah beklentinizin üzerinde bir sonuçla süreci tamamlarsınız :)

Haklısınız çok soru çok kafa karışıklığı demek ama bir şey daha sorayım izninizle :) Proscar ve bir ilaç daha yazmışsınız onları doktor mu önerdi acaba kendiniz mi başladınız ve ekimden hemen sonra kullanmaya başladınız mı? Bizim iki gün oldu ek bişeyler alıp başlamak istiyorum, minoxil gibi kafaya sürülen şeyler dışında.
Estagfurullah evocapil tableti ilk ay günde 2 defa kullandım, lakin ekimden sonraki 4.günde başladım ona. Ekimden sonra ilk 3 gün antibiyotik, ödem atıcı, kan sulandırıcı kulllandım, sonra evocapil tablete başladım bunu zaten ekim merkezi verdi. Sonrasında hintelin tavsiyesi ve kendi araştırmalarım doğrultusunda 12 veya 13.günde proscara başladım. O dediğiniz minoxili de hayatım boyunca hiç kullanmadım. Onu ekimden sonra donör bölgenin toparlaması için kullanıyolar sanırım, çok şükür benim ihtiyacım olmadı. Velhasıl şuan en zor dönemlerdesiniz ben o kabukları dökene kadar uyuyamamıştım, ilk 10 gün abartmıyorum günlük 1-2 saatlik uykuyla gezdim. Ama sonucu düşünüp kendime bir şekilde motivasyon sağladım, kötü bir ekim olsa bile en azından eskisinden iyi olacak diye kendimi kandırarak süreci atlattım, atlatıyorum :) Bol sabır diliyorum, tekrar hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 02.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 30

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
Ynt: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi - 10.06.2021
« Yanıtla #27 : 12 Haziran 2021, 08:53:11 »
Hayirli olsun ustad cuma günümü ekim yaptirdiniz  oyle ise ayni gun bende ekim yaptırdım medeks te
  • Ekim Tarihi: 11 Haziran 2021
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #28 : 12 Haziran 2021, 08:56:34 »
Estagfurullah evocapil tableti ilk ay günde 2 defa kullandım, lakin ekimden sonraki 4.günde başladım ona. Ekimden sonra ilk 3 gün antibiyotik, ödem atıcı, kan sulandırıcı kulllandım, sonra evocapil tablete başladım bunu zaten ekim merkezi verdi. Sonrasında hintelin tavsiyesi ve kendi araştırmalarım doğrultusunda 12 veya 13.günde proscara başladım. O dediğiniz minoxili de hayatım boyunca hiç kullanmadım. Onu ekimden sonra donör bölgenin toparlaması için kullanıyolar sanırım, çok şükür benim ihtiyacım olmadı. Velhasıl şuan en zor dönemlerdesiniz ben o kabukları dökene kadar uyuyamamıştım, ilk 10 gün abartmıyorum günlük 1-2 saatlik uykuyla gezdim. Ama sonucu düşünüp kendime bir şekilde motivasyon sağladım, kötü bir ekim olsa bile en azından eskisinden iyi olacak diye kendimi kandırarak süreci atlattım, atlatıyorum :) Bol sabır diliyorum, tekrar hayırlı olsun

Hocam dün maçın sonlarına doğru uyuya kalmışım bu seyahatlerde kullanılan boyunluklu yastıklardan aldım dün kafamı dönmeyeyim diye kalktığımda çok şükür ağrı falan yok dedim güzel uyumuşum ama demin aynaya bi baktım gözlerimin yanları şişmiş. Bu ödem atıcı demişsiniz ne kullandınız acaba ödeme atıcı olarak. Bir de telefona falanda bakmıyordum ödem öne inmesin diye dik duruyordum ya da yatıyordum ama keşke bandaj taksaydık diyorum şimdi. 4-5 gün sürüyor yazmışlar internette ama ödem atıcı kullansam iyi olucak galiba. Size doktor mu verdi ödem atıcıyı yoksa kendiniz mi alıp kullandınız hocam
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

x_X_x

• Full Member
Ynt: Medeks 5200 Greft Saç Ekimi - 10.06.2021
« Yanıtla #29 : 12 Haziran 2021, 08:58:35 »
Hayirli olsun ustad cuma günümü ekim yaptirdiniz  oyle ise ayni gun bende ekim yaptırdım medeks te

teşekkürler hocam, yok biz bir gün önceydik iki kişi gittik biz vardık sade o gün siz dün yaptırmışsınız sanırım. hayırlı olsun ödeme falan dikkat edin valla şimdi gözlerimin yanları şişmiş aynaya bakınca korktum
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram