Çok teşekkürler hocam, konunuza da okudum şimdi zor zamanları atlatmışsınız gidişat güzel görünüyor, inşallah beklentinizin üzerinde bir sonuçla süreci tamamlarsınız
Haklısınız çok soru çok kafa karışıklığı demek ama bir şey daha sorayım izninizle Proscar ve bir ilaç daha yazmışsınız onları doktor mu önerdi acaba kendiniz mi başladınız ve ekimden hemen sonra kullanmaya başladınız mı? Bizim iki gün oldu ek bişeyler alıp başlamak istiyorum, minoxil gibi kafaya sürülen şeyler dışında.
Estagfurullah evocapil tableti ilk ay günde 2 defa kullandım, lakin ekimden sonraki 4.günde başladım ona. Ekimden sonra ilk 3 gün antibiyotik, ödem atıcı, kan sulandırıcı kulllandım, sonra evocapil tablete başladım bunu zaten ekim merkezi verdi. Sonrasında hintelin tavsiyesi ve kendi araştırmalarım doğrultusunda 12 veya 13.günde proscara başladım. O dediğiniz minoxili de hayatım boyunca hiç kullanmadım. Onu ekimden sonra donör bölgenin toparlaması için kullanıyolar sanırım, çok şükür benim ihtiyacım olmadı. Velhasıl şuan en zor dönemlerdesiniz ben o kabukları dökene kadar uyuyamamıştım, ilk 10 gün abartmıyorum günlük 1-2 saatlik uykuyla gezdim. Ama sonucu düşünüp kendime bir şekilde motivasyon sağladım, kötü bir ekim olsa bile en azından eskisinden iyi olacak diye kendimi kandırarak süreci atlattım, atlatıyorum
Bol sabır diliyorum, tekrar hayırlı olsun