Merhaba arkadaşlar, forumda yaptığım araştırmalar sonucunda Medeks'de saç ekimine karar verdim. Abimi de aldım yanıma ikimiz birlikte aynı anda ekim yaptırdık.
Ekim yerine sabah biraz erken gittik, çay kahve yapan abla karşıladı bizi onunla muhabbet ettik ve gayet pozitif birisiydi. Sonra Gökhan bey geldi hem alın çizgisi çiziminde hem de köklerin alımında bulundu. Diğer aşamalarda da gelip durumun nasıl olduğunu kontrol etti. Açıkçası bazı arkadaşlar forumda Gökhan bey hiç gelip sormadı, yanımıza bile gelmedi vs deyince biraz tedirgin olmuştum ama gayet alakadar oldu.
Ekim süreci ile ilgili genellikle forumda yazılanlar sadece ilk enseye yapılan anestezi iğnelerini hissediyorsun sonra bir şey hissetmiyorsun tarzındaydı. Açıkçası bende öyle olmadı sanırım acı-ağrı eşiğim düşük o yüzden bayağa bir sıkıntılıydı. Hatta ilk enseye yapılan iğneler ekim sürecinden daha sıkıntısız oldu diyebilirim benim için. Bunda çok fazla aynı pozisyonda yatamamamında etkisi olmuş olabilir çünkü 5 saat sırt üstü yatmak acayip zor bir şeymiş. Yani son 1 saat daha kaldı falan deselerdi muhtemelen masadan kalkacaktım
Bu arada ekim sürecinde hep yanımda olan Mustafa Bey'e ayrıca teşekkür etmek isterim. İlgilendi ve sorularımızı yanıtladı ayrıca onun yaptığı anestezi iğneleri diğerlerinkinden daha acısız oldu diyebilirim ya da muhabbetinden dolayı da olayı gelmiş olabilir
Konuyu aklıma geldikçe eklemeler yapacağım. Şimdilik ekim sürecimle ilgili fotoğrafları paylaşıp noktalayayım. Özellikle saç çizgisi ve greft dağılımı hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Sanki orta ve arka bölgeye biraz az ekim yapıldı gibi geldi bana ama tecrübeli arkadaşlar ekim sıklığı ve alın çizgisi ile ilgili yorum yaparlarsa sevinirim.