Hocam ilk yikama sonrasi temas yukardan asagiyami yoksa dairesel olarakmi yapiyorsunuz malum merkeze yikama icin gitmedim dokunmadan su ile arindiriyorum dogrumi yapiyorum bilmiyorumda
Msj kutunuzdan ulasmaya calismistim hocam size
Bende merkeze gitmedim yıkamaya . internetteki hemen hemen tüm videoları izledim de baya çekiniyom , dokunmadan su ile yıkama yaptım bugün.
hocam soğuğa yakın hafif ılık bir suyla yıkıyorum. Önce losyonu sürüp 20 dakika bekletiyoruz. Sonra şampuanı sürmeden losyonu temizliyoruz temizlerken elimle hafifçe dokunuyorum sürtünmeden yani pıt pıt dokunup çekiyoruz. Sonra şampuanlıyoruz bir de öyle yıkıyoruz, bir daha şampuanlayıp bu sefer donörü de yıkıyoruz. Donör bölgeyi normal yıkıyoruz oraya rahat dokunabilirsin dediler normal yıkıyosun yani donör bölgeyi. Losyon 2. şampuanlamadan sonrada kalmış olabiliyor onu da kafanı yine kağıt havluyla pıt pıt şeklinde fazla suyu alıyorsun onunla beraber losyon gordugun yer varsa onun nemiyle dokunabilirsin. Hafif de olsa losyon kalabilir çıkarıcam diye zorlamaya gerek yok dediler
Maşallah gayet güzel ve sağlıklı ekim alanı
Ekimin güzel ön çizgin de kafa yapına uyumlu estetik
Artık geriye güzel bir sonuç alman kalıyor o da zamanla sabır ister hayırlısı olsun.
çok teşekkürler hocam, inşallah güzel sonuç alanlardan oluruz
Sağlıklı güzel duruyor saç ekilen alan hayırlısı kardeşim
çok teşekkürler, inşallah sonucumuz güzel olur.
Bephanten losyon sürüyormusun kardeşim yoksa hemen yıkamayamı geçiyorsun.
Bepanthen değil hocam farklı bir markanın losyonunu kullanıyorum. Muhtemelen onda da aynıdır yukarıda anlattığım gibi. Önce losyonu sürüp bekletiyorsunuz yani. Sonra şampuanı sürmeden losyonu yıkayıp, sonrasında şampuanla yıkıyorsunuz.