Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63693 defa)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #30 : 02 Aralık 2017, 20:21:39 »
Bir aydır pro-pecia kullanıp yan etki görmediysen, proscar'ı kırıp içersen de bir şey olmaz herhalde.  Yeni başlıyorsan, günlük kullanımla başlama diyecektim. İkisi de finasteride bir farkı olmaması lazım.
Valla bi etki görmedim yan etki yani bilmiyom görmedim herhalde :) napayım sence 4 e bölüp her gün mü alayım ?

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 02 Aralık 2017, 22:52:02 »
Bence kullanabilirsin. İkisinin de içerikleri tamamen aynı, dozları farklı. Bölüp aldığında her gün aynı dozda aldığının bir garantisi olmayacak ama işini görür bence. İnternette okuduğum kadarıyla çoğu insan öyle yapıyor.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Aralık 2017, 23:29:04 »
Bence kullanabilirsin. İkisinin de içerikleri tamamen aynı, dozları farklı. Bölüp aldığında her gün aynı dozda aldığının bir garantisi olmayacak ama işini görür bence. İnternette okuduğum kadarıyla çoğu insan öyle yapıyor.
Aynen baktım başka bi etki gösteriyor, ya dozu azalturum ya da pro pecia dönerim. Sağol bu arada .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2017, 11:15:35 »
13yılmı ne oldu benim finasteridde senlerce procecia içtim sonra ucuzu olan proscarı duydum ona gectim uzun senelerdirde omnu kullanıom proceciaya para vermeye gerek yok hapın atası zaten proscar bunun çoğu azı yok 1 mg proscar saçlı deride dhtyi yuzde 38 baskılıosa 5 mg proscar yuzde 40 baskılar  bu bir kere içişldimi az içsende aynı çok içsende tabi kararında içmek doğru ıolan proceciaya bedava para verme
saçları ekmeydi dersin

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 14 Şubat 2018, 17:14:18 »
Proscar 5mg zaten küçücük bir ilaç. 5'e bölünce hepten bit gibi parçalar oluşuyor. Hepsi eşit de bölünmüyor. Başka yolu yok mu bunun?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Şubat 2018, 21:24:45 »
youtubede nasıl 5 e bolunceğini anlatan video var
saçları ekmeydi dersin

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Şubat 2018, 23:32:49 »
Proscar 5mg zaten küçücük bir ilaç. 5'e bölünce hepten bit gibi parçalar oluşuyor. Hepsi eşit de bölünmüyor. Başka yolu yok mu bunun?

Sen neyle bölmeye çalışıyorsun? Ben eczaneden hap kırıcı aldım, başta ayarlamak zor oldu ama artık düz şekilde kesebiliyorum.

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Mart 2018, 18:31:41 »
13yılmı ne oldu benim finasteridde senlerce procecia içtim sonra ucuzu olan proscarı duydum ona gectim uzun senelerdirde omnu kullanıom proceciaya para vermeye gerek yok hapın atası zaten proscar bunun çoğu azı yok 1 mg proscar saçlı deride dhtyi yuzde 38 baskılıosa 5 mg proscar yuzde 40 baskılar  bu bir kere içişldimi az içsende aynı çok içsende tabi kararında içmek doğru ıolan proceciaya bedava para verme

baya uzun kullanmışsınız. herhangi bir yan etkisi oldu mu üzerinizde?

ezengin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Mart 2018, 09:41:54 »
20 li yaşlarımda 1 seneyi aşkın proscar kullanmıştım.4 e bölerek ,saça olumlu etkisi olduğu kesin.baya baya iyileşmişti saçlarım.Fakat yan etkileri hiçde azımsanmayacak bir ilaç,acaip derecede unutkanlık yapıyor cinsel yöndende olumsuz etkileri oldu.Sonra bıraktım ,yan etkilerde kayboldu.Keşke yan etkileri olmasada kullansaydık ama maalesef öyle değil.
Ben genç arkadaşlara hiç tavsiye etmiyorum alınabilecek bir risk değil bu ilacı kullanmak

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 27 Nisan 2018, 17:44:10 »
Bugün proscar aldım. Yarın 1/4 tablet olarak başlayacağım. Yanında nutraxin biotin 2500 mg kullanacağım. Sarımsak yağı sürüp ardından sebamed ile yıkama yapacağım.

murat8891

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 30 Nisan 2018, 17:19:23 »
yaşım 29 yaklaşık 3 aydır 1/4 oranında proscar kullanıyorum milletin söylediği gibi aman aman bi yan etkisi olmadı herkes birbirini korkutuyor. Cinsel açıdan hiç etkisi olmadı. Ama biraz unutkanlık yaptı sanırım ya da bana öyle geliyor herhangi bir şeyi unutmuyorum ama böyle kafamda hayal meyal kalan şeyler var da unutmuşum gibi geliyor onu da tam çözemedim. Saçlara olan faydasına gelecek olursak ilk 2-3 hafta tam etkisi olmadı ancak dökülme biraz azalmıştı. sonra 1 ay geçti ve saçlarımdaki dökülme epey azaldı önceden duşa girdiğimde ya da saçlarımı yıkadığımda her seferinde yaklaşık 20-30 tel saç dökülürdü şimdi sadece 3-5 tel oluyor mevcut saçlarımdaysa biraz kalınlaşma ve birazcık da siyahlaşma oldu aslında normalde saçlarım kestane rengidir. şunu da belirteyim ben regein foamla birlikte kullanıyorum normalde adı rogain ama ben avrupadan aldığım için regain olarak geçiyor. tam etkisi ne zaman gösteriyor bundan daha fazla gelişirmi onu bilmiyorum

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 01 Mayıs 2018, 13:48:45 »
Keşke böyle tam bir before after olsa ekimdeki gibi proscarda. Gelişmeler ekim gibi olmadığından net sonuç görmek istiyor kullananlar yoksa inanarak kullanmıyor ve çoğu kısa süre sonra bırakıyor.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Mayıs 2018, 01:29:02 »
yaşım 29 yaklaşık 3 aydır 1/4 oranında proscar kullanıyorum milletin söylediği gibi aman aman bi yan etkisi olmadı herkes birbirini korkutuyor. Cinsel açıdan hiç etkisi olmadı. Ama biraz unutkanlık yaptı sanırım ya da bana öyle geliyor herhangi bir şeyi unutmuyorum ama böyle kafamda hayal meyal kalan şeyler var da unutmuşum gibi geliyor onu da tam çözemedim. Saçlara olan faydasına gelecek olursak ilk 2-3 hafta tam etkisi olmadı ancak dökülme biraz azalmıştı. sonra 1 ay geçti ve saçlarımdaki dökülme epey azaldı önceden duşa girdiğimde ya da saçlarımı yıkadığımda her seferinde yaklaşık 20-30 tel saç dökülürdü şimdi sadece 3-5 tel oluyor mevcut saçlarımdaysa biraz kalınlaşma ve birazcık da siyahlaşma oldu aslında normalde saçlarım kestane rengidir. şunu da belirteyim ben regein foamla birlikte kullanıyorum normalde adı rogain ama ben avrupadan aldığım için regain olarak geçiyor. tam etkisi ne zaman gösteriyor bundan daha fazla gelişirmi onu bilmiyorum

3 ay kullanıp yan etki görmemen normal. Kimin ne zaman yan etkiye maruz kalacağı belli olmuyor. 5 yıl sıkıntısız kullanıp 6. yılın başında bir sürü yan etkiyi yaşayan da var.

Ayrıca yaşadığın unutkanlık "brain fog" olarak geçiyor. Daha sonraki safhalarda unutkanlık yerini dalgınlığa ve konsantrasyon bozukluklarına bırakabilir. Bırakmayadabilir.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 08 Mayıs 2018, 20:25:02 »
uzun süredir- ara ara bırakarak- kullanıyorum.

pek bir yan etkisini görmedim.

ama ha bire yan etkileri okuyup kendi kendinize olumsuz placebo yaşatmayın.

gidin kan verin- sperm verin - baktırın.

cb905

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 20 Mayıs 2018, 19:54:54 »
Ben tam tamına 13 yıldan fazla süredir. proscar kullanıyorum. 4e bölüyorum. Gerçekten saç dökülmem durdu ki inanılmaz hızlı saç kaybediyordum. cinsel yaşamımda da kesinlikle etlilenmedim. Yorumları okuyorum şimdi millet yazmış bir haftadır kullanıyorum libidom yerlerde diye. Senin bunu bir haftada anlaman kıyaslaman mümkün değil. Gönül rahatlığıyla kullan

Facebook Twitter Instagram