Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63691 defa)

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2017, 15:34:22 »
Hocam senin sonucu çok merak ediyorum. Yani doktorun ne söyleyeceğini
Bende gercekten ama suanda beklemekten baska birsey gelmiyor elimden 3 aya kadar turkiyeye giderim diye umuyorum ertesi gunu doktos gidecem

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Ekim 2017, 20:26:26 »
Alternatifi olsa kullanılacak bi ilac değil

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Kasım 2017, 01:19:16 »
Ben üroloğa sordum. Proscar'ı asıl amacı için bile yazmıyorlarmış, eczacı da öyle dedi.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2017, 21:53:44 »
Yanliş anlamayinda ben 3 4 ay gibi kullandim sacma sapan bir ilac gercekten

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2017, 09:37:08 »
Yanliş anlamayinda ben 3 4 ay gibi kullandim sacma sapan bir ilac gercekten

Yanlış anlaşılacak ne yanı var abi? Bu arada 6 aydan önce fark edilir bir etkisi olmuyormuş.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2017, 11:07:20 »
Valla kardeş ben sunuvsoyleyim burda kimsenin aklını karıstirmak degil amacım cinsel yonden soyle etkisi oluyor menide seffaflasma oldu geri duzeldi ama cinsel arzunuz azaliyor mu evet azaluyor ama birlesme sirasinda penis iş goruyor o yonden pek sorun yasamadim ama ikincisinde sorun oluyor birlesme sirasinda yari yolda kaldigim oluyordu bazen cok sorun yapmadim ama en buyuk sorunu ilaca basladim 1 ay sonra msac derim cok kurudu ve dokulme siddetle devam etti biraz sabir dedim sacta 3 4 ay icinde cikis olmaz tabiki ama bende dokulme cok oldu kafa derime yapisti saclar resmen hic hacim kalmadi bilmiyorum ilac hava mi aliyor kullanmayi mi beceremedim bende baya bir eksi yaratti

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Kasım 2017, 13:52:40 »
Valla kardeş ben sunuvsoyleyim burda kimsenin aklını karıstirmak degil amacım cinsel yonden soyle etkisi oluyor menide seffaflasma oldu geri duzeldi ama cinsel arzunuz azaliyor mu evet azaluyor ama birlesme sirasinda penis iş goruyor o yonden pek sorun yasamadim ama ikincisinde sorun oluyor birlesme sirasinda yari yolda kaldigim oluyordu bazen cok sorun yapmadim ama en buyuk sorunu ilaca basladim 1 ay sonra msac derim cok kurudu ve dokulme siddetle devam etti biraz sabir dedim sacta 3 4 ay icinde cikis olmaz tabiki ama bende dokulme cok oldu kafa derime yapisti saclar resmen hic hacim kalmadi bilmiyorum ilac hava mi aliyor kullanmayi mi beceremedim bende baya bir eksi yaratti

Menideki şeffaflaşma ya da kıvam değişimi bir problem olduğu anlamına gelmiyor. Bu yanlış bilinen bir şey. Bunun bir etkisi olduğunu görmek istiyorsanız, sperm sayısını ölçtürmeniz gerekir. Yetişkin insanlar olarak açık konuşalım, benim spermim hep doğal olarak suluydu. Dert değil. Ancak orgazm hissedip boşalamıyorsanız, doz ile ilgili sorun olmuş olması yüksek. Saç derinizdeki problemleri bilemiyorum ama benim okuduğum yan etkiler arasında sanki yoktu. Tekrar bakmam gerekecek. Tabii bu da sizin bunun yaşadığınız gerçeğini değiştirmez. Belki saçınıza özen göstereyim derken başka takviyeler kullandıysanız, onların da etkisi olmuş olabilir. Ya da gerçekten size göre bir ilaç değildir. Ne yazık ki ilacın yan etki gösterdiği %1.5luk kısımdasınızdır.

Benim anlatmaya çalıştığım, memnun olan insanlar şikayet etmez. Sorun yaşayanlar haklı olarak daha çok konuşur. Dolayısıyla kullanmayı düşünen arkadaşların fayda görmeleri çok olasıyken, korkup daha zor çözümlere yönelmeleri zararlarına. Bu arada hormonal düzenleyici bir ilaç olduğu için herkeste bir takım etkilerin hissedilmesi de doğal. Benim mesela testislerime minimal şekilde ağrı yapıyor ama çoğu zaman aklıma bile gelmiyor ağrıdığı (henüz yeni başladım, günlük kullanımda değilim).

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Kasım 2017, 22:09:43 »
Bu ilaca baslamadan önce ciddi bir ilac oldugu icin urolojiye gittim durumu anlattim sac icin kullanacagimi soyledim doktor sasirdi ney dedi aynen boyle bende sac icin bu gibi faydalari oldugunu soyledim bilmiyorum ben dermotoloji önerirse onunla konusursun dedi ben sadece prostat icin recete ediyorum dedi yani uroloji simdiye kadar hic duymamis sonra dermotolojiye gittim ona anlattim bakti sacima bir kac sampuan yazdi kan tahlili yapti bu ilaci ben soyledim onada kendi basta hic soylemedi ben deyince tahlillerine bakalim ona gore dedi sonra ragatlikla kullanabilirsin senin saclarin cikar dedi iste kullanmaya basladim bu gibi sorunlar cikinca tekrar doktora gittim anlattim durumu birak ilaci minoxil kullan dedi minoxil de cok kullandim zamanin da kisacasi usta iyi bir yere ekim yaptiracaksin cozumu bu isin tabiki ekim var ekim var
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 22:12:09 Gönderen: 3838 »

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Kasım 2017, 23:33:58 »
Bu ilaca baslamadan önce ciddi bir ilac oldugu icin urolojiye gittim durumu anlattim sac icin kullanacagimi soyledim doktor sasirdi ney dedi aynen boyle bende sac icin bu gibi faydalari oldugunu soyledim bilmiyorum ben dermotoloji önerirse onunla konusursun dedi ben sadece prostat icin recete ediyorum dedi yani uroloji simdiye kadar hic duymamis sonra dermotolojiye gittim ona anlattim bakti sacima bir kac sampuan yazdi kan tahlili yapti bu ilaci ben soyledim onada kendi basta hic soylemedi ben deyince tahlillerine bakalim ona gore dedi sonra ragatlikla kullanabilirsin senin saclarin cikar dedi iste kullanmaya basladim bu gibi sorunlar cikinca tekrar doktora gittim anlattim durumu birak ilaci minoxil kullan dedi minoxil de cok kullandim zamanin da kisacasi usta iyi bir yere ekim yaptiracaksin cozumu bu isin tabiki ekim var ekim var

Ben de kullanmaya başlamadan ürologla görüştüm, yukarıda da söylemiştim. Garip bir şekilde saça etkilerini bilmiyorlar, o da dermatologa yönlendirmeye kalktı filan. Dermatoloji de saç işini çok bilmiyor. Folik asidine bakar, dediğin gibi şampuan yazdırır. Belki minoxidil yazar ama olayın komik tarafı minoxidil'in saça neden iyi geldiği bilinmiyor. Cidden bilinmiyor. Finasteride'in en azından DHT ile etkisi biliniyor.

Bu arada derinizdeki kuruma ciddi bir ihtimalle minoxidil'den kaynaklıdır. Daha önceki mesajımda kastettiğim buydu. Bu arada minoxidil'in cilde yaptığı tahrişlerden dolayı köpüklü versiyonu var ama Türkiye'de yok galiba. Herkes sıvı versiyonunu deniyor ve pişman olan çok.

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Kasım 2017, 16:16:13 »
Hocam bu finansın artık tüm dünya biliyor bizim buradaki dermatologlar bilmiyor :) kimseye kullanın veya kullanmayın diyemem tabiki sadece öneri olarak soyleyim vertexte biraz acilmaniz varsa kullanın derim yok nordwood 4.5.6. saniz hiç kullanmayın derim vücudunuza verdiğiniz zarardan başka bir şey göremezsiniz  gidin ekim yaptırın tabi suda var ekimden önce birkaç ay önce kullanmaya başlayıp ekim surecindede devam ederseniz işte o zaman size harikalar yaratabilir derim gerisi sizlere kalmis

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Aralık 2017, 23:33:05 »
Yahu bu proscarı 4 e bölsek, bi sıkıntı olur mu ? Bi de bölmek için hap kırıcıdan aldım .

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Aralık 2017, 16:49:56 »
Yahu bu proscarı 4 e bölsek, bi sıkıntı olur mu ? Bi de bölmek için hap kırıcıdan aldım .

Ben öyle kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Yalnız günde bir tane ile başlamayın. Haftada iki, iki haftada bir parça artırarak. Altı aydan önce de bir faydası olmazmış.

İlk aldığımda "amanın noluyor" oldum, sonrasında minimal testis ağrısı ve karın ağrısı yaptı. Şimdilerde içmişim, içmemişim fark etmiyor.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Aralık 2017, 19:51:44 »

Ben öyle kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Yalnız günde bir tane ile başlamayın. Haftada iki, iki haftada bir parça artırarak. Altı aydan önce de bir faydası olmazmış.

İlk aldığımda "amanın noluyor" oldum, sonrasında minimal testis ağrısı ve karın ağrısı yaptı. Şimdilerde içmişim, içmemişim fark etmiyor.
Haftada da iki kere mi alıyım anlamadım. Ekim yaptıralı 1  ay oldu  1  ay boyunca pro-pecia kullandım. Dün pros-cara döndüm

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Aralık 2017, 20:11:35 »
Bir aydır pro-pecia kullanıp yan etki görmediysen, proscar'ı kırıp içersen de bir şey olmaz herhalde.  Yeni başlıyorsan, günlük kullanımla başlama diyecektim. İkisi de finasteride bir farkı olmaması lazım.

Facebook Twitter Instagram