Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63683 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2017, 00:41:27 »
5 yada 4 de bölmelisin .. çok agır gelir 2.5 mg günlük

kullanım seklı 1 mg dir yanı hapın 5 de 1 i yada 4 de 1 i
Global Moderator

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2017, 20:59:48 »

Hintell birsey soracam hic cevrenizde finas kullanipta etkileri hala uzerinde olan kisiler var mi? Yada sadece ben mi øyle hissediyorum bilemedim ocak 1 de biraktim kullanimi 11 ay kullandim suan 7 ay oldu ve duzenli bir spor hayatim var 7 aydan beri etkisi erken bitsin diye vucut gelistirmeye basladim sanki gecmedi tam etkisi bilmiyorum yada ben mi øyle hissediyorum anlamadim turkiyeye gelince bi kontrole gidecem mecbur ben sadece bøyle kisiler var mi diye merak ettim etkisi daha gecmemis olan insanlar var midir?

murabi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2017, 11:16:45 »
Proscar'ı 2'ye bölüp gün aşırı kullanıyorum. Doktor bu şekilde cinsel yönden zararı olmaz dedi. Tecrübesi olan var mı ?

2 haftadır aynı şekilde kullanıyorum. henüz bir zararını görmedim ama ilerledikçe ne olur bilmiyorum.

Roman123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2017, 21:09:58 »
Sac ekimden once proscar kulandiginiza donor bolgedeki saclari guclendirme,  ekimden sonra birakildiginda ekilen saclar hacim kaybediyormu? Yani eski haline geri mi dönüyor? Yoksa ekildigi gibi mi kaliyor ?

Tsk

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2017, 22:53:17 »
Sac ekimden once proscar kulandiginiza donor bolgedeki saclari guclendirme,  ekimden sonra birakildiginda ekilen saclar hacim kaybediyormu? Yani eski haline geri mi dönüyor? Yoksa ekildigi gibi mi kaliyor ?

Tsk

Bunu bende merak ediyorum bilen cevaplayabilirse mükemmel olur

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2017, 09:58:19 »
ekildiği gibi kalıyor eski cılız haline donmuyor ama ekim saçlarının dısındaki saçları etkiler
saçları ekmeydi dersin

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2017, 11:08:44 »
Proscarın kalıcı yan etkileri var kullanımı bırakılsa dahi var. Help prope_cia diye sşte var.  Adamlar bunun için sırf site açmış.   Prospektüste yazan yüzde 2 ye inanmayın

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2017, 21:28:36 »

Hintell birsey soracam hic cevrenizde finas kullanipta etkileri hala uzerinde olan kisiler var mi? Yada sadece ben mi øyle hissediyorum bilemedim ocak 1 de biraktim kullanimi 11 ay kullandim suan 7 ay oldu ve duzenli bir spor hayatim var 7 aydan beri etkisi erken bitsin diye vucut gelistirmeye basladim sanki gecmedi tam etkisi bilmiyorum yada ben mi øyle hissediyorum anlamadim turkiyeye gelince bi kontrole gidecem mecbur ben sadece bøyle kisiler var mi diye merak ettim etkisi daha gecmemis olan insanlar var midir?

Etkilerde iyileşme varsa vücut atıyor demektir. Bence test yaptırıp rasyonel sonuçlara bakmak gerekir. Özelden konuşmuştuk yurtdışında yaşıyordunuz sanırım. Basit bir tahlille sonuç ortaya çıkar.  Psikolojik etki de olabilir sizdeki
🏇🏇

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2017, 10:17:57 »

Etkilerde iyileşme varsa vücut atıyor demektir. Bence test yaptırıp rasyonel sonuçlara bakmak gerekir. Özelden konuşmuştuk yurtdışında yaşıyordunuz sanırım. Basit bir tahlille sonuç ortaya çıkar.  Psikolojik etki de olabilir sizdeki

Gercekten 4 gøzle vizenin cikmasini bekliyorum yaklasik 10 ay oldu gecti ama istenilen seviyede degil 1 tik altinda libedoya bagli eminim cunku libedo hala istenilen seviyede degil ama bir daha tøvbe gercekten o ilaca elimi bile surmem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2017, 13:16:44 »

şuan cevremde Yerli yabancı iletişim içinde olduğum 60 yakın kişi kullanıyordur yan etki gören hrnüz görmedim  Ama şu var ilk aylar piskolojik olarak sürekli kafada ilaç ve yan etkilerini insan düşündüğü için insanı etkiliyor bu ilacı kullanıyosan unutucaksın.. tabi bazı insanlardada yan etki görülebilir ama ben görmedim kendi çevremde. Oyüzden piskolojiktir seninki diye bir iddada bulunmuyorum dostum .
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2017, 13:18:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2017, 16:22:31 »
Finasterid kullananlarda gozaltinda mavilik ve erkek yuz hattinin belirleyicisi yuzdeki yag dokularinda azalma nedeniyle ozellikle cene altindaki fat Dokunun azalmasi. Zamanla feminine bir yuz hattinin ortaya ciktigida cokca gorulen vakalardan.

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2017, 23:57:16 »

şuan cevremde Yerli yabancı iletişim içinde olduğum 60 yakın kişi kullanıyordur yan etki gören hrnüz görmedim  Ama şu var ilk aylar piskolojik olarak sürekli kafada ilaç ve yan etkilerini insan düşündüğü için insanı etkiliyor bu ilacı kullanıyosan unutucaksın.. tabi bazı insanlardada yan etki görülebilir ama ben görmedim kendi çevremde. Oyüzden piskolojiktir seninki diye bir iddada bulunmuyorum dostum .
Anliyorum seni søylediklerine hak veriyorum ama arastirmalarim pekde ic acici degil tabi herkesin genetigi bir degil kimisi erken atiyor kimisi gec kimisi yillar gecsede turkiyeden gørustugum bir uroliji malesef gelen cok kisi var bu ilactan dolayi dedi ama korkulacak birsey olmadiginida dile getirdi

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2017, 09:44:35 »
20 aydır kullanıyorum deneyimlerimi anlatayım bi unutkanlık yaptığı kesin sigara paketini bile nereye koyduğumu unutuyorumcinsel istekte azalma yani ereksiyon sorunu değil .aklınıza gelmiyor cinsellik  20 gün oldu tık yok bazen sonra bende 3 kere oldu kollarda ve bacaklarda kızarıklık özellikle gece yatarken aldigimda vücutta kaşıntı yapıyor spermlerde renk acilmasi da yaptığı doğrudur bende de oldu onun haricinde bi yanetki gormedim işe yarıyor mu peki evet yarıyor özellikle vertexte ise yarıyor sakaklarda bi etkisi yok diyebilirim yani sakaklarda minyaturlesen kıllar varsa bi işe yaramıyor on kisimdada pek bi etkisi yok olanları korumak için kullanılabilir öyle harikalar vadeden bir ilac degil ekimde 40 inci günüm 180 den sonra 3 veya 4 günde birbicerim alternatifi olsa bugün bırakırım ama yok minoxda kullandım onun için ise kumar gibi bisi diyebilirim ilk zamanlarda bi kazançlar oluyor ilerleyen zamanlarda yada biraktiginizda daha büyük kayıplar yaşatıyor bu yüzden kumarın kazananı yoktur ya omur boyu bu kumari oynayacan yada hiç bulasmayacan en garantisi saç ekimi ilaclarbicin buradaki yazdıklarım sadece benim için geçerli şeyler bu ilaçları kullananlar da kişiden kişiye farklılıklar gisterebilir

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2017, 13:13:25 »
20 aydır kullanıyorum deneyimlerimi anlatayım bi unutkanlık yaptığı kesin sigara paketini bile nereye koyduğumu unutuyorumcinsel istekte azalma yani ereksiyon sorunu değil .aklınıza gelmiyor cinsellik  20 gün oldu tık yok bazen sonra bende 3 kere oldu kollarda ve bacaklarda kızarıklık özellikle gece yatarken aldigimda vücutta kaşıntı yapıyor spermlerde renk acilmasi da yaptığı doğrudur bende de oldu onun haricinde bi yanetki gormedim işe yarıyor mu peki evet yarıyor özellikle vertexte ise yarıyor sakaklarda bi etkisi yok diyebilirim yani sakaklarda minyaturlesen kıllar varsa bi işe yaramıyor on kisimdada pek bi etkisi yok olanları korumak için kullanılabilir öyle harikalar vadeden bir ilac degil ekimde 40 inci günüm 180 den sonra 3 veya 4 günde birbicerim alternatifi olsa bugün bırakırım ama yok minoxda kullandım onun için ise kumar gibi bisi diyebilirim ilk zamanlarda bi kazançlar oluyor ilerleyen zamanlarda yada biraktiginizda daha büyük kayıplar yaşatıyor bu yüzden kumarın kazananı yoktur ya omur boyu bu kumari oynayacan yada hiç bulasmayacan en garantisi saç ekimi ilaclarbicin buradaki yazdıklarım sadece benim için geçerli şeyler bu ilaçları kullananlar da kişiden kişiye farklılıklar gisterebilir
Niye devam ediyorsun ben 11 ay kullandim. Ilk 2 ay 0.5 mg kullandim yan etki gørmedim sonraki 9 ay da gørdum yapamadim biraktim 10 ay oldu malesef gecmedi tam olarak gøz yaparken kas cikardik anliycagin sacada etki etmedi turkiyede ilk isim uroloji olacak

Facebook Twitter Instagram