7 sayfanın tamamını okudum
Sonuç: Muallak
Napcaz bunun yerine yan etksi olmayan ne kullanabiliriz
Herkesin yapısı, düşüncesi, hayata bakış açısı farklı. Burda yorum yapan tüm üyeler farklı hayat görüşlerine sahip. Bu nedenle kullan diyen de kullanma diyende olacaktır. Hayat sizin, kendinizi en iyi siz tanırsınız. Bu nedenle finasterid kullanarak/kullanmayarak ortaki riski siz taşıyacaksınız. Kullanımda ilk 1 ay öldüm bittim diyenlerin bir çoğu psikolojik etki ile yazıyor bunları. Çünkü korkarak kullanıyorlar. Korkarak kullanılacaksa bence hiç kullanılmaması daha doğru. Genetik saç dökülmesinin durdurulmasının günümüzde durdurmanın tek anahtarı dht'u baskılamak. Hangi takviyeyi kullanırsanız kullanın dht'u baskılanırsa aynı yanetkileri yaşamanız muhtemel. Genetik dökülmeninde herkes işleyişi aynı değil. Herkesin saç kökleri aynı tepkiyi vermiyor bu yüzden norwood skalası var. Farklı sebeplerden zayıflayan saçları finasterid harici ürünlerle beslemek bir nebze işe yarar. Ancak genetik dökülmeyi tamamen durdurmaya yetmez. Şöyle örnek vermem gerekirse ben genetik dökülmenin baskın olduğu dönemlerde finasterid ile o dönemi atlattım. Şuan baskın bir dökülme yaşamadığım için Xpecia tarzında bir ürün ve bir kaç vitamin desteği ile
idare etmeye çalışıyorum. Ancak tekrar bir dökülme yaşayacağım muhtemel ve bu takviyelerin yetersiz olacağı da bir gerçek. Böyle bir dökülme yaşıyorsanız sizde kendinize göre bir plan hazırlayabilirsiniz. Ama burada daha ben reklam için değilse finasterid harici dökülmesini mutlak suretle frenleyen bir üye görmedim. Sonuç olarak saçlarınız sizin için ne kadar önemli. Görüntünüz ne kadar önemli bunları düşünerek kendiniz karar verin. Yanetkileri kuşkusuz var olmasa herkes kullanır yani burada olan yanetkileri sayfalarca tartışmaya gerek yok. Karar sizin ya kullanacaksınız ya da kullanmayacaksınız...