Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63650 defa)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #75 : 19 Aralık 2018, 19:23:00 »
Yaşın 21 arkadaşım sana ilaç kullan diyemem buna kendin karar vermelisin bir doktorada danış istersen. Eger kullanıyorsan da yanında biotin ve güzel kafein içeren bir şampuan kullanabilirsin.

Hintell’im benim saçlar 22 yaşında başladı dökülmeye. İlk Acıbadem Bakırköy’e Dr.Gökhan Okan’a gittim. Kendisi istanbul’da sayılı ve aranan cildiye doktorlarındandır. Bana propecia ve minoxidil önermişti o yaşıma rağmen.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 19 Aralık 2018, 21:16:13 »
Hintell’im benim saçlar 22 yaşında başladı dökülmeye. İlk Acıbadem Bakırköy’e Dr.Gökhan Okan’a gittim. Kendisi istanbul’da sayılı ve aranan cildiye doktorlarındandır. Bana propecia ve minoxidil önermişti o yaşıma rağmen.

öneriyorlar bılıyorum ama ben karışmam hocam bu yaşlarda bırıne .
Global Moderator

melar

• Full Member
« Yanıtla #77 : 29 Mart 2019, 10:59:54 »

Merhaba Hintell,

20lerinin basinda birinin bu ilaclari almasina neden daha temkinli yaklasiyorsunuz?

Saygilar,
Melar

honda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 30 Mart 2019, 00:35:36 »
Yaş 36 proscar a başladım 1/4 olarak içiyorum 4 günden beri,yanında destek başka bir ilaç kullanmalıyım sadece proscar yeter li mi ?

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 29 Nisan 2019, 02:58:15 »
Proscar' ın deri yoluyla da emilimi olduğunu okumuştum. Bir sıvıda çözülerek direkt kafaya uygulanabilir mi, bilgisi, tecrübesi yada fikri olan var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 01 Mayıs 2019, 02:05:17 »
Proscar' ın deri yoluyla da emilimi olduğunu okumuştum. Bir sıvıda çözülerek direkt kafaya uygulanabilir mi, bilgisi, tecrübesi yada fikri olan var mı?

Finasterid in çalışma mekanızması kana karışarak kandaki dht hormonunu baskılaması ile olusur

Yani yuttugunda saçlarını besleyen bir özelliği yok.

Ezip kafana sürer sen deri omu emer çok az bir miktarı kana karışır ve bir anlamı olmaz pek.

Gene yan etkiler olabilir eger yan etki görücek potansiyeldesen ama bir fayda sağlamaz.
Global Moderator

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 03 Mayıs 2019, 01:19:26 »

"Ezip kafana sürer sen deri omu emer çok az bir miktarı kana karışır ve bir anlamı olmaz pek.
 Gene yan etkiler olabilir eger yan etki görücek potansiyeldesen ama bir fayda sağlamaz."

Bu yazdıkların varsayım mı yoksa tecrübe edilmiş mi? Propecia' nın kısa ürün bilgisinde şöyle bir ifade var "PROPECIA’nın erkek tipi saç dökülmesinde kafaya sürülerek uygulanan başka bir ilaç olan minoksidil ile birlikte kullanımına dair hiçbir veri yoktur." Sanırım adamlar bunu araştırmamışlar. Yani kafaya sürüldüğünde ne olur bilmiyorlar yada biliyor ama paylaşmıyorlar. Neyse bunu denemeyeceğim, bilinen, denenmiş yöntemleri takip etmek en doğrusu değil mi :) Cevap için teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 03 Mayıs 2019, 02:43:18 »

Merhaba Hintell,

20lerinin basinda birinin bu ilaclari almasina neden daha temkinli yaklasiyorsunuz?

Saygilar,
Melar

20 yaş ufak bir yaş değil kullanabilir sorunda yaşamaz yaşı daha büyük insana göre sonucta cinsel olarak daha aktif ... saç dökülmesinin başları seri dökülmeyi finle atlatıp saçları kurtarabilir ..

Neden temkinli yaklaşıyorum aslında ciddi bir sebep yok piskoloji diyelim bana göre küçük olduğu için çok fazla o yaştakilere o tavsiyeleri vermekten kaçınıyorum:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 03 Mayıs 2019, 02:46:06 »

"Ezip kafana sürer sen deri omu emer çok az bir miktarı kana karışır ve bir anlamı olmaz pek.
 Gene yan etkiler olabilir eger yan etki görücek potansiyeldesen ama bir fayda sağlamaz."

Bu yazdıkların varsayım mı yoksa tecrübe edilmiş mi? Propecia' nın kısa ürün bilgisinde şöyle bir ifade var "PROPECIA’nın erkek tipi saç dökülmesinde kafaya sürülerek uygulanan başka bir ilaç olan minoksidil ile birlikte kullanımına dair hiçbir veri yoktur." Sanırım adamlar bunu araştırmamışlar. Yani kafaya sürüldüğünde ne olur bilmiyorlar yada biliyor ama paylaşmıyorlar. Neyse bunu denemeyeceğim, bilinen, denenmiş yöntemleri takip etmek en doğrusu değil mi :) Cevap için teşekkürler.

Var sayımdan çok ilaçların vucutta çalışma mekanızmasını iyi kavrayıp ne olucağını kestirmek diyelim
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #84 : 14 Ekim 2019, 22:34:21 »
Hintell  finasteride  ilk başlayan  biri 4 bölüp     ilacı hangi saat alması lazım?   Sanırım her gün aynı saat almak lazım?   İlk başlayan birine   ne gibi tavsiye  vere bilirsin   

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 14 Ekim 2019, 23:31:53 »
Proscar   bu finasteride  fark varmı Almanya  aldım  bunu

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 14 Ekim 2019, 23:33:34 »
 :)7

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 14 Ekim 2019, 23:41:04 »
Eskiden   propecia  kulandim 8 aya yakın bundan 6 sene önce    5 mg aldım ilk 1 hergün  bilmediğim  için sonra  3 boldum    sonra baktım ufaklik    arızalar çıktı ☺ bıraktım  şimdi tekrar başlıyoruz  4 bölüp  içecem  mercimek  kadar ufak bide 4 bölüyorsun    insan düşünüyor  bu ufacık şeyden ne faydası  olacak    eczane  hap kırıcı aldım    bu arada aç karnına  alinirmi

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 14 Ekim 2019, 23:42:20 »
Proscar  propecia  değil ☺

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 15 Ekim 2019, 01:45:57 »
bruce willis'li, jason statham'lı, dwayne johnson'lı günler hepinize... ☺