Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63667 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #60 : 26 Temmuz 2018, 19:49:59 »
evet miniaturize olmus saci kalinlastirdigi kanitlanmis ama sende etki edermi oda 90% larda evet...
birden olacak bir durum degil hata ilk haftalar dokulme oluyor sonra kesiliyor sonuc gormek icin 6 ay gerekli..

bu konuda ne sonuclar gordum sanki sac ekimi yaptirmis gibi sonuc alanlar ama bu insanlar sac icin yasiyorlar zehir getir saca faydali de icerler yemin olsun boyle gavurlar turkler gibi degil korkuyorlar yaslanmaktan saclarin gitmesinden turkler aha ekiyolarmis gider ektiririm asa mahaleye acilsin hele der gecerler

finasin tek yan etkisi vucuta kirmizi ufak lekeler yapmasi onuda dozunu iyi ayarlarsan yapmaz diye dusunuyorum hormanal dengeyi birden sarsmayacaksin ufak ufak basla ufak ufak devam et bigun 2 mg bir gun 0.5 yapma o zaman sorun oluyor
hocam cok sağol aydinlattiğin icin.bir kac sorum daha olacak bilenler de yaniltlarsa cok iyi olur bazı doktorlar ilacın bölünmesine karşı dış yüzeyinde kaplama olduğu icin kaplama parcalandiğı zaman ilaç mide de çözündüğünden mide tarafından ilacın etkisi yok oluyormuş.dısındaki kaplama zarar görmeden bu ilaç bagirsaklarda cözünmesi gerekliymiş bu doğrumu sizin cevrenizde proscar kullanıp fayda gorenler var mı peki?

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 26 Temmuz 2018, 20:41:30 »
hocam cok sağol aydinlattiğin icin.bir kac sorum daha olacak bilenler de yaniltlarsa cok iyi olur bazı doktorlar ilacın bölünmesine karşı dış yüzeyinde kaplama olduğu icin kaplama parcalandiğı zaman ilaç mide de çözündüğünden mide tarafından ilacın etkisi yok oluyormuş.dısındaki kaplama zarar görmeden bu ilaç bagirsaklarda cözünmesi gerekliymiş bu doğrumu sizin cevrenizde proscar kullanıp fayda gorenler var mı peki?
Bu dediğiniz film kaplı veya kapsüllü her ilaç için geçerli.  Bazı ilaçlar midede bazıları bağırsakta çözülüyor.  İlaca müdahale etmek her ilaç için etkileşimi değiştirir.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 27 Temmuz 2018, 15:24:09 »
benim gibi proscar var türevi kullanmak istemeyenler için 3 ilacın içeriğini derledim.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 27 Temmuz 2018, 19:35:36 »
Bu dediğiniz film kaplı veya kapsüllü her ilaç için geçerli.  Bazı ilaçlar midede bazıları bağırsakta çözülüyor.  İlaca müdahale etmek her ilaç için etkileşimi değiştirir.
yani sizin görüşünuz bölündüğü zaman etkisi yok mu oluyor

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 27 Temmuz 2018, 19:45:25 »
kardesim kimyager gibi dizelemis ellerine saglik helal olsun....
proscarin etkisi kaybolmasi gibi bir durum soz konusu degil... finasterid kullananlar devamli boluyorlar haplari... ama kafandaki kuskulari yok etmek icin capsuler icine koy bolunmus parcayi oyle salla eczanede satilir capsul bos

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 27 Temmuz 2018, 20:00:02 »
yani sizin görüşünuz bölündüğü zaman etkisi yok mu oluyor
İlacın kapsül yada film kaplı olması ilacın erimesi gereken mide yada bağırsağa ulaşması içindir.  Durumuna göre midede çözülemeyen bağırsakta çözülür. Etki açısından normal şartların dışına çıkabilir.  Mesela kapsüllü içi toz olan ilaçları bazı insanlar içini çıkarıp tozunu içer bu çok tehlikelidir o toz dilden anında kana karışır. Ani kalp krizi yada farklı spazmlara sebep olabilir. Sitede bilinen bu ilaçları parçalayıp içen arkadaşlar var zaten.  Demekki bu ilaç için sorun yaşamamışlar.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 27 Temmuz 2018, 21:02:17 »
kardesim kimyager gibi dizelemis ellerine saglik helal olsun....
proscarin etkisi kaybolmasi gibi bir durum soz konusu degil... finasterid kullananlar devamli boluyorlar haplari... ama kafandaki kuskulari yok etmek icin capsuler icine koy bolunmus parcayi oyle salla eczanede satilir capsul bos
evet hocam bunu düsünmustum ama satilir mi diye soru isareti kalmısti kafamda mantikli geldi bana yarin temin edeyim hemen

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 27 Temmuz 2018, 21:19:43 »
İlacın kapsül yada film kaplı olması ilacın erimesi gereken mide yada bağırsağa ulaşması içindir.  Durumuna göre midede çözülemeyen bağırsakta çözülür. Etki açısından normal şartların dışına çıkabilir.  Mesela kapsüllü içi toz olan ilaçları bazı insanlar içini çıkarıp tozunu içer bu çok tehlikelidir o toz dilden anında kana karışır. Ani kalp krizi yada farklı spazmlara sebep olabilir. Sitede bilinen bu ilaçları parçalayıp içen arkadaşlar var zaten.  Demekki bu ilaç için sorun yaşamamışlar.
benim kafamdaki soru işareti şudur belki cok ince detaylı düsünüyor olabilirim fazla takıntili olduğumdan buda.yani mide de çözülen ilaçlar ile bağirsakta çözülen ilaç etkisi farklı olabilir bilmem ne kadar doğru bazı ilaclarlar mide asidi tarafından etkisi yok oluyormuş bunun icinde dış yüzeyindeki film kaplama nedeni de midede bir müddet bekleyim bagirsaklara varana kadar kaplama eriyip bagirsakta da ilacin erime sebebi de belki bazi ilaclar dedigim gibi mide asidi tarafindan etkisi kayip olup hic etkisi kalmiyor olabilir.çunkü bazilari p..pecia dan fayda görup proscardan fayda gormediklerini belirtiyor sebebi bu olabilir diye düşünüyorum

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 27 Temmuz 2018, 21:54:28 »
benim kafamdaki soru işareti şudur belki cok ince detaylı düsünüyor olabilirim fazla takıntili olduğumdan buda.yani mide de çözülen ilaçlar ile bağirsakta çözülen ilaç etkisi farklı olabilir bilmem ne kadar doğru bazı ilaclarlar mide asidi tarafından etkisi yok oluyormuş bunun icinde dış yüzeyindeki film kaplama nedeni de midede bir müddet bekleyim bagirsaklara varana kadar kaplama eriyip bagirsakta da ilacin erime sebebi de belki bazi ilaclar dedigim gibi mide asidi tarafindan etkisi kayip olup hic etkisi kalmiyor olabilir.çunkü bazilari p..pecia dan fayda görup proscardan fayda gormediklerini belirtiyor sebebi bu olabilir diye düşünüyorum
Olabilir tabiki.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 07 Ağustos 2018, 11:12:40 »
yeni ilaç içerik listesi

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 07 Ağustos 2018, 15:18:09 »
yeni ilaç içerik listesi
sizce hangisini kullanmak gerek yada yarar mı bunlar ben byopecia kullanmak isterim iceriğinde vitamin takviyeleride var

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 07 Ağustos 2018, 15:30:03 »
yani maliyetlerine ve içeriklere göre değerlendirdiğimizde bence ucuzdan pahalıya + az dan dolu içeriğe sanırım şöyle olur.

1-solgar+byopecia
2-sepenatural+byopecia
3-sepenatural+biarin man (biotin bunda yüksek)
extra Alopecia 5000 biotinde kullanılabilir bence.

Bu sadece benim gibi proscar kullanmak istemeyenler için öneridir!!!

Otantikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 11 Ağustos 2018, 12:15:01 »
5 yada 4 de bölmelisin .. çok agır gelir 2.5 mg günlük

kullanım seklı 1 mg dir yanı hapın 5 de 1 i yada 4 de 1 i

Hintell hocam yaşım 21 bu zamana kadar hic bir ilac vs kullanmadım tepe kısmım Biraz zayıf ve sakaklardada aynı sorun var saçlarım şuan çok cansız ve ilaç tedavisine başkanı istiyorum. Proscar'in yanında onerebilecegin şeyler var mı?

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 18 Aralık 2018, 11:10:06 »
Ben 3 4 gün 1 mg alıyorum proscari penisim eskiye oranla yavaş yavaş kalktı otantik biri ense bolgen normal sana tavsiyem kan tahlili yaptır tiroit testi d vitamin, biotin, demir,  b 12 testi bunları yaptır ayrıca saçı kan besliyor kafanı her gün 5 dk aşağı da tut yüzüne kafana masaj yap

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 18 Aralık 2018, 11:25:08 »
Yaşın 21 arkadaşım sana ilaç kullan diyemem buna kendin karar vermelisin bir doktorada danış istersen. Eger kullanıyorsan da yanında biotin ve güzel kafein içeren bir şampuan kullanabilirsin.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram