Gönderen Konu: PROSCAR Kullanımı  (Okunma sayısı 63680 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR Kullanımı
« Yanıtla #45 : 20 Mayıs 2018, 20:07:45 »
Ben tam tamına 13 yıldan fazla süredir. proscar kullanıyorum. 4e bölüyorum. Gerçekten saç dökülmem durdu ki inanılmaz hızlı saç kaybediyordum. cinsel yaşamımda da kesinlikle etlilenmedim. Yorumları okuyorum şimdi millet yazmış bir haftadır kullanıyorum libidom yerlerde diye. Senin bunu bir haftada anlaman kıyaslaman mümkün değil. Gönül rahatlığıyla kullan
hocam bir kac sorum olacak ben 3 4 ay kullandim dokulmem hic kesilmedi ayni sekilde devam etti biraktim peki sen evlimisin eger evliysen cocugun oldumu finası kullandigin surece

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 21 Mayıs 2018, 16:56:57 »
Sac ekdirdikden sonra  Dokdurumun tavsiyesi  ile  7 Ay  kullandim. Cinsek isdeksizlik menide seffaflasma unutkanlik  SIK idrara  cikma ve  Gogusde buyume yapdi. Ilacin Saca cok  buyuk  yarari   var  bu dogru. Ilaci burakdim  Gogus  buyumesi  haric  butun  yan etkileri  gecdi  Gogus  buyumesi kaldi. Genc arkadaslara  tavsiyem  bu  ilaci kullanmayin. Onun yerine  minoksil  kullanin. Minoxsil  balangicda kasinti  yapabilir. Eger  kasinti yaparsa Alpecin Haar Wasser  ( ALPECIN SAC SUYU  )  kullanin. Kasintiyi  kesecekdir.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 30 Mayıs 2018, 12:28:31 »
20 aydır kullanıyorum deneyimlerimi anlatayım bi unutkanlık yaptığı kesin sigara paketini bile nereye koyduğumu unutuyorumcinsel istekte azalma yani ereksiyon sorunu değil .aklınıza gelmiyor cinsellik  20 gün oldu tık yok bazen sonra bende 3 kere oldu kollarda ve bacaklarda kızarıklık özellikle gece yatarken aldigimda vücutta kaşıntı yapıyor spermlerde renk acilmasi da yaptığı doğrudur bende de oldu onun haricinde bi yanetki gormedim işe yarıyor mu peki evet yarıyor özellikle vertexte ise yarıyor sakaklarda bi etkisi yok diyebilirim yani sakaklarda minyaturlesen kıllar varsa bi işe yaramıyor on kisimdada pek bi etkisi yok olanları korumak için kullanılabilir öyle harikalar vadeden bir ilac degil ekimde 40 inci günüm 180 den sonra 3 veya 4 günde birbicerim alternatifi olsa bugün bırakırım ama yok minoxda kullandım onun için ise kumar gibi bisi diyebilirim ilk zamanlarda bi kazançlar oluyor ilerleyen zamanlarda yada biraktiginizda daha büyük kayıplar yaşatıyor bu yüzden kumarın kazananı yoktur ya omur boyu bu kumari oynayacan yada hiç bulasmayacan en garantisi saç ekimi ilaclarbicin buradaki yazdıklarım sadece benim için geçerli şeyler bu ilaçları kullananlar da kişiden kişiye farklılıklar gisterebilir
Niye devam ediyorsun ben 11 ay kullandim. Ilk 2 ay 0.5 mg kullandim yan etki gørmedim sonraki 9 ay da gørdum yapamadim biraktim 10 ay oldu malesef gecmedi tam olarak gøz yaparken kas cikardik anliycagin sacada etki etmedi turkiyede ilk isim uroloji olacak
Merhaba siz proscar mı projpecia mı kullandınız acaba, yurtdışı abd de misiniz?
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2018, 12:39:07 Gönderen: byata »

cb905

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 06 Haziran 2018, 13:56:30 »
14 yıldır proscar'ı 4'e bölüp kullanıyorum. Aynı zamanda minoksil kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini görmedim. Saçım çok hızlı dökülüyordu. Günde 400-500 tel saydığım oluyordu. Kısa sürede ön taraflar açıldı. Kullanmaya başladıktan sonra dökülme tamamen durdu hatta %10 luk bir artış oldu. Keşke dökülme ilk başladığında kullansaydım.

cb905

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 06 Haziran 2018, 13:59:50 »
Ben tam tamına 13 yıldan fazla süredir. proscar kullanıyorum. 4e bölüyorum. Gerçekten saç dökülmem durdu ki inanılmaz hızlı saç kaybediyordum. cinsel yaşamımda da kesinlikle etlilenmedim. Yorumları okuyorum şimdi millet yazmış bir haftadır kullanıyorum libidom yerlerde diye. Senin bunu bir haftada anlaman kıyaslaman mümkün değil. Gönül rahatlığıyla kullan
hocam bir kac sorum olacak ben 3 4 ay kullandim dokulmem hic kesilmedi ayni sekilde devam etti biraktim peki sen evlimisin eger evliysen cocugun oldumu finası kullandigin surece

Evet hocam 3 yıldır evliyim.Ama çocuk yapmadım. Sadece çocuk yapmaya karar verdiğinde ilişkiden 2 gün önce bırak diyorlar.  İlk 3-4 ay da etkisini göremezsin. Ben sadece 4 ay dökülmenin biraz azaldığını hissettim. 6 ayı buldu gözle görülür azalma.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 06 Haziran 2018, 23:12:41 »

Çocuk planlarken 3 gün öncesinde ilacı bırakmak?bunu netdem duydunuz hocam ben ilk defa duyuyorum ayrıca çocuk üzerinde nasıl bir riski var bilginiz varmı?
Evet hocam 3 yıldır evliyim.Ama çocuk yapmadım. Sadece çocuk yapmaya karar verdiğinde ilişkiden 2 gün önce bırak diyorlar.  İlk 3-4 ay da etkisini göremezsin. Ben sadece 4 ay dökülmenin biraz azaldığını hissettim. 6 ayı buldu gözle görülür azalma.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 07 Haziran 2018, 17:03:24 »
6 ay 1 sene olmasın o :)
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 16 Haziran 2018, 22:56:58 »
saç ekim sonrası xpecia dahamı masum. xpecia nasıl etki yapar saça, yan etkileri nelerdir acaba?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 17 Haziran 2018, 08:24:19 »
saç ekim sonrası xpecia dahamı masum. xpecia nasıl etki yapar saça, yan etkileri nelerdir acaba?

Xpecia değil de, byopecia multiplex öneririm. İçeriği dolayısıyla 1 - 2 gömlek daha üstün bir ilaç

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 17 Haziran 2018, 19:51:45 »

Xpecia değil de, byopecia multiplex öneririm. İçeriği dolayısıyla 1 - 2 gömlek daha üstün bir ilaç

Yan etki konusunda nasıl acaba?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 18 Haziran 2018, 03:12:03 »

Yan etki konusunda nasıl acaba?

Yaklaşık 45 gündür kullanıyorum. Bundan 1 hafta öncesine kadar libidom tavanken şu an  saw palmetto’dan olsa gerek  biraz cinsel isteksizlik yaptı o kadar. İdrarınız da baya sarı ve portakal gibi kokacaktır içeriğindeki diğer vitaminlerden. Ben günde 1 tablet alıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 20 Haziran 2018, 16:58:29 »
her ılaç kullanımında ıdrarda osekılde renk degığısımı ve koku oluyor...
Global Moderator

atomkarınca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 15 Temmuz 2018, 21:46:36 »
Kafam karıştı. proscar işe yaramıyor mu? halbuki çok iyi sonuçlar okudum. Yan etki için de dr kontrolunda ayarlamak lazım herhalde??  :o

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 24 Temmuz 2018, 17:16:02 »
Kafamda cok sayida tüylenmis kendi mevcut saclarim var proscar bunlari kalınlaştırip saç kivamina getiriyor mu?

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 26 Temmuz 2018, 01:32:33 »
evet miniaturize olmus saci kalinlastirdigi kanitlanmis ama sende etki edermi oda 90% larda evet...
birden olacak bir durum degil hata ilk haftalar dokulme oluyor sonra kesiliyor sonuc gormek icin 6 ay gerekli..

bu konuda ne sonuclar gordum sanki sac ekimi yaptirmis gibi sonuc alanlar ama bu insanlar sac icin yasiyorlar zehir getir saca faydali de icerler yemin olsun boyle gavurlar turkler gibi degil korkuyorlar yaslanmaktan saclarin gitmesinden turkler aha ekiyolarmis gider ektiririm asa mahaleye acilsin hele der gecerler

finasin tek yan etkisi vucuta kirmizi ufak lekeler yapmasi onuda dozunu iyi ayarlarsan yapmaz diye dusunuyorum hormanal dengeyi birden sarsmayacaksin ufak ufak basla ufak ufak devam et bigun 2 mg bir gun 0.5 yapma o zaman sorun oluyor

Facebook Twitter Instagram