Valla kardeş ben sunuvsoyleyim burda kimsenin aklını karıstirmak degil amacım cinsel yonden soyle etkisi oluyor menide seffaflasma oldu geri duzeldi ama cinsel arzunuz azaliyor mu evet azaluyor ama birlesme sirasinda penis iş goruyor o yonden pek sorun yasamadim ama ikincisinde sorun oluyor birlesme sirasinda yari yolda kaldigim oluyordu bazen cok sorun yapmadim ama en buyuk sorunu ilaca basladim 1 ay sonra msac derim cok kurudu ve dokulme siddetle devam etti biraz sabir dedim sacta 3 4 ay icinde cikis olmaz tabiki ama bende dokulme cok oldu kafa derime yapisti saclar resmen hic hacim kalmadi bilmiyorum ilac hava mi aliyor kullanmayi mi beceremedim bende baya bir eksi yaratti
Menideki şeffaflaşma ya da kıvam değişimi bir problem olduğu anlamına gelmiyor. Bu yanlış bilinen bir şey. Bunun bir etkisi olduğunu görmek istiyorsanız, sperm sayısını ölçtürmeniz gerekir. Yetişkin insanlar olarak açık konuşalım, benim spermim hep doğal olarak suluydu. Dert değil. Ancak orgazm hissedip boşalamıyorsanız, doz ile ilgili sorun olmuş olması yüksek. Saç derinizdeki problemleri bilemiyorum ama benim okuduğum yan etkiler arasında sanki yoktu. Tekrar bakmam gerekecek. Tabii bu da sizin bunun yaşadığınız gerçeğini değiştirmez. Belki saçınıza özen göstereyim derken başka takviyeler kullandıysanız, onların da etkisi olmuş olabilir. Ya da gerçekten size göre bir ilaç değildir. Ne yazık ki ilacın yan etki gösterdiği %1.5luk kısımdasınızdır.
Benim anlatmaya çalıştığım, memnun olan insanlar şikayet etmez. Sorun yaşayanlar haklı olarak daha çok konuşur. Dolayısıyla kullanmayı düşünen arkadaşların fayda görmeleri çok olasıyken, korkup daha zor çözümlere yönelmeleri zararlarına. Bu arada hormonal düzenleyici bir ilaç olduğu için herkeste bir takım etkilerin hissedilmesi de doğal. Benim mesela testislerime minimal şekilde ağrı yapıyor ama çoğu zaman aklıma bile gelmiyor ağrıdığı (henüz yeni başladım, günlük kullanımda değilim).