Gönderen Konu: 01.07.2017-Arenamed-5500 greft  (Okunma sayısı 13496 defa)

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 01.07.2017-Arenamed-5500 greft
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2017, 01:11:30 »
Doğrudur daha süreç devam ediyor bakalım ne göreceğiz. Dönor için tavsiyeniz var mı?
hocam donör için tavsiye arenamed e ekim yaptirmamak

Bu güzeldi :)  Ama olan olmuş bu saatten sonra forumdaki bu konuda bilgili kişilerin yardımcı olması ve bir an önce toparlanması gerekiyo donörün . İnsanın psikolojisinde çok etkiliyor

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2017, 01:57:33 »
Bazi arkadaslar cidden iyi niyetiyle yazarken bazilari oyle yazmiyor. Biride yazmis okumus adam bile arenamede ektiriosa diye kimse bu forumu daha onceden gormemsti googlea sikayet yazinca herhangi birsey cikmiyordu. Ve sosyal medyada paylastigi resimlerde fena olmayinca buraya ektiriyor insan. Dostum donore gelince ne yapsan bos bol bol soguk suyla yika surec boyunca bende arenamedde ektirdim. 3 ay civarlarinda hafif bir toplicak ama asil toplama 4-5 aylarda olucak ona gore hazirla kendini. Zorlu surec arenada ektiren icin dahada zor.

Gurbet

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2017, 02:40:25 »
Arkadaslar hocamizi uzmek icin boyle bir sey yazmadim. Aslinda demek istedigim sey cok acik. Arenamede ektrirmissin ve bu saatten sonra yapilacak pek bisey yok donor icin. Kimine gore zeytinyag surmek iyi gelir, baskasina gore soguk su bir baskasina gore ilac takviyesi ama gozuken koy kilavuz gerektirmez. Arkadasin donoru hirpalanmis (insallah duzelecek) ama en az 3 ay sac kirani olmus gibi dolasacaksin hocam. Bunu tum arenamed ekimlerinde goruyoruz (bu sitede konu acanlar boyle). Dua et ki duzelsin..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2017, 06:30:48 »
Arkadaslar hocamizi uzmek icin boyle bir sey yazmadim. Aslinda demek istedigim sey cok acik. Arenamede ektrirmissin ve bu saatten sonra yapilacak pek bisey yok donor icin. Kimine gore zeytinyag surmek iyi gelir, baskasina gore soguk su bir baskasina gore ilac takviyesi ama gozuken koy kilavuz gerektirmez. Arkadasin donoru hirpalanmis (insallah duzelecek) ama en az 3 ay sac kirani olmus gibi dolasacaksin hocam. Bunu tum arenamed ekimlerinde goruyoruz (bu sitede konu acanlar boyle). Dua et ki duzelsin..

Eminim kimseyi üZmek niyetinde degilsindir Fakat dediğin üzere demek istediğin şey mesajında  çok açık degil. Zeytinyağı sürmek yarayı nemli tutmak , soğuk suyla yıkamak kan akışını hızlandırmak adına elle tutulur yöntemler olabilir.Ama bu durumdaki birine "durumun Allah lık, 5 vakit namaz+nafile namazı kıl belki düzelir " dersen , hasta ile dalga geciyorsun anlamı taşır.Sen bahsettigin yöntemler ile Allah'a olan borç ödenir, ahirete hazırlık yapılır.Namaz ile oruç ile saç çıkmaz, çıkaydı millet saç ektirmeye masaya oturup bunca emek para harcayacağına "Kabe-i muazzama ziyareti " gerçekleştirir , hatta birkaç ziyaret ile yara bere olmadan şakak ve vertex bölgelerinde bile yoğun gür saclara sahip olurdu.
Böyle bir durum olmayacağı için mesajından açıkça anlayabileceğimiz 2 anlam çıkartılıyor.
1.sen bu yazdıklarımı  bilmiyorsun
Yada 2. Olarak hasta ile dalga geçiyorsun.

Şimdi demem o ki, zaten sürecin kendisi çok ama çok sıkıntılı, bu durum Koray a da ektirsen, Kula a da ektirsen değişmiyor.Üzerine donör ile alakalı sıkıntıların var ise ve yaşınız bu denli genç ise stress olayı çok daha zora sokuyır ki, Buda sonucu olumsuz etkileyecektir. Eywalla kimseye morali düzelsin diye yalan söylemeyelim ama illa ki yorum yapmak zorunda değilsiniz, yorum yapacam derekende dalga gecer imalar çıkabilecek mesajlardan uzak duralım.zira bu herşeyden önce günah sonrasında ise ahlaki anlamda doğru değildir.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2017, 18:15:22 »
donör için tavsiyem prp uygulatın.5000 den fazla ölü doku ilerleyen yaşlarda sıkıntı çıkarır.arenamedde santrifüj cihazı var.bir şekilde kaliteli bir prp kiti edinin kuruma verin uygulasınlar.yada imkanınız varsa kaliteli bir yerde kendiniz yaptırınız.ayrıca kendinize bir tane dermaroller edinin uygulama sonrası ozon yağı ile masaj uygulaması yapınız

Iamteacher

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2017, 20:51:07 »
donör için tavsiyem prp uygulatın.5000 den fazla ölü doku ilerleyen yaşlarda sıkıntı çıkarır.arenamedde santrifüj cihazı var.bir şekilde kaliteli bir prp kiti edinin kuruma verin uygulasınlar.yada imkanınız varsa kaliteli bir yerde kendiniz yaptırınız.ayrıca kendinize bir tane dermaroller edinin uygulama sonrası ozon yağı ile masaj uygulaması yapınız
Çok teşekkür ederim peki bu dediğinizi hemen mi yaptırayım yoksa şok dökülmelerden sonra mı yapmamı tavsiye edersiniz?

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2017, 22:46:06 »
Bu arada arkadaş tavsiyesiyle solgar biotin(5mg)+ xpecia +hair Forte+ sawpoo şampuan sipariş ettim pazartesi elimde olacak.
Xpecia'nın da içeriğinde biotin var. Solgar ile birlikte kullanacaksınız.Biotinin sivilce yapmak gibi bir yan etkisinin olduğu aklınızda bulunsun. Üç sayfada donör dışında değerlendirme gelmemiş. Ön çizgiyi beğendim, kafa şeklinize güzel oturmuş. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Güzel şeyler düşünün. Sizler paylaşım yapmasanız, burdan size ahkam kesenler neyin ne olduğunu bilmeyecekti.

Iamteacher

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2017, 23:01:08 »
Teşekkür ederim zaten başıma gelenler başkasının başına gelmiş gibi davranıyorum. Önemli olan şuan neler yapabileceğim. Olmuşa ölmüşe çare yok. Bu arada arkadaşlar ben bugün ufak bir kaza geçirdim. Dönoruma dikiş atıldı. İlerisi için sorun olur mu?

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2017, 23:06:55 »
Teşekkür ederim zaten başıma gelenler başkasının başına gelmiş gibi davranıyorum. Önemli olan şuan neler yapabileceğim. Olmuşa ölmüşe çare yok. Bu arada arkadaşlar ben bugün ufak bir kaza geçirdim. Dönoruma dikiş atıldı. İlerisi için sorun olur mu?

Kardeşim sendeki nasıl bir şanssızlıktır . Gerçekten çok geçmiş olsun . İnşallah bi sorun olmaz .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2017, 23:08:49 »
geşmiş olsun sorun olmaz ..
Global Moderator

Iamteacher

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2017, 23:16:19 »
İnşallah bişi olmaz teşekkür ederim :)

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2017, 23:53:26 »
Geçmiş olsun hocam.Tecrübeli arkadaşlar cevaplamış. Temennimiz o yönde.

Iamteacher

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Temmuz 2017, 13:27:11 »
Arkadaşlar 10.gün :)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2017, 13:44:15 »