Ekim öncesinde görüştüğüm diğer hocaların fikrini de paylaşmak istiyorum:
ASMED online consultasyon ile 5000 greft (tüm açıklık için) 2 günlük operasyon önerdi.
Şahin hoca açıklığın hala kararsız olduğunu, ön çizginin şuan iyi olduğunu ama dökülebileceğini, ben istersem ekim yapabileceğini ama öneri olarak biraz daha beklememi söyledi (3500 greft demişti sanırım) . Ekim olursa ya vertex ya ön taraftan birini seçmemi, diğer kısmı ise 1 yıl sonra yapabileceğimizi söyledi.
Serdar Gökrem ön çizgiyi koruyup arkasına ekim yapacağını, 2. Yılda da vertex ekimi yapabileceğini söyledi. Yüksek greft sayıları verdi.
HLC'den de yüksek greftli ve yüksek bütçeli bir teklif gelmişti, hafızam tamamen silmiş
Ücreti yüksek bulunca da 8'de 1'i fiyatına ekim yaptıkları bir yer daha varmış (Akay hastanesindeydi sanırım), fiyatı yüksek bulan Türk hastalarımızı oraya yönlendiriyoruz, operasyon aynı dediler. Görüşmedim orayla. Olay biraz garip geldi bana.
Bunlar dışında bir kaç yerden yine resimler üzerinden teklifler aldım. ASMED, Şahin hoca ve Muttalip hoca dışındakileri pek değerlendirdim sayılmaz.