Gönderen Konu: Kafası kel yada 50-100 tel kalmışlarin ekimlerini nasıl görebilirim  (Okunma sayısı 677 defa)

Erkan Mihr

• Full Member
Önemli olan olmayan tarlaya nasıl Ekim yapmışlar. Olmayana iyi yapan olana zaten iyi yapar.. çoğunuz zaten saçı olanlara ooo dostum iyi olmuş diyorsunuz.. onları ucuz ekiplerde yapar.. kel yada üç beş tel kalmışlarin ekimlerideki başarıyı yada başarısızlığı görmek isterdim

explosen

• Hero Member
var forumda greft sayıları yüksek ve 2 ekim yaptırılış başlıklara bakarsan görürsün  tarla ya ekim için dönor iyi tohum da bulunması gerekiyor yanlızca
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Erkan Mihr

• Full Member
Aynen dostum donorde sağlam olması lazım zaten üstte saçı olanın arka donuru iyi oluyor, fakat üst komple kel olanda donor o kadar yeterli olamıyor.. hem iki Ekim hem dönor kısıtlı.. asıl ustalık isteyen bu tarz ekimler

Salvador

• Hero Member
Aynen dostum donorde sağlam olması lazım zaten üstte saçı olanın arka donuru iyi oluyor, fakat üst komple kel olanda donor o kadar yeterli olamıyor.. hem iki Ekim hem dönor kısıtlı.. asıl ustalık isteyen bu tarz ekimler
O tarz ekimler maalesef çim adamdan oteye gitmiyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Erkan Mihr

• Full Member
Bir cim adamda ben oldum desene dostum 🙂

Salvador

• Hero Member
Bir cim adamda ben oldum desene dostum 🙂
Geçmiş olsun :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

kelaynak3636

• Sr. Member
Tanıdığım biri vardı böyle.Nw6-7 arası,ön çizgiden donöre kadar full kel.Vertexe dokunmadan sadece ön bölgeye ektirdi,tepe full kel ama ben beğendim.Fin kullanıyor mu bilmiyorum ama ektirmeden önce de donördeki saçları kalın telli,sağlıklıydı.Güçlü bir donörün yoksa hiç bulaşma
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Erkan Mihr

• Full Member
Dostum girdik bile.. 15 gün oldu.. tepede 25 tel saç kalmıştı.. benim niyetim çok saçım olsun fon falan değil tepe kapansın saç görünsün yeter ,alnım gibi olmasindi.. beklentim düşüktü.. donor fena değil.. aslında verteste aşağı inmiş olsada olan bölge sıktı dar olmasina rağmen.. greft 2900 civarı. Biraz seyrek görünüm var şuan.. bunlar şoktan sonra çıksa yeter bana.. yaş 40 zaten bereket versin derim ..

Facebook Twitter Instagram