Exelans demek istedigim asiri bi agri uyurken falan bide anestezi igneleri yuzune iniyomu kac gunde geciyo vede sen kacgun sonra sokaga ciktin ilk yikama haric
1-Dostum simdi nedesem ki
kisiden kiseye degisir diye düsünüyorum.sunu demek istiyorum yani,kimi insan vardir cani tatlidir ufak acilara bile dayanamaz...ben öyle cani tatli biri olmama ragmen ignelerin (anastezi)ilk 5/10 tanesinin vurulma sirasinda enjektörün icindeki sividan dolayi birazcik yanma hissettim...sonrasinda zaten uyusma etkisini hemen gösterdigi icin diger ignelerde pek bir sey hissetmiyorsun.dayanilmayacak abartilacak korkulacak birsey yok hocam
2-ilk gün yani operasyonun oldugu gece ufak tefek agrilar olmadi desem yalan olur.ama oda Normal dostum kafandan bi o kadar sac kökü toplanyor ve baska bi yere ekimi yapiliyor illaki ufak tefek agrilar oluyor ilk gün.ama bak benimle birlikte eki yaptiran Yunan bi arkadas vardi ertesi gün ona sordum nasil rahat uyudun mu agrin oldumu vs... Hayir ben gayet rahat uyudum agri olmadi felan dedi...zaten agri kesici veriyolar hocam rahat ol korkulacak öyle cok büyük agrin olmayacak insallah.
3-uyurken belli bir zaman sürekli sirt üstü yatmak zorundasin dönür bölgen ve ekim yapilan bölgeye uyku esnasinda dikkat edeceksin bu önemli!
Anastezi igneleri yüzüme inmedi cok sükür. kafandaki sargi söküldükten sonra kafana siyah bir bandaj takiyolar bu onu engellemek icin zaten..tabi sende dikkat edeceksin ilk 3/5 gün bol bol sirt üstü yatip dinleneceksin.
4-Sokaga cikma olayina gelince...ertesi gün cok istersen cik yani...ama risiko bu bence... benimle Ekimini yaptiran o Yunan arkadasim operasyonun hemen ardina cikip gezmis ertesi ve diger günlerde gezinip durmus yani
istanbulun yogun insan trafigini göz önününe aldigimiz zaman Allah korusun biri gelip carpsa yada ne bilim görünmez bi kaza olsa Allah muhafaza
bunlari göz önünne alarak 3ncü günün ilk yikamanin haricinde , ilk 5gün cikmadim genelde dinlendim sirt üstü yatarak.
Dostum extra detayli bilgi verdim rahat ol diye.insallah verdigim bilgiler rahatlatir ve kafandaki soru isratlerini siler yada cevaplamis olur.baska sormak istedigin birsey varsa seve seve bilgi veririm.