Saç Ekimi Sonuçları
Gayet guzel gidiyor ekim sureciniz ilerleyen zamanlarda cok daha guzel olacak eminim 👍
Destek olarak evocapil mi kullandınız? Kaç ay boyunca hangilerini kullandınız? Maşallah güzel gidiyor
evocapil kullandım üstad 4. kutu bitmek üzere 2 kutu daha kullanacağım bu haftasonu 4. PRP yi yaptıracağım süreç şuanda iyi gidiyor 6. ayın sonunu bekleyelim
Şuan bende ekimimin 5. Günü deyim. Ekim merkezi evocapil tavsiye etti ve bende onu kullanacam. İnşallah sizin gibi güzel sonuç alırım.
Futbol oynamaya ne zaman başlayabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi
1 ay boyunca yasak diye biliyorum. Ama ben ekimden önce 2 hafta bıraktım. Sonrasında da 3-4 ay oynamayacam.
Bildigim kadariyla 1 ay yasak daha sonra serbest fakat agirlik gibi basinci arttiracak sporlar icin 3 ay yasak oldugunu biliyorum.
Kabuk dökme sonrası evocapil sprey şampuan ve tablet önerildi bu ürünler yeterli olur mu bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi
Sprey ve vitamini ne ölçüde kullanıyorsunuz? Bugün doktor bana 2 günde 1 defa kullan dedi spreyi. Vitamini de günde bir. Ama bana az geldi.
sprey günde 2 defa sabah akşam kullanıyorum vitamin günde 2 defa bir sabah bir akşam
Bilgi için teşekkür ederim.