Anket

Evet çıkar
4 (23.5%)
Hayır çıkamaz
13 (76.5%)

Toplam Oy Verenler: 17

Gönderen Konu: Gruptan çıkarmıyız?  (Okunma sayısı 1339 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Gruptan çıkarmıyız?
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2021, 22:53:56 »
 gallerde bizim gibi kötü top oynuyor hazırlık ve italya maçlarında zayıftık bu galleri turnuvadaki takımların yüzde 95i yener.yenemezsek isvicre maçına çıkmayalım zaten
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2021, 20:53:24 »
 90 dk bişi yapamazsan sonda kavga yaparsın.hiçtik hiç olarak bitirdik.takım hoca hersey formsuz yanlış.diyetini odedik.ne oynuyor bu takım sistemi ne?hucummu defansmı orta saha futbolumu kontra atakmı ne oynuyor.yorumcular tuttumuş doğaçlama.doğaçlama edebiyatta vardır futbolda yok.bir sistemin oyun hafızan olucak.eğer sistemin olmazsa rakibin sistemine boyun eğersin kendi ipini tutamazsan elalem senin iplerini eline alır.sistemsizlikten kaybettik
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2021, 21:16:40 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2021, 17:28:47 »
-Belçika'nın Finlandiya'yı farklı yenmesi
-Ukrayna-Avusturya maçında kazanan tarafın farklı galip gelmesi
-Hırvatistan-İskoçya maçının berabere bitmesi
-İspanya'nın farklı kazanması veya mağlup olması ve Polonya'nın kazanamaması
-Fransa'nın Portekiz'i farklı yenmesi ve Macaristan'ın kazanamaması
 Bunlar olursa gruplara kalırız

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2021, 19:25:05 »
Bizim çocuklar = prim çocuklar.
Euroyla prim alan adamlar milli takıma hizmet ediyoruz diye gururlanıyorlar :)

Reklam çekimlerine harcadıkları performansı Maçlara harcamayan adamlar bunlar.

Dakika 1 gol 1 , yedik az önce İsviçreden de.

Hala defans yapıyoruz Burak Yılmaz topla buluştu, gelen yok herkes defansta :)

Ayrıca gruptan çıkma ihtimalimiz de Baya iyimiş, aşçı uşağa, uşak bahcivana misali, ölme eşşeğim ölme :)
Bu futbolla çıkmayalım zaten. Şenol Güneş belki utanıp istifa eder.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Haziran 2021, 19:27:36 »
Şimdi de shaqiri attı..
Birazdan da bi tane xaka atar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2021, 19:30:25 »
 attı şimdide kaçırdı .takım oynamıyor bizim bir b.klarmı donuyor içerde takım hiçbişi yapmak istemiyor yazın tatili bırakıp milli formayı giymek zor geldiyse sevimlirsinler gitsinler ruhsuzlar

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2021, 19:31:40 »
Bitse de gitsek diye oynuyorlar resmen abi :)
Üzüldükleri tek nokta galibiyet primi alamamak olacak..
Şaka maka turnuvanın en kötü takımı biziz.
Letonya Moldova falan gitse bizim yerimize daha güzel maclar çıkarırlardı eminim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2021, 19:35:17 »
 kanun çıkarcan kol gibi bir ceza bunlara birde yaz sıcağında insaatta calısma cezası vercen çekmezse cezasını 10 sene hapis dicen .bişi yap 5 ye ruh yok geziyorlar sahada ne olcak bu oyunla.2.ligten bir takım gitse daha çok yer belki ama mucadele eder elden geldiğince

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2021, 19:35:23 »
Tatil sever onlar.Emekli kel sen hangi konuyu açsan ülke de o alan patlıyor kardeşim.Elini attığın yeri kuruttun😂Gs ile ilgili açmış olduğun konuyu sil bari.Galatasaray daha berbat duruma düşmesin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2021, 19:37:30 »
Embolo ya arkadan kayıyor bizim defans , adam sendeliyor ama yıkılmadan koşup ara pası atıyor shaqiri ye.
Bizimkiler olsa kırk takla atmıştı.
Adamların mantığı 2-0 öndeyiz nasılsa atmayalım değil, 3, 4, 5 ne bulursak atalım diyorlar.
Bizim prim çocuklar da kendilerini yere atsın.

Abi kanuna cezaya gerek yok.
Milli takım da oynayanlara para vermeyeceksin, bakalım kaç tanesi oynuyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2021, 19:38:24 »
 abi ben bir uğursuzum sorma.beni gorenin işi düz gitmez.gsde favorim geldi.ali koçla zate bizden bişi olmaz sergen imza atmazsa bjkde olamaz alttan baska takım potaya giremez girerse trabzon.onun dısında gsde baska takım sampiyon olmazsa ben bari olayım der bu seneki bjk gibi.zahmet edip 2 şut atıyorlar kaleye şimdi  2 yedikten sonra

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2021, 19:39:03 »
abi ben bir uğursuzum sorma.beni gorenin işi düz gitmez.gsde favorim geldi.ali koçla zate bizden bişi olmaz sergen imza atmazsa bjkde olamaz alttan baska takım potaya giremez girerse trabzon.onun dısında gsde baska takım sampiyon olmazsa ben bari olayım der bu seneki bjk gibi.zahmet edip 2 şut atıyorlar kaleye şimdi  2 yedikten sonra
Kardeşim sen besiktas ve fener hakkinda konu aç gözünü severim😂
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2021, 19:41:22 »
 vermicen tabi para milli forma bu zaten hepsi trilyoner.zamanında hakan sükür ayrıeten gol basına para isterim demiş yoksa topları dısarı atarım demiş yalansa bağlansın dedi ali sami alkış hakan bağlanamadı volkan takımı bırakıp gitti ee bunların kellesini almazsan bunlarada boyle gevsek ornek olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 20 Haziran 2021, 19:42:02 »
Kardeşim sen besiktas ve fener hakkinda konu aç gözünü severim😂
abi gsdede çatırtı goruom abdulrahim gucunu ceker gs zayıf duser

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Haziran 2021, 20:20:57 »
 spikerde şenolu eleştirio ama irfan kaldı oyunda erman toroğluda şenol istifa etsin tek sorumlu diyor .
 3 te 3 yaptık 3 maçta 3 er golden 9 gol yedik bu insanlık halide olağan dışı olan rekasiyon gosteremeyişimiz futbolcular avrupada onemli takımlarda oynuyor ama saman gibiydiler turnuva boyunca
 şenol hem sorumlusu benim diyor hem istifayı dusunmuyor .kolaydır hocalık milli takımda az iş çok para eleştiri yok bari bedavadan kahramancılık oynamasın sorumlusu benim demesin istifa etmiyecekse
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2021, 16:55:55 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram