Gönderen Konu: MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021  (Okunma sayısı 7322 defa)

benfares_

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba!

3-4 aydır İstanbul'da saç ekimi ve iyi klinikler hakkında burada cok fazla arastirdim ve bu forumu kuran sayin Hintell’e ne kadar tesekkür etsem azdir, yurtdisinda yasadigim icin reklamlardan görüp sac ekim işini beceremeyen kötü bir klinige gitme olasiligim cok yüksekti. Burada cok güzel sonuclarini görerek Medeks Hair Center’a karar verdim. Önümüzdeki 1 Sene boyunca sizinle burada Medeks Hair Center'daki deneyimimi paylaşmak istiyorum.

25 yaşındayım ve saç dökülmem gittikce daha fazla olmaya basladi ve son zamanlarda saçlar giderek azaldı, Istanbulda saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Benim için sadece fiyat değil, kalite de önemliydi. Uzun bir araştırmadan sonra Medeks Hair Center'a geldim - ilk başta çok emin değildim çünkü kötü sonuçları olan insanlar‘da vardı, ancak daha yeni deneyimler bu kliniğin oldukça iyi olduğunu gösterdi. Son zamanlarda yapilan ekimlerden ne kadar iyi olduklarini görünce hemen Gökhan Bey’e ulastim ve gün belirledik.

25 Mayis 2021 tarihinde saç ekimi ameliyatımı oldum (5300 Greft). En çok ağrı konusunda endişeliydim, görünüşe göre bazı hastalar çok fazla agri hissetmis (anestezi); neyseki sadece ilk 2-3 dakika biraz ağrılıydı ama sonrasında her şey çok rahat gecti.

Önce greftler alındı, hemen ardından Gökhan Bey ön saç çizgisini çizdi. Ardından kanallar açıldı ve greftler yerleştirildi. Her şey oldukça iyi gitti - tabii ki ilk 10 gün uyumak biraz zor oluyor çünkü greftlere zarar vermemek için sadece düz uyumak gerekir, ancak 10. günde kabuklar düştükten sonra tekrar normal uyuyabilirdim. Ameliyattan sonra neredeyse hiç ağrım olmadı. Şimdi ameliyatımdan sonra 13. günümdeyim ve ilk 10 günü derlenmiş olarak YouTube'a ekledim. 1. yıla kadar tüm deneyimlerimi burada ve YouTube'da paylaşacağım.

YouTube'da hazirladigim video:

benfares_

• Yeni üye
  • *
Ynt: MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ | 25.05.2021
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2021, 17:26:58 »
Herkese merhaba!

3-4 aydır İstanbul'da saç ekimi ve iyi klinikler hakkında burada cok fazla arastirdim ve bu forumu kuran sayin Hintell’e ne kadar tesekkür etsem azdir, yurtdisinda yasadigim icin reklamlardan görüp sac ekim işini beceremeyen kötü bir klinige gitme olasiligim cok yüksekti. Burada cok güzel sonuclarini görerek Medeks Hair Center’a karar verdim. Önümüzdeki 1 Sene boyunca sizinle burada Medeks Hair Center'daki deneyimimi paylaşmak istiyorum.

25 yaşındayım ve saç dökülmem gittikce daha fazla olmaya basladi ve son zamanlarda saçlar giderek azaldı, Istanbulda saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Benim için sadece fiyat değil, kalite de önemliydi. Uzun bir araştırmadan sonra Medeks Hair Center'a geldim - ilk başta çok emin değildim çünkü kötü sonuçları olan insanlar‘da vardı, ancak daha yeni deneyimler bu kliniğin oldukça iyi olduğunu gösterdi. Son zamanlarda yapilan ekimlerden ne kadar iyi olduklarini görünce hemen Gökhan Bey’e ulastim ve gün belirledik.

25 Mayis 2021 tarihinde saç ekimi ameliyatımı oldum (5300 Greft). En çok ağrı konusunda endişeliydim, görünüşe göre bazı hastalar çok fazla agri hissetmis (anestezi); neyseki sadece ilk 2-3 dakika biraz ağrılıydı ama sonrasında her şey çok rahat gecti.

Önce greftler alındı, hemen ardından Gökhan Bey ön saç çizgisini çizdi. Ardından kanallar açıldı ve greftler yerleştirildi. Her şey oldukça iyi gitti - tabii ki ilk 10 gün uyumak biraz zor oluyor çünkü greftlere zarar vermemek için sadece düz uyumak gerekir, ancak 10. günde kabuklar düştükten sonra tekrar normal uyuyabilirdim. Ameliyattan sonra neredeyse hiç ağrım olmadı. Şimdi ameliyatımdan sonra 13. günümdeyim ve ilk 10 günü derlenmiş olarak YouTube'a ekledim. 1. yıla kadar tüm deneyimlerimi burada ve YouTube'da paylaşacağım.

1.Gün-5.Gün:
Saç Ekimim:
MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22452.0

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2021, 17:27:58 »
Herkese merhaba!

6.Gün-10.Gün:
Saç Ekimim:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2021, 18:13:23 »
hayırlı olmasını dilerim video çok güzel olmuş içine sinen bir merkez bulduğun için senin adına sevindim açıklığın fazla beklentini o düzeyde tutarsan iyi olur ekimin gayet güzel ve kaliteli duruyor planlaman güzen ön çizgin güzel kafa yapına uyumlu umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2021, 18:34:07 »
hayırlı olsun video güzel olmuş devamını bekleriz ,özellikle ekimin onuncu günü gayet güzel görünüyor umarım en iyi sonucu alırsın kardeşim.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2021, 21:15:51 »
Emeğinize sağlık video da ekim de güzel olmuş ...geniş bir alana işlem yapılmış tepe bölgesinde tam kapanma olmaz ama bu ekim sizi mutlu edecektir devamını bekliyoruz

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2021, 21:50:05 »
hayırlı olsun kullandığınız ilaçlarda varsa bilmek isteriz.

yiğido58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2021, 22:02:27 »
Hayırlı olsun sürecinizi takip edeceğim 😊

DeliKurt

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2021, 22:49:22 »
hayırlı olsun çok güzel bir saç ekimi yapmış merkeziniz umarım sonucunuz güzel olur Yurt dışından mı geldiniz ?

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2021, 15:32:12 »
Arkadaslar cok tesekkürler herkese tek tek :)

hayırlı olsun kullandığınız ilaçlarda varsa bilmek isteriz.

Su an takviyeler bu sekilde:
-1. Gün: Xpecia (1 tane)
-2. Gün: Proscar baya kücük böldüm (0,6-0,7mg gibi oldu su an) (yan etkileri olabilen bir hap oldugu icin bunlari minimum'a düsürmek icin - yalniz simdiye kadar hic bir yan etki olmadi belki ilerde bunu'da tam 1mg halinde kullanirim)
-3. Gün: Solgar Biotin 5000mg (1 tane)

4. Gün Xpecia, 5. Gün Proscar,... böyle devam ediyorum tekrardan. Cok hap kullanma taraftari olmadigim icin yinede az'da olsa gelismeye etkisi olmasini umuyorum.

hayırlı olsun çok güzel bir saç ekimi yapmış merkeziniz umarım sonucunuz güzel olur Yurt dışından mı geldiniz ?

Dostum avusturyadan geldim cok ilgilendiler PCR Test vs. hic bir sıkıntı olmadi
Saç Ekimim:

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2021, 18:43:38 »
Geçmiş olsun  temiz  Ekim planlama  güzel.

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2021, 14:21:57 »
Guzel planlama temiz işçilik olmuş
Video harika devamını bekliyoruZ
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2021, 20:26:14 »
Ekilenler uzamaya başlıyor ve bi yandan dökülmeler başladı yavaş yavaş

Son durum 16. Gün:
Saç Ekimim:

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2021, 20:40:27 »
Güzel görünüyor kaliteli iş çıkartmışlar

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2021, 22:47:37 »
Çok güzel görünüyor grefleri ince bir işçilikle çok düzenli ve sık ekmişler.
Takipteyiz dostum umarım sonuda güzel olur.

Facebook Twitter Instagram