Herkese merhaba!
3-4 aydır İstanbul'da saç ekimi ve iyi klinikler hakkında burada cok fazla arastirdim ve bu forumu kuran sayin Hintell’e ne kadar tesekkür etsem azdir, yurtdisinda yasadigim icin reklamlardan görüp sac ekim işini beceremeyen kötü bir klinige gitme olasiligim cok yüksekti. Burada cok güzel sonuclarini görerek Medeks Hair Center’a karar verdim. Önümüzdeki 1 Sene boyunca sizinle burada Medeks Hair Center'daki deneyimimi paylaşmak istiyorum.
25 yaşındayım ve saç dökülmem gittikce daha fazla olmaya basladi ve son zamanlarda saçlar giderek azaldı, Istanbulda saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Benim için sadece fiyat değil, kalite de önemliydi. Uzun bir araştırmadan sonra Medeks Hair Center'a geldim - ilk başta çok emin değildim çünkü kötü sonuçları olan insanlar‘da vardı, ancak daha yeni deneyimler bu kliniğin oldukça iyi olduğunu gösterdi. Son zamanlarda yapilan ekimlerden ne kadar iyi olduklarini görünce hemen Gökhan Bey’e ulastim ve gün belirledik.
25 Mayis 2021 tarihinde saç ekimi ameliyatımı oldum (5300 Greft). En çok ağrı konusunda endişeliydim, görünüşe göre bazı hastalar çok fazla agri hissetmis (anestezi); neyseki sadece ilk 2-3 dakika biraz ağrılıydı ama sonrasında her şey çok rahat gecti.
Önce greftler alındı, hemen ardından Gökhan Bey ön saç çizgisini çizdi. Ardından kanallar açıldı ve greftler yerleştirildi. Her şey oldukça iyi gitti - tabii ki ilk 10 gün uyumak biraz zor oluyor çünkü greftlere zarar vermemek için sadece düz uyumak gerekir, ancak 10. günde kabuklar düştükten sonra tekrar normal uyuyabilirdim. Ameliyattan sonra neredeyse hiç ağrım olmadı. Şimdi ameliyatımdan sonra 13. günümdeyim ve ilk 10 günü derlenmiş olarak YouTube'a ekledim. 1. yıla kadar tüm deneyimlerimi burada ve YouTube'da paylaşacağım.
YouTube'da hazirladigim video: